cyberstorm Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.569643
polidis Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Endaxei mia xara fenete alla ligo tsimpimeno. Tora 28 diaforetikes kartes pou diavazei einai poli. Pes ti kartes thes na diaxirizese. Ego pira ena me 5.99 kai diavazei 12 kartes. Kirios tis spoudeoteres.SD ,MMC ,Mini-SD ,RS-MMC ,CF ,XD einai oi kirioteres. Vres kati pio fthino gia tis anages sou.
Voorhees Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Ναι κι εγώ έχω ένα που διαβάζει 19 τύπους καρτών με 6 ευρώ από Kosovo(lol). Κι αυτό όμως φαίνεται πολύ καλό αλλά όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω είναι λίγο τσιμπημένο.
sa1901 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2006 Καλό είναι. Εγώ δεν το βρίσκω ακριβό πάντως. Σιγά και τα 15 ευρώ που κάνει...
polidis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Καλό είναι. Εγώ δεν το βρίσκω ακριβό πάντως. Σιγά και τα 15 ευρώ που κάνει... E!!! pos den einai akrivo diladi!!!! Ena normal pou diavazei pano apo 10 idon kartes kanei peripou 5? Tora ti na to kano na doso 15? kai na mou diavazei 30 idon kartes. Ektos kai an exei toson idon kartes to filaraki. 15? einai para pola oxi oti den einai kalo alla ipame yparxoun kai pio fthina.
Melissa_virus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2006 Είναι όντος ακριβό σε σχέση με άλλα. Πάρε κάτι για τις ανάγκες σου. Που να καλύπτει. Αλλά και να πάρεις αυτό δεν πειράζει. Είναι και όμορφο εμφανισιακά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.