Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 15,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

βάλε ήχο και θα καταλάβεις

Με υπερτιμάς. :mrgreen:

Ακούω τι λένε, δεν καταλαβαίνω τι concept είναι αυτό. "Φέρτε το παιδί σας να την πει στον Darth Vader"; Επίσης, δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανικός του άλλου να σηκώσει το παιδάκι. Για θεία κοινωνία πήγαινε και έφτυσε τον παπά; Τέλος, (απορώ γιατί τα ξαναγράφω) δεν ξέρω ποια είναι η Gallego. Εσείς ξέρετε;

Δημοσ.

Με υπερτιμάς. :mrgreen:

Ακούω τι λένε, δεν καταλαβαίνω τι concept είναι αυτό. "Φέρτε το παιδί σας να την πει στον Darth Vader"; Επίσης, δεν καταλαβαίνω προς τι ο πανικός του άλλου να σηκώσει το παιδάκι. Για θεία κοινωνία πήγαινε και έφτυσε τον παπά; Τέλος, (απορώ γιατί τα ξαναγράφω) δεν ξέρω ποια είναι η Gallego. Εσείς ξέρετε;

δεν νομίζω να είναι κάποια η Gallego... απλά το πιτσιρίκι πάει κόντρα στο "σωστό" και στο story (φαντάζομαι) και ειδικά αφού γονατίζει... εμένα μου άρεσε πάντως

Δημοσ.

Δώσε λίγο context. Τι γίνεται ακριβώς; Ποια είναι αυτή η Gallego; Γιατί ο άλλος τη σηκώνει κατευθείαν;

Και καλά εκει θα μονομαχουσε με τον Darth Vader αλλά εκει που παει να ξεκινησει τη μονομαχία ο μαυρουκος του λέει οτι δεν γουσταρει τους Jedi και θελει να ακολουθησει τη Dark Side.. Ολα τα λεφτα είναι η υποκλιση και η αντιδραση των αλλων που εμειναν καγκελο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...