Prof_Chaos Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Σκέφτομαι να κλείσω ξενοδοχείο με το ετερον ημισι στην Κεφαλονιά να περάσουμε ομορφες και ηρεμες διακοπές..Αυτο που με προβληματίζει ειναι η τοποθεσία ..Που θα μου προτείνατε να μείνω ...Περιοχή εαν γνωρίζετε που να συνδιάζει φυσική ομορφιά και σχετικά ηρεμη για τέτοιες περιστάσεις..Δεν θέλω να μείνω σε καμια περιοχή περίεργη που να γίνεται ο πανικός απο Αγγλους και ολη την "αφρόκρεμα" της Ευρώπης.. Την ειχα πατήσει κάποτε με την Ζάκυνθο και τον Λαγανά και μου εχει μείνει τραυματική εμπειρία..Ευτυχώς που δεν πήγα με γυναίκα... Οπότε ψάχνω κάπου που να μαζεύει καλό τουρισμό και να είναι ομορφα
Kandinsky Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Οι καλύτερες παραλίες είναι ο Μύρτος που βρίσκεται στο δρόμο από Αργοστόλι για Άσσο και η Ξι (αν δεν κάνω λάθος) που βρίσκεται κοντά στο Ληξούρι. Φαντάζομαι θα υπάρχουν καταλύματα εκεί αλλά δεν ξέρω τί γίνεται με μπαρ κλπ διότι εγώ πάντα Αργοστόλι ή λίγο έξω από εκεί έμενα. Τσέκαρε πρώτα που ακριβώς θέλεις εσύ να είσαι κοντά, τί απαιτήσεις έχεις απ' το μέρος και εδώ είμαστε. Λαγανά πάντως, αν θυμάμαι καλά, η Κεφαλλονιά δεν έχει. Αυτό που έχει βέβαια στις κοσμικές της παραλίες είναι βαβούρα. Πχ, στον Μακρύ και τον Πλατύ Γιαλό έξω απ' το Αργοστόλι, παλιά δεν υπήρχε πολυθρόνα. Τώρα, γίνεται το έλα να δεις μαζί με ντάπα ντούπα μπαράκια κλπ...
The_player Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Και εγω εκει θα ειμαι...Στη Σκαλα θα μεινω με το ετερο ημισυ.....στις 15/7
Kandinsky Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Χαμός θα γίνεται τότε με 15αύγουστο και Άγιο Γεράσιμο.....
adi32 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 δεν πας πουθενα αλλου καλυτερα? Οι Κεφαλλονιτες δε φημιζονται για τη φιλοξενια τους Κοντα στο Αργοστολι καπως βελτιωνονται τα πραγματα Στο Μυρτο κοντα δεν εχει να μεινεις
Vaguras Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Σκέφτομαι να κλείσω ξενοδοχείο με το ετερον ημισι στην Κεφαλονιά να περάσουμε ομορφες και ηρεμες διακοπές..Αυτο που με προβληματίζει ειναι η τοποθεσία ..Που θα μου προτείνατε να μείνω ...Περιοχή εαν γνωρίζετε που να συνδιάζει φυσική ομορφιά και σχετικά ηρεμη για τέτοιες περιστάσεις..Δεν θέλω να μείνω σε καμια περιοχή περίεργη που να γίνεται ο πανικός απο Αγγλους και ολη την "αφρόκρεμα" της Ευρώπης..Οπότε ψάχνω κάπου που να μαζεύει καλό τουρισμό και να είναι ομορφα Προτείνω Φολέγανδρο!!!
freakystyley Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Η Κεφαλονιά είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ νησί!!! χρειάζεσαι στανταρ αμάξι.. Φοβερές παραλίες!!!
Kandinsky Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Σε γενικές γραμμές, το 15αύγουστο δεν προσφέρεται για τις ήρεμες διακοπές που αναζητάς φίλε μου εκτός κι αν πας στα Κουφονήσια, Φολέγανδρο όπως είπε ο φίλος παραπάνω και γενικά νησιά με μικρή κίνηση. Η Κεφαλλονιά ΔΕΝ είναι ήσυχο νησί. Ειδικά αυτή την εποχή, μια και στις 16 είναι του Αγ. Γερασίμου, γίνεται της κακομοίρας. Εκτός βέβαια κι αν πάρεις κανα σκηνάκι ή έχεις τη δυνατότητα να νοικιάσεις σκαφάκι (που δε νομίζω) ώστε να είσαι μακριά απ' τη βαβούρα. Έλα λίγο παραδίπλα σε μας, Ιθάκη....
apoikos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 ...μου εκτός κι αν πας στα Κουφονήσια... Πριν από 4-5 χρόνια μπορεί, πλέον τα Κουφονήσια βουλιάζουν κάθε καλοκαίρι :???:
Super Moderators paredwse Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Καλό θα ήταν η συζήτηση να συνεχιστεί στο ειδικό topic για διακοπές. http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=146342
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 παιδιά φυσικά και ειναι δεκτές οι προτάσεις για αλλα νησάκια εκτός κεφαλονιάς..
paparoupas Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Πριν συνεχιστει αλλου η συζητηση και ξεφυγει να πω τα εξης. 1. Η Κεφαλλονια χρειαζεται οπωσδηποτε αυτοκινητο. 2. Αν θες να εισαι ησυχος, μπορεις να πας ειτε στο φισκαρδο, οπου ομως θα τα σκασεις και θα εισαι τουλαχιστον μιση ωρα δρομο απο οτιδηποτε αλλο. Επισης ο Μυρτος ειναι πολυ ωραια παραλια, αλλα δεν εχει τιποτα κοντα - ουτε να μεινεις. 3. Περυσι που ειχα παει ειχα μεινει στη Σπαρτια, οπου ηταν ησυχα απο πλευρας κοσμου, σχετικα οικονομικα και σε αποσταση 10' απο Αργοστολι, οπου ομως γινεται χαμος. 4. Για περισσοτερα pm.
Prof_Chaos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 1)αμάξι θα πάρω σίγουρα.. 2) Δεν θέλω να μονάσω αλλά ουτε να γίνεται και ο πανικός ο ίδιος.. 3)θέλω καλό τουρισμό γιατι θα πάω με την κοπέλα μου.. 4)Δεν θέλω να μείνω στις 2 μεγάλες πόλεις αλλά κάπου παραθαλάσια.. 5)Δεν δίνω πάνω απο 120 ευρώ την βραδιά..ειναι το όριο για 5 βράδια που θα κάτσω.. 6)Δεν με ξετρέλαναν τα ξενοδοχεία που ειδα με αυτες τις τιμές ..Τα ωραία ξενοδοχεία ειχαν πάνω απο 140 ευρώ την βραδιά..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.