xtraktor Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Καλημερα σας παιδια.. εχω ενα οπροβλημα εδω και αρκετο καιρο το οπιο μου θυμιζει παλιες καλες εποχες της dial up. εχω μια συνδεση 512 και οποτε χττυπισει το τηλεφωνο...η γραμμη dsl αποσυνδεεται!!!ειναι δυνατοξν?εχω ενα φιλτρο συνδεδεμενο μεταξυ του μοντεμ και της πριζας του τηλεφωνου..δεν μπορω να καταλαβω τι γινετε..επισης επειδη ειχα δηλωσει καποτε βλαβη στον ΟΤΕ για χαμηλες ταχυτητες..ο ΟΤΕ ηρθε και μου ειπε οτι μεχρι εξω απο την πορτα μου δεν υπηρχε κανενα προβλημα και πως το προβλημα ειναι μεσα στο σπιτι..κατι γινεται..αλλα δεν μπορουσε να μπει μεσα για να το διαπιστωσει γιατι ελειπα. αγορασα φιλτρα σε μια τελειςσ απεγνωσμενη προσπαθεια να τα συνδεσω μεταξυ πριζας και τηλεφωνου..ξερω ξερω..τα φιλτρα ειναι για το μοντμ ..απλα ηταν μια κινηση απογνωσης..τι αλλο να κανω?μπορει αν με βθηθσει καποιος? φιλικα
G_Zisis Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ρε 'σύ το φίλτρο δεν το βάζεις στο μόντεμ αλλά ανάμεσα στο τηλέφωνο και στη μπρίζα του τηλεφώνου!
xtraktor Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ρε 'σύ το φίλτρο δεν το βάζεις στο μόντεμ αλλά ανάμεσα στο τηλέφωνο και στη μπρίζα του τηλεφώνου! οχι στο μοντεμ?βασικα η πλειοωηφια οπου ρωτησα..μου ειπαν μεταξυ μοντεμ και πριζας και κατι αλλο...εχω δυο τηλεφωνα..duplex εννοω δηλαδη θελω 2 φιλτρα?
G_Zisis Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Το μόντεμ πρέπει όπωσδήποτε να μπαίνει απ' αυθείας στην τηλεφωνική μπρίζα. Τώρα αν εννοείς ότι έχεις δύο τηλεφωνικές συσκευές,τότε ναι θες δύο φίλτρα.
admin.iekep Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ερώτηση: Ποιός είναι ο ρόλος του splitter και του φίλτρου; Ποιές οι διαφορές τους; Απάντηση: O ρόλος του splitter και των φίλτρων είναι να εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη λειτουργία της τηλεφωνίας (PSTN ή ISDN) πάνω από τον τοπικό βρόχο ταυτόχρονα με την κίνηση των δεδομένων. 1. ADSL σε απλή τηλεφωνική γραμμή (PSTN) με χρήση Φίλτρων Τα φίλτρα προωθούν μόνο τις χαμηλές συχνότητες προς τις τηλεφωνικές συσκευές. Για κάθε πρίζα στην οποία συνδέεται τηλεφωνική συσκευή θα πρέπει να παρεμβάλλεται και ένα φίλτρο. Στην πρίζα στην οποία θα συνδεθεί το ADSL modem δεν θα πρέπει να παρεμβάλλεται τίποτα. Προσοχή: Η παράλειψη του φίλτρου σε κάποια τηλεφωνική συσκευή του χώρου σας, απρόβλεπτα μπορεί να προκαλέσει αποσυγχρονισμό του ADSL modem. Στο σχήμα που ακολουθεί βλέπετε την περίπτωση σύνδεσης φίλτρων στις τηλεφωνικές συσκευές σε μία εγκατάσταση ADSL over PSTN. Σημείωση: Φίλτρα δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εγκατάσταση ADSL over ISDN. 2. ADSL σε απλή τηλεφωνική γραμμή (PSTN) με χρήση κεντρικού Splitter O κεντρικός splitter έχει μία είσοδο στην οποία δέχεται ολόκληρο το σήμα (τηλέφωνο και data) και δύο εξόδους (μία για τηλέφωνο και μία για data). Αναλυτικά: Στην Είσοδο έρχεται ολόκληρο το σήμα (χαμηλές συχνότητες για τηλεφωνικές συσκευές και υψηλές συχνότητες για το ADSL modem) μέσω της τηλεφωνικής γραμμής όπως αυτή καταφθάνει από το κέντρο του ΟΤΕ. Στην Έξοδο προς τις τηλεφωνικές συσκευές, προωθούνται μόνο οι χαμηλές συχνότητες ενώ στην Έξοδο προς το ADSL modem, προωθούνται μόνο οι υψηλές. Στο σχήμα που ακολουθεί βλέπετε την περίπτωση σύνδεσης του κεντρικού splitter σε μία εγκατάσταση ADSL over PSTN. 3. ADSL σε ISDN τηλεφωνική γραμμή με χρήση κεντρικού Splitter O κεντρικός splitter έχει μία είσοδο στην οποία δέχεται ολόκληρο το σήμα (τηλέφωνο και data) και δύο εξόδους (μία για τηλέφωνο και μία για data). Αναλυτικά: Στην Είσοδο έρχεται ολόκληρο το σήμα (χαμηλές συχνότητες για το netMod και υψηλές συχνότητες για το ADSL modem) μέσω της τηλεφωνικής γραμμής όπως αυτή καταφθάνει από το κέντρο του ΟΤΕ. Στην Έξοδο προς το netMod, προωθούνται μόνο οι χαμηλές συχνότητες ενώ στην Έξοδο προς τo ADSL modem, προωθούνται μόνο οι υψηλές. Στο σχήμα που ακολουθεί βλέπετε την περίπτωση σύνδεσης του κεντρικού splitter σε μία εγκατάσταση ADSL over ISDN. Σημείωση: O Splitter για εγκατάσταση ADSL over PSTN είναι διαφορετικός από τον Splitter για εγκατάσταση ADSL over ISDN λόγω διαφορετικών συχνοτήτων. Source By OTE
admin.iekep Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 file mou an diavasei to pio pano keimeno apo ton OTE pou ekana COPY PASTE tha sou lythoun oi apories peri filtra kai spliter oti thes stin diathesi sou.
G_Zisis Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ωραίος ο admin.iekep.Τέλειο σχεδιάγραμμα.Που το βρήκες?Αυτό με βοήθησε να καταλάβω τη διαφορά του splitter σε PSTN και σε ISDN. Μόνο που ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ρε admin.iekep,στο 2ο σχέδιο δείχνει πως όλες οι τηλεφωνικές συσκευές εννόνωνται με το splitter.Πώς γίνεται να τις συνδέσεις όλες μαζί?Αν ένα τηλέφωνο ας πούμε θέλω να το βάλω σε ένα άλλο δωμάτιο,τι κάνω?Του βάζω απλώς ένα φίλτρο αν δεν εννώνεται με το splitter?
xtraktor Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 file mou an diavasei to pio pano keimeno apo ton OTE pou ekana COPY PASTE tha sou lythoun oi apories peri filtra kai spliter oti thes stin diathesi sou. φιλε σε ευχαριστω πολυ!πολυ αναλυτικα και κατανοητα!ελπιζω να λυθουην τα προβληαμτα μου! ευχαριστω και παλι!
G_Zisis Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ωραίος ο admin.iekep.Τέλειο σχεδιάγραμμα.Που το βρήκες?Αυτό με βοήθησε να καταλάβω τη διαφορά του splitter σε PSTN και σε ISDN. Μόνο που ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ρε admin.iekep' date='στο 2ο σχέδιο δείχνει πως όλες οι τηλεφωνικές συσκευές εννόνωνται με το splitter.Πώς γίνεται να τις συνδέσεις όλες μαζί?Αν ένα τηλέφωνο ας πούμε θέλω να το βάλω σε ένα άλλο δωμάτιο,τι κάνω?Του βάζω απλώς ένα φίλτρο αν δεν εννώνεται με το splitter?[/quote'] Ρε admin.iekep μήπως μπορείς να απαντήσεις?
admin.iekep Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Ωραίος ο admin.iekep.Τέλειο σχεδιάγραμμα.Που το βρήκες?Αυτό με βοήθησε να καταλάβω τη διαφορά του splitter σε PSTN και σε ISDN. Μόνο που ήθελα να σε ρωτήσω κάτι ρε admin.iekep' date='στο 2ο σχέδιο δείχνει πως όλες οι τηλεφωνικές συσκευές εννόνωνται με το splitter.Πώς γίνεται να τις συνδέσεις όλες μαζί?Αν ένα τηλέφωνο ας πούμε θέλω να το βάλω σε ένα άλλο δωμάτιο,τι κάνω?Του βάζω απλώς ένα φίλτρο αν δεν εννώνεται με το splitter?[/quote'] opos to leei sto sxhma i eksodos apo to splitter pou einai gia ta POTS ekei syndeeis tin kathe tilefonikh syskeuh pou exeis tora den ksero pos exeis tin egkatastash tin tilefoniki spiti sou ego eimai ADSL Over ISDN opote apo tou OTE to kouti feugei i grammh paei sto SPLITTER stin thesi LINE apo ekei apo tin eksodo ADSL paei sto ROUTER kai apo tin eksodo PHONE paei stin eisodo tou ISDN TA NETMOD apo tis eksodous tou ISDN TA NETMOD stis 2 THLEFONIKES SYSKEYES (DECT) pou exo. kati analogo mporeis na kaneis kai esy xorizontas to ena kalodio PHONE se dyo kalodia PHONE an pas se katastima HLEKTRONIKON EKSARTHMATON tha sou poune pos tha to kaneis auto.
antreaslam Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 σωστος ο αντμιν,ιδιαιτερα κατατοπιστικο το σχεδιο σου...βοηθησες πολυ!!!thank you!
xtraktor Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 εγω απλα να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους για τις τοσο γρηγορες αποατησεις σας! φιλικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.