Προς το περιεχόμενο

Acer Aspire 9804wkmi review


panraf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν να πω κάποια πράγματα σχετικά με το συγκεκριμένο φορητό.

 

Καταρχήν στον τομέα της οθόνης αριστεύει. 20" με πάχος περίπου όσο μια κλασσική Desktop οθόνη υπολογιστή. Πολύ καλή φωτεινότητα, εξαιρετική ομοιομορφία του λευκού, ζωντανά χρώματα, μεγάλη αντίθεση και ταχύτατο χρόνο απόκρισης. Δεν εμφανίζεται το φαινόμενο Ghosting πουθενά, ούτε σε ταινίες, ούτε και στα παιχνίδια.

 

Στον τομέα των τρισδιάστατων γραφικών δεν με απογοητεύει ούτε και με ενθουσιάζει. Φοράει την Geforce 7600 go με χρονισμούς 450 Mhz για τον πυρήνα και 800 Mhz για την μνήμη η οποία είναι DDR2. Δοκίμασα το F.E.A.R. και παίζει ικανοποιητικά σε ανάλυση 1280*960 με όλες τις δυνατότες στο maximum πλην το Soft Shadows. Με ενεργοποίηση του ss κάνει αρκετά σπασίματα. Το Need For Speed Most Wanted τρέχει χωρίς κανένα πρόβλημα.

 

Στον τομέα της αποθήκευσης περιλαμβάνονται 2 δίσκοι Toshiba χωρητικότητας 120 GB έκαστος στις 5400 στροφές και με 8 MB Buffer με ικανοποιητική ταχύτητα και ένα dvd rw super multi της matsushita.

 

Πάμε και στον ήχο. Έχοντας δοκιμάσει αρκετά desktop replacements laptop με sub woofer ενσωματωμένο μπορώ να πω οτι το συγκεκριμένο έχει τον καλύτερο και τον πιο καθαρό ήχο. Σχετικά δυνατά μπάσα (για laptop), διαύγεια στις υψηλές συχνότητες, δυνατός και πλούσιος ήχος και χωρίς παραμορφώσεις όταν το volume είναι στο τέρμα.

 

Τo Tv Tuner έχει την δυνατότητα λήψης ψηφιακού και αναλογικού σήματος με αρκετά καλή ποιότητα απεικόνισης και με δυνατότητα εγγραφής ψηφιακού βίντεο με συμπίεση Mpeg2 ή divx χωρίς απώλεια καρέ.

 

Η ενσωματωμένη του κάμερα δεν μπορώ να πω οτι με ικανοποίησε. Μέτρια ποιότητα εικόνας και μη ομαλή κίνηση. Δίνει την εντύπωση usb 1.1. κάμερας. Μπορεί να είναι και έτσι.

 

Κατά τα άλλα περιλαμβάνει ενσωματωμένη δικτύωση wifi, giagabit ethernet, bluetooth 2.0+ edr, θύρες Line in, mic in, spdif, pc exress card, 6-1 card reader, παράλληλη, σειριακή θύρα, vga, και dvi-d.

 

Στα αρνητικά του Laptop είναι το αυξημένο του μέγεθος και βάρος που αγγίζει τα 8 κιλά! Η Οθόνη του είναι πολύ παχιά και θυμίζει κλασικές Desktop Tft.

 

Στα συνοδευτικά περιλαμβάνονται εκτός από την ολοκληρωμένη σουϊτα acer arcade, το Norton Antivirus 2006, nti cd/dvd maker 7 και φυσικά όλοι οι απαραίτητοι drivers και τα καλώδια. Περιλαμβάνεται επίσης μια κάρτα pcmcia για bluetooth over i.p. phone.

 

Συμπερασματικά αν θέλετε ένα Laptop για να αντικαταστήσετε το desktop μηχάνημά σας είναι μια καλή λύση αλλά θα πρέπει να συμβιβαστείτε με το υπερβολικό του βάρος.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...