filetos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 polles fores o firefox lollaei kai prepei na termatiso to programma ,na to anikso ksana kai na sinexiso.exo tin ekdosi 1.5.0.3 kai epektaseis - IE Tab,Forecastfox,Colorful Tabs,Image Zoom kai Down Them All.ti mporei na ftaiei?Giati kollaeietsi agria orismenes fores?
Dklearhos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 prota prota katevase thn nea ekdosi 1.5.0.4.kai meta dokimase na apenergopoihshs ta plugin ena-ena mipws kapoio einai problhmatiko h kanoun kapoio conflict.
asmilon Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Καταρχας τετοια εκσοση μεχρι σημερα δε υπαρχει, η τελευταια επισημη ειναι η 1.5.0.3... Σου κανει προβληματα και σε αλλα προγραμματα σου ή μονο στο Firefox? Θα μπορουσες να δοκιμασεις να απεγκαταστησεις και να σβησεις οτι εχει στο Documents and Settings\<ονομα χρηστη>\Application Data\Mozilla\Firefox και να το ξαναγραψεις απο την αρχη και πες μας αν σε βοηθησε... Καλο θα ηταν να παρεις backup αν εχεις τιποτα bookmarks επειδη με αυτο τον τροπο θα σβηστουν ολα...
Dklearhos Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Υπαρχει και μαλιστα official απλα δεν εχει προλαβει να ανανεωθει η σελιδα τους...Υπαρχει στο server(μολις σημερα το βαλανε). Για του λογου το αληθες: ftp://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/releases/1.5.0.4/win32/el/Firefox%20Setup%201.5.0.4.exe
realestate Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 polles fores o firefox lollaei kai prepei na termatiso to programma ,na to anikso ksana kai na sinexiso.exo tin ekdosi 1.5.0.3 kai epektaseis - IE Tab,Forecastfox,Colorful Tabs,Image Zoom kai Down Them All.ti mporei na ftaiei?Giati kollaeietsi agria orismenes fores? εχω το ιδιο πρόβλημα και μου φαίνετε οτι ήρθε η ωρα για ie 7 !!!
antonisid Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Alithia pote bganei o IE7,se beta ekdosi den einai akomi? Kserei kaneis an tha exei tabs opws o Mozilla??Dioti exw kalomathei...
Iliaszou Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2006 Ne Ke pio anaptigmena tha vgoun stin final ekdosi!!! Alla apo asfalia asto!!!
kalaeimaigr Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Το ολο κολημα στο προκαλει το plugin Forecastfox(0,9.0.2) που απ οτι αναφερεται και στο επισημο forum της Forecastfox κανει freezing το firefox στο ανοιγμα.Αν περασεις στην παλιοτερη version (0.8.5.3) το προβλημα εξαφανιζεται μεχρι να βγει νεωτερο.Αλλιως βγαλε το plugin.
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Κατέβασα κι εγώ σήμερα την 1.5.0.4 και δεν ανοίγει καμία σελίδα. Δεν μπορώ να κάνω απεγκατάσταση κι επανεγκατάσταση, καθώς δεν θέλω να χάσω τα bookmarks. Μπορώ με κάποιο τρόπο να επαναφέρω τον firefox στην προηγούμενη έκδοση του (1.5.0.3) ή να κάνω backup τα bookmarks? Btw οι επεκτάσεις που έχω είναι το flashgot(0.5.9.99), fasterfox(1.0.3) και NoScript (1.1.3.5).
asmilon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Πηγαινε στο Documents and Settings -> <ΟΝΟΜΑ ΧΡΗΣΤΗ> -> Application Data -> Mozilla -> Firefox -> Profiles -> <ΤΥΧΑΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ>.default και εκει μεσα υπαρχει το bookmarks.html το οποιο περιεχει ολα τα bookmarks σου και μπορεις να το κανεις Import μετα στην φρεσκια εγκατασταση του Firefox...
Eddy_Gordo Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Peta ton Mozilla kai vale Opera na vreis tin ugeia sou
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Απεγκατέστησα και επανεγκατέστησα, και τον 1.5.0.4 και τον 1.5.0.3 ακόμη και τον 1.5 που είχα ξεχασμένο σε κάποιο αρχείο,αλλά πάλι δεν φορτώνει. Any ideas? PS Όπως μάθει κανείς. Το opera απο τα όσα έχω διαβάσει, δεν έχει το τόσο φιλικό interface του firefox και το interface για μένα μετράει. Εάν προσθέσουμε και τα plugin του firefox, τότε έχουμε μόνο μία επιλογή!
Iliaszou Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Peta ton Mozilla kai vale Opera na vreis tin ugeia sou Mpaaaaaa den to nomizo!!! Opoio goustarei o kathenas vazei!!! Tou pediou mporei na tou kolise o Mozilla opos ke emena!!! Alla ke oi Dio Browsers Eine poli asfalis!!!
asmilon Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Κανε απεγκατασταση και σβησε και οτι εχει μεσα ο φακελος Application Data\Μozilla\Firefox που αναφερα πιο πανω και θα εισαι ΟΚ μετα θα σου δουλεψει....
Erwdios Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Κι όμως, έσβησα τον φάκελο που μου είπες και ο firefox συνεχίζει να μην φορτώνει. :twisted: Έλεος δηλαδή. Καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.