nemesis345 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μετά από ένα αποτυχιμένο defrag έπρεπε να κάνω reboot και να τρέξει το check disk. Για κακή μου τύχη με το ξεκίνησε άρχισε να διαγράφει αρχεία που τα ονόμαζε orphan files! Δυστυχώς αυτά τα αρχεία αντιπροσωπεύουν 160GB του σκληρού μου και περιείχαν 70GB mp3 (ίσως και παραπάνω), 60GB movies και αρκετά έγγραφα και εικόνες που ήταν και είναι σημαντικά για μένα!!!! Αυτή την στιγμή ψάχνω έναν τρόπο για να μπορέσω να "ανακτήσω" τα αρχεία αυτά γιτί όπως καταλαβαίνεται το πράγμα πόνεσε πολύ μα πάρα πολύ, και άντε να τα ξαναβρώ!!!!! Σας παρακαλώ όποιος γνωρίζει κάτι σχετικό με ανάκτηση αρχείων ας κάνει post εδώ!!!!!!!! Σας ευχαριστώ!
StavrosD Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δοκίμασε το Active@ File Recovery, και το GetDataBack Δυστυχώς αυτό που λες με τα orphan files μου έχει τύχει και εμένα, αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα να τα επαναφέρω όλα. Ελπίζω να έισαι πιο τυχερός.
bakxaf Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 ego prin kana mina me to file scavenger anakaktisa 99% apo ta arxeia http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=143553
aquasonic Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μπορεις να το κανεις αλλα ΠΡΟΣΟΧΗ!! Τα αρχεια πρεπει να τα ανακτησεις σε αλλο σκληρο γιατι αλλιως οσα σωζεις τοσα θα χανεις! Ακομα, στο λεω επειδη εχω "σκαψει" το θεμα λογω πολλων προβληματων τετοιου ιδους, το καλυτερο προγραμμα για αυτη τη δουλεια ειναι το file Scavenger. τα active recovery και get data back δεν μπορουσαν να ανακτησουν τα αρχεια ενω αυτο τα επανεφερε ολα!!!
nemesis345 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Σας ευχαριστώ όλους! Δηλαδή το GetDataBack δεν αξίζει? Να προτιμίσω το file scavenger? Παιδιά θέλω να είμαι σίγουρος ότι θα ανακτίσω μεγάλο ποσοστό!
nemesis345 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Kai kati akoma! Yparxei kamia pithanotita logo tou tropou me ton opoio egine to delete(as orphan file) na exo pali problimata? Parakalo apntiste ASAP!!!!! Thanx again!
AndroGhost Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 μια noobικια απαντηση δοκιμασες να το κανεις με επαναφορα συστηματος;
nemesis345 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 AndroGhost ontos poli noobikia apantisi kai ligo apotiximeni. Den peirazei pantos! ME to system restore epanafereis mono rithmiseis!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Super Moderators Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 @ nemesis345: Καλώς ήρθες στην Insomnia και ελπίζω να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου. Επειδή είσαι νέο μέλος εδώ, σου υπενθυμίζω τους Όρους Χρήσης του forum και (σε περίπτωση που δεν τους διαβάσεις), μία σημαντική ανακοίνωση. Για να αποφύγουμε παρεξηγήσεις.
spmen Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 Δημοσ. 29 Μαΐου 2006 to easy recovery file ontos einai polu kalo to exo xrisimopoiisei k ego... k me esose!!!tora gia to scavenger den xero ti na po de to exo xrisimopoiisei...auto pou sou eipa mou to exoun proteinei k emena...it's up to you...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.