Προς το περιεχόμενο

Final Fantasy

Hlapatsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν θέλετε να θυμηθούμε τα παλιά, μπορώ να ανεβάσω μια λίστα με τα Myths of Final Fantasy VII...

Αμα την εχεις προχειρη ανεβασε την να ριξουμε μια ματια. Αν και παλιοτερα ειχα φαει καποιες ωρες ψαξιματος στο Internet να βρω αν καποια items του παιχνιδιου ειναι μονο για να υπαρχουν η αν εχουν και καποια χρηση.

• Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το Final Fantasy 8 λογω καποιων bug και της επιτυχιας του FF7 χαρακτηριστηκε ως αποτυχια και δεν μπορεσε να περασεί το βαθμο "7" (με αριστα το 10) σε καμια απο τις βαθμολογιες περιοδικών του χωρου.

Πάντως για όσους δεν γνωρίζουν από FF τους προτείνω να παίξουν και τα δύο' date=' αρκετοί γνωστοί υποστηρίζουν ότι το VIII είναι καλύτερο από το VII, για διάφορους λόγους. Δεν συμφωνώ αλλά γούστα είναι αυτά. Επειδή όμως στα PC τα παιχνίδια του είδους είναι μετρημένα στα δάχτυλα, αξίζουν και τα 2 το ίδιο.[/color']

Δημοσ.

βεβαια και το FF IX μπορει να παιχθει στον υπολογιστη με emulator οπως και τα FFI, FFII, FFIII, FFIV, FFV, FF Tactics.

αραγε θα μπορεσουμε να παιξουμε ποτε στον υπολογιστη και τα FF X-1 & FF X-2;

ff2remake7tw.jpg

* sig made by me.. *

Luna 4Ever..!

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν έχει υπάρξει κακό FF. Δυστυχώς δεν είχα ποτέ την τύχη να παίξω το 7. Το 8 το έχω κάπου στα ντουλάπια μου...

Ελπίζω το PS3 να αποδειχθεί καλή κονσόλα και να δούμε κανένα τρελό FF.

Για μένα το online χάνει λόγω των ορδών από 15χρονα που κατακλύζουν αυτά τα games και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να σου πει την ιστορία όπως πρέπει. Κάτι το οποίο για το FF είναι βασικό.

Επιπλέον τα πράματα αυτά πρέπει να τελειώνουν αρκετά αργά για να τα απολαύσεις και αρκετά γρήγορα για να μην τα απομυθοποιήσεις. Τα MMORPG δεν τελειώνουν ποτέ για να μη σταματήσεις να καίγεσαι.

Δημοσ.

Το κλειδι στο μητρωο δεν το θυμαμαι απ εξω. θα το δω και θα σας πω.Το μονο σιγουρο ειναι οτι πρεπει να εχεις το patch και να εχεις κανει τα CD iso. θα το δω ακριβως και θα σας πω!!! :)

Δημοσ.
Ελπίζω το PS3 να αποδειχθεί καλή κονσόλα και να δούμε κανένα τρελό FF.

Για μένα το online χάνει λόγω των ορδών από 15χρονα που κατακλύζουν αυτά τα games και του γεγονότος ότι δεν μπορεί να σου πει την ιστορία όπως πρέπει. Κάτι το οποίο για το FF είναι βασικό.

Επιπλέον τα πράματα αυτά πρέπει να τελειώνουν αρκετά αργά για να τα απολαύσεις και αρκετά γρήγορα για να μην τα απομυθοποιήσεις. Τα MMORPG δεν τελειώνουν ποτέ για να μη σταματήσεις να καίγεσαι.

Εγώ πάλι εύχομαι (αν και δεν πολυελπίζω) να δούμε επιτέλους κανένα FF και στο PC. Μπορεί να ταιριάζουν πιο πολύ στη φιλοσοφία και την αισθητική της κονσόλας αλλά δεν έχουμε όλοι όρεξη ή λεφτά να σκάσουμε για να πάρουμε 360 και PS3.

Και φυσικά θα συμφωνήσω απολύτως με τις παρατηρήσεις σου περί ff mmorpg' date=' όποιος είχε παίξει το 7 και το 8 (πολλά πολλά χρόνια πριν τα rpg γίνουν massive multiplayer) δεν νομίζω να του λείψει το online αν οι επόμενες εκδόσεις είναι single player.[/color']

Δημοσ.

Ναι ρε φίλε!!Να έχουν βγει τόσα FF και μόνο τρία να έχουν βγει για PC. :( Θυμάμαι που όταν πρόπερσι το καλοκαίρι σε έναν ξάδερφό μου παίζαμε όλη μέρα το FF X,ήταν τόσο ωραίο και σαν ιστορία αλλά και σαν RPG,ήμουν ένα βήμα πριν πάρω PS2 αλλά συγκρατήθηκα.Τώρα μπορεί να πάρω το PS3.

Δημοσ.

δεοτε και αυτο το θεμα.

εδω ειναι και η συνεχεια του FF VII !! εχει τελικα λιγους μηνες που βγηκε.

Final Fantasy VII : Dirge of Cerberus.

Δημοσ.

Ναι... Δεν το λές συνέχεια. Το ότι πήρε 2 ονόματα από το FFVII, και τοποθετείται χρονικά 3 χρόνια μετά από αυτό, δεν το καθιστούν συνέχεια.

Αν διαβάσεις εδώ:

http://www.dirgeofcerberus.net/ff7dc/information/gameplay.php

θα δείς πως το παιχνίδι δεν είναι κάν RPG!

Χώρια που η Square το αναφέρει ως Dirge of Cerberus, σκέτο.

Δημοσ.

οχι, η Square το εχει ονομασει Final Fantasy VII: DC, οπου το DC ειναι το Dirge of Cerberus. επισης ειναι και RPG. ειναι Gun-Rpg, πρωτη φορα το ακουω, αλλα ενταξει, δεν εχει και μεγαλη διαφορα απο τα τελευταια FF ( 10,online ).

Gaimaga Blows Out Final Fantasy XIII

καλο!! αλλα μαλλον δεν θα το δουμε στις οθονες των υπολογιστων μας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...