Προς το περιεχόμενο

Αρχειο που δεν διαγραφεται....!!!!!

Rikos_69

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.Το προβλημα μου ειναι το εξης: Πριν απο μερικες ημερες εμφανιστηκε στην επιφανεια εργασιας μου ενα αρχειο αγνωστης προελευσης το οποιο δεν μπορω να το διαγραψω.Το μηνυμα που μου βγαζει οταν προσπαθω να κανω καποια ενεργεια ειτε ειναι διαγραφη ή μετακινηση ή αντιγραφη ειναι το εξης: Cannot read from the the source file or disk. Υπαρχει κανενα προγραμμα που να διαγραφει τετοιου ειδους αρχεια? Οποιος ξερει ας βοηθησει...

Δημοσ.

Οπως ειπαν τα παιδια πιο πανω, δοκιμασε το Unlocker πρωτα...

Μετα τρεξε ενα Checkdisk να δεις γενικα τι γινεται στον δισκο σου και οπωσδηποτε κανε ενα Antivirus+Antispyware scan να δεις τι "καλα" θα πιασει ;)

Δημοσ.

Προσωπικα εχω πετυχει αρχεια με ιους σε μηχανημα με XP χωρις καν Service Pack 1 που δε σβηνοντουσαν ουτε απο Safe Mode!!!

Πολυ γελιο η κατασταση, δε εκατσα πολυ, bootara σε καθαρο DOS με NTFS Support και bye bye stupid virus:mrgreen:

Αλλα περα απο αυτο υπαρχουν και αλλες καταστασεις που υπο προυποθεσεις δε μπορεις ουτε με Safe Mode να σβησεις κατι. Η λυση ειναι να δεις τι ξεκιναει με τον υπολογιστη και να απενεργοποιησεις υποπτα πραγματα, να δοκιμασεις το Unlocker και να κανεις ελεγχο ιων και spyware ωστε να αποδεσμευτουν τα αρχεια που δε σβηνονται....

Δημοσ.

Mπορεί και τα Permissions να αλλάξουν με τα ίδια αποτελέσματα.

Είχα ένα βίντεο με τον Ανευλαβή(θεός)που μου το uploadανιάζανε στο dc++,αλλά εγώ το είχα για κατεστραμένο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...