Προς το περιεχόμενο

Πάρτε ένα μάτι

palawiaris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά για δέστε εδώ τι πουλάει ένας τύπος στο γερμανικό ebay .Εγώ πάντως κράτησα ένα αντίγραφο ασφαλείας να μην πάει χαμένο

Δημοσ.

H πλάκα δεν είναι μόνο το τί πουλάει αλλα και το γεγονός ότι έχει και 20 ενδιαφερόμενους!Τι να πείς,άδικη κοινωνία...

Δημοσ.

Εντάξει στο γερμανικό ebay είναι. (Εννοώ ότι οι Γερμανοί είναι χαζοί...)

Αλλά από την άλλη, και αν τον πάρω εγώ τον κωδικό απλά θα εγκαταστήσω τα windows χωρίς crack. Αλλά μπορεί να το πάρει κάποιος το αυτοκόλλητο, για την επιχείρειση του γιατί φοβάται μην του την πέσουν οι μπάτσοι, και δεν τον νοιάζει το serial.

Δημοσ.
Και πως ξεκολλάει ένα τέτοιο αυτοκόλλητο από το case ?

Με την μέθοδο του ατμού! Το κολλάς μετά επάνω στο δικό σου κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Δημοσ.
Με την μέθοδο του ατμού! Το κολλάς μετά επάνω στο δικό σου κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!

δεν ειναι απο αυτα που αλλαζουν χρωμα οταν ξεκολησουν;

Δημοσ.

Μα καλά το πίστεψες; Με την μέθοδο του ατμού μπορεί κανείς να ανοίξει γράμμα και όταν στεγνώσει το κολλά κανονικά και γίνεται όπως πριν. Για την ετικέτα την παραπάνω δεν ξέρω! Εγώ ανέφερα την μέθοδο αστειευόμενη! :D

Δημοσ.
Μα καλά το πίστεψες; Με την μέθοδο του ατμού μπορεί κανείς να ανοίξει γράμμα και όταν στεγνώσει το κολλά κανονικά και γίνεται όπως πριν. Για την ετικέτα την παραπάνω δεν ξέρω! Εγώ ανέφερα την μέθοδο αστειευόμενη! :D

αμαν!! να κατεβασω το λαπτοπ απο τη κατσαρολα τοτε!!:mrgreen:

Δημοσ.
Ρε παιδιά για δέστε εδώ τι πουλάει ένας τύπος στο γερμανικό ebay .[b']Εγώ πάντως κράτησα ένα αντίγραφο ασφαλείας να μην πάει χαμένο[/b]

Πρέπει να έχεις δισκάκι με Windows XP από Compaq αλλιώς δεν παίζει !

Δημοσ.

ναι αλλα δεν θα γινει black listed λογικα; γιατι οταν μπαινει στο internet βλεπουν το serial σου και αν υπαρχει διπλο τοτε το βαζουν στην μαυρη λιστα. ετσι λεγεται φυσικα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...