Προς το περιεχόμενο

Καταλήψεις

drdoomgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
στρατεύσιμος είμαι' date=' όπως όλοι μας άλλωστε μέχρι κάπου τα 45 (αν θυμάμαι καλά) :P

[/quote']

Καλά τα λες:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

πλάκα πλάκα bandito κάποια στιγμή θα κάνω ένα autobiography topic με παραθέσεις όλων των χαρακτηρισμών που έχω τσιμπήσει στο insomnia

ΜΗΗΗΗΗΗ!!!!Θα φας σίγουρα ban αν τα βάλεις όλα αυτά μαζί....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 915
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Εγώ πάλι δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα με τις "καφρίλες":

[...]

3ον: Δεν έχει καμία σχέση με την κουλτούρα του κινήματος η καταστροφή' date=' ή η εκδίκηση, ή το μπάχαλο και η δολιοφθορά: εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε με τα μουτράκια μας φάτσα-κάρτα, λέμε γιατί το κάνουμε, και το δηλώνουμε δημοσίως, γιατί για εμάς ο τελικός κριτής είναι ο συμφοιτητής μας, ο συμπολίτητς μας κλπ. [/quote']

Κι αυτό σου παρέχει "δημοκρατική νομιμοποίηση" για τις καφρίλες; Ο φασισμός της μάζας νομιμοποιεί τα πάντα δηλαδή;

[...] πόσο μάλλον όταν προέρχεται από το blog του υπερ-συντηρητικού και κραγμένου ΝεοΔημοκράτη Νίκου Δήμου (που λόγω 4Τροχών τυχαίνει να τον διαβάζω από το 1994(?) σε περιοδικά και εφημερίδες).

[...]

Με λίγα λόγια' date=' μην κάνουμε και τον Νίκο Δήμου άγιο. Τη δουλειά του κάνει και μάλιστα με πειθαρχημένα στρατευμένο τρόπο. Κομματικά στρατευμένο τρόπο......[/quote']

Κραγμένος οτιδήποτε ο Νίκος Δήμου; Κομματικά στρατευμένος ο Νίκος Δήμου; :lol:

Καλό, καλό. :)

Πάντως δεν τα γράφει ο Δήμου αυτά. Τα γράφει κάποιος αρθρογράφος της εφημερίδας "Αυγή" (προφανώς κι αυτή κραγμένη υπερ-συντηρητική θα'ναι) και είναι κείμενο που του το έκοψαν από την εφημερίδα. Το blog του Νίκου Δήμου απλώς φιλοξενεί το "κομμένο" κείμενο... ;)

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μην αρχίσουμε πάλι να τσακωνόμαστε....:( :(

Αφού δε βγάζουμε άκρη....Ο καθένας είπε τις απόψεις του και από εκεί και πέρα κρατάει ο καθένας τα συμπεράσματά του.....

Εγώ είπα και νωρίτερα ότι θα έπρεπε να τιμωρείται όποιος κάνει κάτι παράνομο.Είτε φοιτητής,είτε αστυνομικός,είτε ο,τιδήποτε...Και να προωθείται η προστασία του κάθε νόμιμου πολίτη.ΓΙΝΕΤΑΙ ???

Δημοσ.

Μαλακίες, αυτούς που κατέστρεψαν το γραφείο του καθ. Βασάλου, ποιος του εκπαίδευσε;

2 χρόνια νηπιαγωγείο

6 χρόνια δημοτικό

3 χρόνια γυμνάσιο (εδώ το ελληνικό σύνταγμα τους θεωρεί ολοκληρωμένους πολίτες)

3 χρόνια λύκειο

1, 2, 3... χρόνια πανεπιστήμιο

12 χρόνια παιδείας και δεν έχουν παρακολουθήσει ούτε μία θεατρική παράσταση επιλεγμένη από τους δασκάλους (κατ' όνομα) τους, αλλά μια φορά το μήνα εκκλησιασμό.

12 χρόνια παιδείας και έχουν διδαχθεί οτι ο (Έλληνας) Μέγας Αλέξανδρος έφτασε στην κόκκινη μηλιά, ανοίγοντας πολιτιστικά κέντρα και μέγαρα μουσικής και όχι πολεμώντας, οι κοτσαμπάσηδες ήταν αυτοί οι καλοί άνθρωποι που "χάρισαν" την περιουσία τους για την "επανάσταση κατά των Τούρκων-Μωαμεθανών" δυναστών του αδούλωτου ελληνικού πνεύματος και ότι η Μεγαλή Ιδέα του Βενιζέλου δεν εγκαταλείφθηκε ακόμα κι από τον ίδιο.

12 χρόνια παιδείας, περίπου 800 ώρες χριστιανικής (και ούτε καν θρησκευτικής) αποχαύνωσης.

12 χρόνια παιδείας και ούτε μία λέξη από τον οποιοδήποτε καραγκιόζη/δασκαλο για την ελευθερία, την ισονομία, την ισότητα, τη δημοκρατία, τη διαφορετικότητα.

12 χρόνια παιδείας ευλογώντας τους αρχαίους υμών τε και ημών προγόνους, λες και ξέρει κανείς από που κατάγεται η μαμά και ο μπαμπάς του Αριστοτέλη, του Θουκυδίδη, του Θαλή, του Ασκληπιού ή η χρήση μιας φράσης του τύπου "τα πάντα ρει" αγνοώντας τις υπόλοιπες δεκάδες σελίδες που το εξηγούν...

12 χρόνια παιδείας και ας θυμηθούμε το μάθημα των καλλιτεχνικών, της μουσικής, της γυμναστικής, όπου μάθαμε τα βασικά για την ιστορία της τέχνης, τις τεχνικές της ζωγραφικής, την αρχιτεκτονική. Ας μου έλεγε ένας δάσκαλος μου να ακούσω αν όχι Pink Floyd, έστω Μ. Χατζιδάκι και να πάω cinema να δω μία ταινία και να αγαπήσω την άθληση, έστω το περπάτημα.

12 χρόνια παιδείας και ένα εξωσχολικό βιβλίο δε μου έχει προτείνει κανείς από το σχολείο μου.

12 χρόνια παιδείας και αυτό που μάθαμε είναι όχι να αγαπάμε τη γλώσσα που μιλάμε λόγω του τόπου που γεννηθήκαμε, αλλά να παπαγαλίζουμε εκθέσεις και ιδέες του παπανούτσου για να μπούμε σε κανα πανεπιστήμιο.

12 χρόνια παιδείας και τα βιβλία ιστορίας είναι του "ελληνικού έθνους" και όχι της βαλκανικής χερσονησου, της μεσογείου, της ευρώπης λες και οι έχοντες την ελληνική υπηκοότητα φέρουν το 24 χρωμόσωμα στο DNA τους. Και βέβαια στα ψιλά και ούτε πολιτισμοί όπως της αιγύπτου, μεσοποταμίας, ινδίας, κίνας, μάγια, μασάι...

12 χρόνια παιδείας και (τώρα πια) τουλάχιστον 6 χρόνια παραπαιδείας, γιατί 7 ώρες του σχολείου συν 3-4 ώρες κατ' οίκον μελέτη δεν είναι αρκετές για να μορφωθούν τα παιδιά μας.

12 χρόνια παιδείας και ένας δάσκαλος να δίδαξε με τη χρήση, την αξία του διαλόγου και όχι λιβανίζοντας τη "διαλεκτική μέθοδο" και απαιτώντας να τον λέμε "κύριο" και όχι αποδεικνύοντα ότι όντως είναι. Ποια είναι η σημασία του ασύλου και της ελευθερίας του λόγου.

Θέλετε κι άλλα για να καταλάβετε το λόγο που κάποιοι (φοιτητές, πολίτες, μπάτσοι...) τα σπάνε, δέρνουν, πυρπολούν...

Συστηματική καλιέργεια αμορφωσιάς, απαιδευσιάς, αποχαύνωσης, ηλιθιότητας και επικαλούμαστε στο τέλος το διάλογο και ότι είμαστε ανοιχτοί σε αιτιολογημένες απόψεις και άλλα τέτοια γελοία...

Πες μου ρε πούστη υπουργέ και εσύ και ο προηγούμενος και ο προ-προηγούμενος και όλοι σας, πως ζητάς να προσέλθει κάποιος σε διάλογο αν από τη μία τον έχεις εκπαιδεύσει ως μυρικαστικό των ιδεών σου και από την άλλη του κρύβεις τη μισή αλήθεια;;;

Αυτά τα λιγά, για να καταλάβουμε όλοι ότι αυτό που πρέπει να αλλάξει στην παιδεία είναι η φιλοσοφία της από την αρχή και όχι μόνο ο τρόπος λειτουργίας των πανεπιστημίων ή ο τρόπος εισαγωγής σε αυτά...

Δημοσ.
...Τα γράφει κάποιος αρθρογράφος[/b'] της εφημερίδας "Αυγή"...

Αν είναι δυνατόν! Μόλις τώρα είδα σε ποιόν ανήκει το κείμενο που παρέθεσες...

Φίλε g1annis: Μου ήταν δύσκολο να συμετάσχω στη μέχρι τώρα Συζήτηση. Για να σου δώσω ένα στίγμα, μ' εκφράζουν σε μεγάλο βαθμό όσα έγραψε ο bandito, ο apoikos κι ο insomniaK, αν κι έχω κάμποσες επί μέρους ενστάσεις.

Χαίρομαι όμως ειλικρινά τον τρόπο που γράφεις. Προτιμώ χίλιες φορές κάποιες δικές σου -ας πούμε- ακρότητες, από τα κλαψουρίσματα για τη "χαμένη εξεταστική".

Ομως, μιας κι έχεις απ' ότι κατάλαβα σχέση με το Πανεπιστήμιο της Πάτρας, μάθε σε παρακαλώ, ποιός είναι ο Διονύσης Γουσσέτης...

Δημοσ.

@insomniaK: κάποιοι είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι, ξέρουν τι γίνεται ή εν πάση περιπτώση προσπαθούν να καταλάβουν. Αυτοί βγήκαν από άλλο σύστημα;

ΥΓ. μια μικρή παρατήρηση: για τους αρχαίους μας προγόνους - με τους οποίους δεν έχουμε κανένα πλέον κοινό, αν αναλογιστώ το πως σκεφτόμαστε και πράττουμε - και λίγα λέμε. Μάλλον δεν έχεις μιλήσει με παιδιά από ξένες χώρες να καταλάβεις σε πόσο βάθος μελετούν και τι εκτίμηση τρέφουν για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.

Δημοσ.
προφάσεις αγαπητέ...όλοι της ίδια παιδείας τύχαμε. Άλλοι έγιναν τραμπούκοι, άλλοι πάλι όχι....

Ε ναι ρε!!!Πωπω!!!Στο τέλος θα αρχίσουμε να δικαιολογούμε και τους serial killers λέγοντας ότι φταίει η κοινωνία που τους έκανε έτσι!!!Είναι σαν να πω εγώ ότι πχ πάω και ληστεύω μια τράπεζα,σκοτώνω και 5-10 πολίτες στη διάρκεια της ληστείας και μετά όταν με πιάσουν αρχίζω να λέω:"δε με δασκάλεψαν σωστά ότι δεν πρέπει να ληστεύω τράπεζες ,δεν φταίω εγώ,η κοινωνία φταίει,η μαμά μου με βάραγε κλπ"......

Ρε έλεος πια!!!!Ας μάθουμε να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας και ας αφήσουμε την επίρριψη ευθυνών για ό,τι είμαστε και ό,τι κάνουμε στους άλλους......

Και στην τελική αν θεωρείται "κλαψούρισμα" το να υποστηρίζεις τα δικαιώματά σου τότε ναι μου αρέσει να κλαίω.ΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.
@insomniaK: κάποιοι είναι σκεπτόμενοι άνθρωποι' date=' ξέρουν τι γίνεται ή εν πάση περιπτώση προσπαθούν να καταλάβουν. Αυτοί βγήκαν από άλλο σύστημα;

[/quote']

Μάλλον δεν έχουν πιάσει το νόημα της ελληνικής ζωής οι καημένοι,δεν τους τα έμαθαν σωστά στο σχολείο....:mrgreen: :mrgreen: Φταίει το σύστημα.....

ΥΓ. μια μικρή παρατήρηση: για τους αρχαίους μας προγόνους - με τους οποίους δεν έχουμε κανένα πλέον κοινό' date=' αν αναλογιστώ το πως σκεφτόμαστε και πράττουμε - και λίγα λέμε. Μάλλον δεν έχεις μιλήσει με παιδιά από ξένες χώρες να καταλάβεις σε πόσο βάθος μελετούν και τι εκτίμηση τρέφουν για τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό.[/quote']

Άστα ρε φίλε,κάθε μέρα ξεφτιλίζουμε(και συγγνώμη για τη λέξη)ακόμα περισσότερο τους προγόνους μας...Θα τρίζουν τα κόκκαλά τους με αυτά που γίνονται στη σύγχρονη Ελλάδα....

Ντροπή μας που μάθαμε όλοι στην εύκολη ζωή...Χάσαμε εντελώς το πλεονέκτημα της αυτογνωσίας και της αυτοκριτικής....Και όσο πάει και χειροτερεύει το πράγμα....:( :( :(

Δημοσ.

Θέλετε κι άλλα για να καταλάβετε το λόγο που κάποιοι (φοιτητές' date=' πολίτες, μπάτσοι...) τα σπάνε, δέρνουν, πυρπολούν...

Συστηματική καλιέργεια αμορφωσιάς, απαιδευσιάς, αποχαύνωσης, ηλιθιότητας και επικαλούμαστε στο τέλος το διάλογο και ότι είμαστε ανοιχτοί σε αιτιολογημένες απόψεις και άλλα τέτοια γελοία...

[/quote']

Τι λες μωρέ???Δηλαδή είσαι σοβαρός τώρα??Και εγώ που τα έμαθα όλα αυτά (που δεν τα λες και πολύ σωστά),γιατί δεν σπάω,δέρνω,πυρπολώ????:evil: :evil:

Μήπως εγώ δεν είμαι γνήσιος Έλληνας??Κάτσε περίμενε να πάω να σπάσω το αμάξι του γείτονα και να του πω ότι δεν διδάχτηκα να μην το κάνω στο δημοτικό....ΕΛΕΟΣ!!!!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...