bandito Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Προτείνω να το βάλουν 1 εξάμηνο, μπας και γίνουν άνθρωποι επιτέλους οι χαραμοφάηδες. Το γοργόν και χάρη έχει... Αν επιτρέπεται, σε ποιά σχολή/τμήμα φοίτησες; Οχι τιποτ'αλλο, να δώ πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν η δική μου σχολή, όπου ουτε το 1% απο τους συνταξιούχους της σχολής δεν ήταν φτωχά κατατρεγμένα παιδιά που τους αδίκησε η "πουτάνα η κενωνία".
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 bandito,ακριβως για αυτο εγραψα εγω συγκεκριμενη σχολη,κ συγκεκριμενα ονοματα καθηγητων...Για να ειναι σε ολους σας πολυ πιο ευκολη η διασταυρωση των στοιχειων που δινω..
TonyMontana Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 η "δωρεάν" παιδεία δεν πρόκειται ποτέ να καταργηθεί όχι γιατί κάποιοι πολιτικοί νοιάζονται για την μόρφωση του λαού - ίσα ίσα μας προτιμούν ζώα ώστε να τους ψηφίζουμε κάθε 4 χρόνια πιστεύοντας τις μαλακίες που μας λένε και οι μεν και οι δε - αλλά γιατί θα δημιουργηθεί τεράστιο οικομικό/κοινωνικό πρόβλημα. Αυτό γιατί η δωρεάν παιδεία δεν είναι ακριβώς ΔΩΡΕΑΝ. Είναι "δωρεάν". Πόσα φροντιστήρια θα κλείσουν και πόσοι εκπαιδευτικοί θα μείνουν στο δρόμο - αφού το δημόσιο δεν τους χωράει όλους - αν το "δωρεάν" γίνει όντως ΔΩΡΕΑΝ ή γίνει ιδιωτικό??? Η ανεργία στον τομέα των εκπαιδευτικων θα εκτοξευθεί στα ύψη είτε η εκπαιδευση γίνει ΔΩΡΕΑΝ είτε ιδιωτική. Οπότε θα μείνουμε για πάντα στο "δωρεάν" για να τρώνε και όλοι οι υπόλοιποι και εμείς αντί να τα δίνουμε στα σχολεία τα δίνουμε στα φροντιστήρια και στα ιδιαίτερα. Τώρα όσον αφορά τους φοιτητές.. στην αγγλία είχαμε δικαίωμα να ξαναδώσουμε μια φορά το μάθημα αλλιώς χάναμε όλο το έτος ή ψαχναμε για άλλο πανεπιστήμιο. Αν αυτό γινόταν στην ελλάδα θα είχαμε μηδέν αιώνιους φοιτητες. Το πρόβλημα όμως έχει και άλλο πλοκάμι. Έχει τους καραγκιόζηδες έλληνες καθηγητες. Κομπλεξικά άτομα με μηδενική μεταδωτική ικανότητα στη γνώση που δεν σε περνάνε γιατί στραβοπήδηξαν την προηγούμενη νύχτα. Φυσικά υπάρχουν και εξαιρέσεις που όμως απλά επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Τελευταίο και κρυφό πλοκάμι είναι ο κομματισμός που κατακυριεύει τα πανεπιστήμια όπου ενα τσούρμο άβουλα όρνια, παιδιά που δεν έχουν ιδέα που ζούν ή δεν τους συμφέρει να μάθουν κάνουν κουμάντο. Είναι τόσο biased άτομα υποχείρια του μέσου αμερικανού αγράμματου πολίτη που ψηφίζει πρόεδρο και ο προεδρος αυτός εξουσιάζει όλο το πλανήτη και εμάς, όρνια που αντί να τσακώνονται με τους απο πάνω για την καλυτέρευση του συστήματος τσακώνονται μεταξύ τους για το πράσινο ή το μπλέ χρώμα. Δική μου άποψη: 1) οι φοιτητές να έχουν maximum 3 ευκαιρίες να περνάνε το μάθημα. 2) οι φοιτητές να αξιολογούν τους καθηγητές τους κάθε χρόνο και αν οι καθηγητές πάρουν "κάτω απτη βάση" για 2 χρόνια σερύ να πηγαίνουν σπίτι τους. 3) να καταργηθεί το άσυλο ώστε ο ιερός χώρος του πανεπιστημίου να μην γίνεται στρατόπεδο του κάθε τελειωμένου "αναρχικού" - αναρχικού όχι στη νοοτροπία αλλά "αναρχικού" που πλακώνεται για να περάσει η ώρα. 4) τα πανεπιστήμια να παραμείνουν δωρεάν με ένα μικρό κόστος το χρόνο που δεν θα το πληρώνουν οι καλοί φοιτητές. 5) 6)στην πορεία... τέλος μπορεί κάποιος να μου θυμήσει πως έλεγαν το παιδί που σκότωσε το τανκς και που είναι θαμένο; EDIT: δεν είμαι κουμουνιστής - πιστεύω πως και αυτό είναι ακόμα ένα αποτυχημένο σύστημα. απλά δεν έχω διαλέξει γενικότερα στρατόπεδο γιατί αυτή η απόφαση θα ήταν εκ γεννετής λανθασμένη κρίνοντας με τα σημερινά δεδομένα. είμαι από αυτους που θέλω τα γεγονότα και το αποτέλεσμα μπροστά μου για να κρίνω και δυστυχώς κανείς δεν τα έχει αυτά κάπου μαζεμένα.
TopGunZ Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μια παρατήρηση: Μερικοί πλακώνονται για το πράσινο ή το μπλε και άλλοι για το αν είναι πιο κατατρεγμένος ο λαός της Ζουαζηλάνδης ή της Μποτσουάνας, λες και οι Έλληνες ζουν στην Ουτοπία! Και όταν θυμούνται ρίχνουν και κανά 35ώρο-1500ευρώ βασικός, άσχετα αν οι περισσότεροι πάνε το βράδυ στο σπίτι και ζητάνε από τον μπαμπά που με το ζόρι κολλάει κανά ένσημο στους μισούς υπαλλήλους του το τελευταίο κινητό για να οργανώνεται καλύτερα με τους λοιπούς αγωνιστές! Τα βλέπουμε καθημερινά αυτά...
antreaslam Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 οσο κ αν περιγελας το 35ωρο-1500 βασικος, σε παρακαλω-προκαλω, να μπεις στα sites οοσα κ ΕΕ, κ να δεις τους μεσους ορους των ευρωπαικων χωρων...απλα κανε μου τη χαρη να καθεσαι, γιατι μπορει να λιποθυμησεις αν δεις οτι οι ελληνες δουλευουν κατα μεσο ορο 4 ωρες περισσοτερο, κ παιρνουν λιγοτερα χρηματα (παλι κατα μεσο ορο εργαζομενου) απο ΟΛΕΣ τις αλλες χωρες,πλην πορτογαλιας. φυσικα, ο δεικτης τιμων της ελλαδος,ειναι στα ιδια επιπεδα(κ σε καποια προιοντα-υπηρεσιες παραπανω) απο τους αντιστοιχους των αλλων χωρων. αυτα ειναι καποια στοιχεια που θεωρω οτι δεν πρεπει να ξεχναμε οταν χλευαζουμε αιτηματα που πανευρωπαικα θεωρουνται ηδη θεσμοθετημενα! (εμπρος ,ολοι μαζι,για ενιαιο ωραριο! ολοι στο δρομο των πολυκαταστηματων! 12 ωρες εργασιας,7 ημερες την εβδομαδα,μισθος 600 ευρω)! φανταζεσαι ενα τετοιο αιτημα απο τους εργαζομενους?
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 κάποιος να μου θυμήσει πως έλεγαν το παιδί που σκότωσε το τανκς ; To 1=τανκ Τα πολλα=τανκς
gtroza Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 TonyMontana νομίζω διομίδης κομνηνός http://www.inaoep.mx/~mplionis/17Nov73_1.htm
blueviper Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Αν επιτρέπεται, σε ποιά σχολή/τμήμα φοίτησες; Στο ομώνυμο τμήμα της Μεγάλης των Οικονομικών Σχολής...στο άντρο του καπιταλισμού, της τεχνοκρατικής αντίληψης και του Λιανού (μεγάλη η χάρη του) που επαίρετο για την ικανότητά του να κόβει τη συντριπτική πλειοψηφία των φοιτητών. Οχι τιποτ'αλλο, να δώ πόσο εκτός πραγματικότητας ήταν η δική μου σχολή, όπου ουτε το 1% απο τους συνταξιούχους της σχολής δεν ήταν φτωχά κατατρεγμένα παιδιά που τους αδίκησε η "πουτάνα η κενωνία". Πέρα από την πλάκα περί της πλέμπας, που φυσικά δεν μπορούμε να ακυρώσουμε και την ύπαρξή της, όπως και το γεγονός πως δεν έχουν όλοι τις ίδιες δυνατότητες κι ικανότητες, είμαι αντίθετος σε οτιδήποτε εντατικοποιεί σε επίπεδο σπουδής κι επιβάλλει συγκεκριμένους ρυθμούς σε πανεπιστημιακά προγράμματα, από τη στιγμή που δε με έχουν πείσει τα επιχειρήματα περί "βάρους στην κοινωνία" και "σπουδαστικής υποβάθμισης". Το είπα πριν και συνεχίζω να πιστεύω πως αν κάποιος πλήττεται από όλα αυτά, είναι ο ίδιος ο τεμπελχανάς φοιτητής...ας έχει αυτό το δικαίωμα όμως της αυτοδιάθεσης κι ας μην επιδιώκουμε ντε και καλά να τον κάνουμε άνθρωπο, όταν μάλιστα είναι ο τελευταίος τροχός της αμ΄ξης για την κατάντια των πανεπιστημίων μας.
TonyMontana Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 To 1=τανκΤα πολλα=τανκς έχεις δίκιο φίλε μου... προσπαθούμε να μην την σκοτώνουμε την ελληνική αλλά που και που συμβαίνει (πολλά τα χρόνια στην αγγλία και πολλή η χρήση των greeklish). απτην άλλη βέβαια μπορόυσες να σχολιάσεις κάτι πιο ουσιαστικό στο post μου
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Mην τσαντιζεσαι,ειναι προσωπικο κολλημα οπως 1=κομικ πολλα=κομικς
TonyMontana Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Mην τσαντιζεσαι' date='ειναι προσωπικο κολλημα οπως 1=κομικ πολλα=κομικς[/quote'] δεν τσαντίζομαι... έχω άλλα σοβαρότερα θέματα στην γκλάβα απλά σοβαρολογώ - προτιμώ πιο επικοδομητικά σχόλια ...εκτός αν θεωρείς αυτά που λέω στο συνολό τους μπούρδες οπότε το μόνο που μου αξίζει είναι μια γραμματική/ορθογραφική διόρθωση. τότε οκ το έχω κάνει κι εγώ άλλωστε. θα επανέλθω στο topic σε 2-3 μέρες γιατί θα είμαι εκτός αθηνών.
Fan Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Έχω ακουσει ότι το άρμα που έριξε την πύλη του Πολυτεχνίου είναι σε υπέθριο μουσείο και έχει πάρει το όνομα "Ο Φοιτητής"!!!!!!
blueviper Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Χοχοχο...πω πω γέλιο! Χαρά που θα πάρει κι η μάνα του παιδιού όταν μάθει τις φήμες που κυκλοφορούν μέσω Διαδικτύου.
KaizerSoze Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Βασικα πολυ αμφιβαλο αν θα ζει 33 χρονια μετα η μανα ενος φοιτητη του 1973
ItsToasted Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μιπως ομως ετσι θα αναβαθμιστει η παιδια και δεν θα χριαζονται φροντιστιρια και τοσα αλλα? Αν ειναι ετσι ειμαι υπερ, αλλα ξερω οτι δεν θα ειναι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.