sculper Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 γεια σας παιδιά, έχω το εξής πρόβλημα δεν ξεκινάνε τα xp ύστερα από μια σούπα που έφαγε το pc (laptop). Το θέμα είναι ότι θέλω να σώσω τα αρχεία μου.... και θέλω μια έκδοση win xp που να τρέχει από cd ή usb stick , να κάνει boot να μπάινω σε γραφικό περιβάλλον και να λειτουργούν οι usb θύρες για να βάλω ένα εξωτερικό σκληρό και να τραβήξω ότι μπορώ..... αν έχετε κάποια ιδέα πείτε.......σχετικά με το software που θέλω δώστε κάποιο direct link..... ευχαριστώ!
dll53n Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2006 Υπάρχουν κάποια CD των Windows που είναι live.Αν βρείς κάποιο απο αυτά θα κάνεις την δουλειά σου.
sculper Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουνίου 2006 Υπάρχουν κάποια CD των Windows που είναι live.Αν βρείς κάποιο απο αυτά θα κάνεις την δουλειά σου. και που τα βρίσκω????
takistmr Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις και κάποιο live cd με linux. Τα περιοδικά που ασχολούντε με pc τα δίνουν με το τσουβάλι στα cd τους. Καλή τύχη!!!
geopoul Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Bart's Preinstalled Environment (http://www.nu2.nu/pebuilder/): Το πρόγραμμα αυτό φτιάχνει ένα windows live cd από ένα cd εγκατάστασης. Επειδή δεν περιέχει κάποιο τμήμα των windows είναι νόμιμο. Πάντως προτείνω, όπως και ο takistmr, κάποιο linux live cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.