Γιάννης Platano Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2001 Όταν ξεκινάει ο υπολογιστής μου βγάζει μήνυμα ότι : csinsmnt.exe unable to locate component This application has failed to start because ddao.35.dll has not found.Μετά μου προτείνει να ξαναεγκαταστήσω την εφαρμογή για να διορθωθεί το πρόβλημα. Ποιος ξέρει ποια εφαρμογή είναι αυτή η csmsmnt ή αν μπορεί κάποιος ν μου στείλει αυτό το dll .Ευχαριστώ.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Super Moderators Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 To αρχείο csinsmnt.exe είναι μέρος του Norton Cleansweep και είναι το executable του Smart Sweep, του προγράμματος δηλαδή που ελέγχει κάθε νέα εγκατάσταση και κρατάει αρχείο των αλλαγών που γίνονται στο σύστημα ώστε η κάθε εφαρμογή να απεγκαθίσταται πιο εύκολα και 'καθαρά'. <p>Παρ'όλο που έχω εγκατεστημένο το Norton CleanSweep ως μέρος του Norton SystemWorks 2002 στα ΧΡ, το ddao.35.dll δεν μπόρεσα να το βρω. Μήπως, αν έχεις εγκατεστημένο το CleanSweep, χρειαστεί να το επανεγκαταστήσεις; Για δοκίμασε...
Γιάννης Platano Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2001 Τελικα το Clean Sweep εκανε τη δουλεια!!!Το ξαναεγκατεστησα και ολα ειναι οκ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.