GIANNISPATRA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 λοιπόν παιδιά έχω ένα σοβαρό πρόβλημα με μια xvid ταινία που κληρονόμησα .Συγκεκριμένα είναι το lost s2 ep3 το οποίο με έχει αφήσει σε μεγάλη αγωνία .Το πρήβλημα ότι η ταινία εκτελείται κανονικά αλλά χωρίς εικόνα και subs ένα μάυρο και μόνο ήχος ακούγεται και από τα δύο Players bs , media player.Το βάζω μετά στο divx Player Και παίζει μια χαρά και ήχο και εικόνα αλλά φυσικά χωρίς subs.Πάω μετά να το μετατρέψω με το avisub δεν γίνεται τίποτα.please help γιατί έχω μείνει σε μεγάλη αγωνία και να τύχει τώρα αυτή η μλκια (
mxpert Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Το βάζω μετά στο divx Player Και παίζει μια χαρά και ήχο και εικόνα αλλά φυσικά χωρίς subs ...εννοείς σε επιτραπέζιο player ? σαλονιού ?
GIANNISPATRA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 oxi sto divx player to epishmo player ths divx
mxpert Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2006 ...καμιά φορά συμβαίνει να 'κολλάει' το βίντεο σε κάποιους player ...για να το τσεκάρεις δοκίμασε να μετακινήσεις το slider ξανά στην αρχή του βίντεο να δείς αν θα ξεκινήσει να παίζει !
GIANNISPATRA Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 den einai to xanakatebasa ta dokimasa ola kai tipota den ginetai ara 8a anagkastw na to dw xwris subs
asmilon Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δοκιμασες να βαλεις το τελευταιο K-Lite Codec Pack? Για θεμα codec μου ακουγεται, δοκιμασε το, πιστευω θα σε βοηθησει...
k_w_t Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2006 Δοκιμασε να το ανοιξεις με το virtual dub και να το ξανασυμπιεσεις με αλλον codec πχ xvid!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.