Προς το περιεχόμενο

Ανεπαρκής προστασία φακέλων με κωδικό


RedKostas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα,

 

έχω το εξής πρόβλημα: έχω προστατέψει με κωδικούς κάποιους φακέλους στο site το οποίο διαχειρίζομαι, οι οποίοι περιέχουν pdf αρχεία. Έχω χρησιμοποιήσει ένα προγραμματάκι, το httpasswd, το οποίο δημιουργεί δύο txt αρχεία (www-access και www-users) στους προστατευόμενους φακέλους για να αποκλείσει την είσοδο σε όσους δεν έχουν username και password.

 

"Πέφτοντας" όμως κάποιος σε αυτά τα pdf αρχεία στο google για παράδειγμα, μπορεί πατώνας το link να ανοίξει κανονικότατα το αρχείο χωρίς να του ζητηθούν u/n και password.

Γιατί συμβαίνει αυτό; Υπάρχει κάποιος τρόπος να το λύσω;

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

des ayto, den exo xrono na sou kano plhrh eksighsh tou tutorial alla nomizo pos den xreiazete ki' olas mias kai ta leei entaksi (toulaxiston ayto katalaba me mia 1h matia pou tou eriksa..) pantos an kolhseis pouthena edo eimaste..

 

apla na thymase, den ksero an to leei kai sto tutorial pou sou edosa, to arxeio .htpasswd na to bgaleis ekso apo to root sou kai na to kaleis ap' ekso.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Panosru ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, αλλά το tutorial το οποίο πρότεινες δεν είναι τίποτα άλλο από την διαδικασία την οποία είχα ακολουθήσει και εγώ για να προστατέψω το φάκελο (το αρχείο txt το οποίο περιέχει τις εντολές του authorization είναι ακριβώς το ίδιο, δείτε και εδώ http://www.cc.duth.gr/modules.php?op=modload&name=PagEd&file=index&page_id=43).

 

Το "πρόβλημα" εξακολουθεί να υφίσταται και δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται η παράκαμψη του authorization εφόσον έχω προστατέψει τους φακέλους... Αν κάποιος γνωρίζει please post!

 

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...