blu-ray Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 1.Για να αποφύγεις τις μπόμπες πρέπει να ξέρεις λιγο πολυ το μαγαζί(να συχνάζεις). Για την μπύρα απλως δεν παίρνεις απο βαρέλι αλλα κουτάκι(και προσεύχεσαι). 2.Ξέρετε κανένα καλό συνδυασμό ουϊσκι με κατι αλλο???
djskoufos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Καλά,βοτκίτσα δεν πίνει κανείς??? Εγώ την πίνω σκέτη κ επίσεις αρκετό κρασάκι... Αν και ουισκι δεν πίνω,με κοκα κολα δεν παεί???
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Κατά σειρά προτίμησης: Xειμώνας: - Havana Club Anejo Reserva* (σκούρο) ή Havana Club Anejo 7 Anos - σκέτα φυσικά. - Havana Club Anejo Blanco (λευκό) με Coca Cola και angostura. - Bushmills 10 year single malt - σκέτο φυσικά. Kαλοκαίρι: - Mojito - Havana Club Anejo Blanco (λευκό) με Coca Cola και angostura. - Χρυσή El Jimador** με δύο παγάκια. ___________ * Bacardi is for pussies ** Jose Cuervo, too, is for pussies.
Icecut Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2006 Εγω τιμάω ursul+red bull mojito και μπύρες για το καλοκαίρι!Όλο το χρόνο πίνουμε Πλωμάρι και Πιτσιλαδή...καλά ούζα!
kage Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 ξυλοπνευμα best...opως κ ολοι μας για πειτε κ τις διαφορες στα whiskey...malt ktl... http://en.wikipedia.org/wiki/Whiskey#Popular_Types μεχρι να βρω ωρα να διαβασω τι λεει
msnhulk Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Ursus δεν πίνει κανείς ;;; Το ursus συνδυάζετε με τίποτα άλλο ;;;
MsquitoPrincess Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 http://www.hungry.gr/ Έχει της παναγιάς τα μάτια αυτό το site σε φαγητά και ποτά-cocktails. Άντε και καλή σας ποτό-όρεξη
Lomar Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Χειμώνα: 1. Jack με πάγο ή κοκα (κόλα, όχι την άλλη). 2. Absolute με πάγο, ή με βατόμουρο (μαμάει!!!) Καλοκαίρι: 1. Μαλιμπού κόλα ή ανανά. 2. Τεκίλα πορτοκάλι. All time classic 1. Κρασάκι 2. Ρακί ή Τσικουδιά (πάντα με τον ανάλογο μεζέ, ψαράκι γέα!!!). 3. Μπυρίτσα + Σουβλάκι + ματσάκι!!! MsquitoPrincess Φοβερό site!!!!
Lucifer Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2006 Vodka, vodka, vodka, vodka. Black Russian, αψέντι και μπύγες.
DarkKnight Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 χειμώνα - drambuile ή jack daniels με 1 παγάκι καλοκάιρι - μπύρες chi-may, duvel ή άμα βρω Lucifer κ όταν είμαι με παρέα στο σπίτι Heineken... πολύ Heineken άμα μου τη δώσει κ θέλω να ξινίσω ολόκληρος Caipirinia
TonyMontana Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 κρασί λευκό ή κόκκινο ανάλογα την περίσταση ουϊσκυ με νερό και πάγο baileys άσπρες μπύρες (erdinger ή paulaner) καμιά μαργαρίτα που και που τα λοιπά ξύδια τα έχω κόψει EDIT: ξέχασα.. όταν πάω σαλλόνικα στα γνωστά κουτούκια ρετσίνα με coca cola
1Mbitmx Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2006 Τώρα που έπιασαν οι ζέστες επιβάλεται smirnoff north με λεμόνι, ελαφρύ ποτό, πίνεται σαν νερό.
vagpap Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2006 Tanqueray & Sprite, Martini, Μαργαρίτες, Xuxu και βεβαίως μπύρες!!! (Είμαι τρελός πότης, στα 2 ποτά είμαι σχεδόν ντέφι )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.