Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με Hosting


NKod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαίρεται παίδες...λοιπόν έχω το εξής πρόβλημα...

 

Είχα φτιάξει ένα site και είχα κανει ενα hosting σε μια εταιρία (http://www.affordablehost.com) η οποία μου έκλεισε και το όνομα του site. Δυστχώς ΔΕΝ παρατήρησα ότι δεν είχε MySql database την οποία χρειάζομαι για ανέβασμα ενός forum. Το "πακέτο" που έχω έχει τα εξής:

 

LITE Hosting

100 MB Web Space

1,000 MB Monthly Transfer

10 POP E-mail Accounts

Unlimited Email Forwards

CPanel Control Panel

Host 1 Website

 

και πραγματικά δεν χρειάζομαι κάτι παραπάνω εκτός από μια SQL database την οποία δεν έχει... Έστειλα mail στην εταιρία και τους είπα ότι χρειάζομαι οπωςδήποτε database Και μου είπαν να κάνω upgrade στο επόμενο πακέτο το οποιο προσφέρει τα εξής:

 

Professional hosting

500 MB Web Space

50,000 MB Monthly Transfer

500 POP E-mail Accounts

5 MySQL Databases

CPanel Control Panel

Host 1 Website

 

και να πληρώσω κάποια άλφα διαφορά.

 

Εμένα όμως όλα αυτα δεν με ενδιαφέρουν... Τι μπορώ να κάνω? Αν αλλάξω εταιρία hosting, μπορώ να πάρω κάποια χρήματα πίσω? (έχω κλείσει hosting για 1 χρόνο και όνομα domain για 2 χρόνια). Πώς μπορώ να μετακινήσω το domain name σε μια νέα εταιρία hosting?

 

Όποιοσ μπορει ας με βοηθήσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

mesa se 10 meres mporeis na pareis refund. Gia na metafereis to domain prepei na sou steiloun to kwdiko kataxwriti kai na to dwseis sto neo hostadiko. Egw sunergazomai kai exw ta site mou stin ISDS (http://www.isds.gr) kai eimai polu euxaristimenos stous proteinw...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

σχετικά με το όνομα χώρου μπορείς να το μεταφέρεις σε νέο καταχωρητή. Με την αίτηση αλλαγή καταχωρητή σου αποστείλετε email στο λογαριασμό που χεις δηλώσει κατά την κατοχύρωση με τον κωδικό εξουσιοδότησης.

 

Σχετικά με το web hosting κράτα ένα αντίγραφο ασφαλείας και μετακίνησε τα σε νέο κατά την γνώμη μου την στιγμή που σε αναγκάζουν να μεταβείς σε νέο πακέτο για μια βάση και μόνο.

 

Κάνε με add για να σου δώσω λεπτομέρειες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα,

 

Απ' ότι βλέπω στα Terms and Conditions του site τους, αναφέρει:

 

If a client cancels during the initial 30 days the client will receive a full refund of all hosting charges and all set-up charges. We cannot, under any circumstances, provide refunds on domain name purchases as they are purchased through a third party and registered with the purchaser.

 

Άρα, μπορείς να πάρεις τα χρήματά σου πίσω εφόσον δεν έχουν περάσει οι 30 ημέρες. Δεν μπορείς να πάρεις πίσω τα χρήματα που έδωσες για το domain.

 

Το domain, (υποθέτω ότι είναι .com) μπορείς απλά να κάνεις μια αίτηση μεταφοράς από τον provider στον οποίο θέλεις να μεταφέρεις το domain.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...