Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καινούρια και πολύ ωραία spoilers απο το νέο τεύχους του επίσημου περιοδικού Lost Magazine:

Ο Jack επιστρέφει στην παραλία και θα αναγκαστεί και πάλι να γίνει ο ηγέτης.

Η Kate φυσικά και έχει πρόβλημα με την παρουσία της Juliet στην περιοχή τους. Ένα πρόβλημα επειδή την είχε φυλακισμένη και είναι μία απο τους Others και το άλλο πρόβλημα είναι πως φαίνεται να δένεται με τον Jack. Θα εξερευνήσουμε αυτό το τετραπλό [Jack, Juliet, Kate, Sawyer.] Θα συνεχιστούν οι υποψίες της Kate για την Juliet.

Ο Sawyer θα λάβει μια πολύ μεγάλη έκπληξη στα υπόλοιπα επεισόδια κάτι που ποτέ δεν πίστευε οτι μπορούσε να συμβεί. Θα πάμε πίσω σε κάποια βασικά ζητήματα που είχε ο Sawyer στην αρχή της σειράς. Θα κάνει μια ενδιαφέρουσα πεζοπορία με τον Locke. Θα ψάξουμε να δούμε τι συνέβη με τον Cooper, με τον Locke, με τον Locke και τους Others και τι έκανε ο Locke την περίοδο που δεν ήταν στην παραλία.

Ο Charlie θα πρέπει να κάνει κάποιες δύσκολες επιλογές αλλά όσο εύκολο και να είναι το να μείνει μέσα στην τέντα του σε αυτό το νησι, ξέρετε πως είναι δύσκολο.

Ο Sayid επιτέλους θα αναλάβει δράση!

Η Claire έχει να τραβήξει συναισθηματικό Γολγοθά.

Ο Hurley θα παίξει κεντρικό ρόλο στο φινάλε.

Η Sun θα μάθει κάποια ενδιαφέροντα πράγματα που συμβαίνουν στις έγκυες γυναίκες πάνω σε αυτό το νησί και όταν τα μάθει αυτά θα έχει μεγάλη επίδραση στην σχέση της με τον Jin. Θα μάθουμε πως η Sun κρατάει ένα μυστικό απο τον άντρα της και αυτό όχι μόνο θα το ακούσουμε αλλά και θα μας απαντηθεί. Στο επεισόδιο με το flashback τους θα τους δούμε ως νιόπαντρους και θα δούμε που ήταν ο Jin πρίν γίνει το δεξί χέρι του Mr. Paik.

Θα αρχίσουμε να καταλαβαίνουμε γιατί η Juliet φαίνεται τόσο διχασμένη.

Θα μάθουμε τι γίνεται με την Penny και τον Desmond και θα συνεχίσουμε να εξερευνούμε ότι είδαμε στο φινάλε του 2ου κύκλου.

Και για το τέλος...μια πολύ μεγάλη αποκάλυψη έρχεται σύντομα. Ένα γεγονός που θα συμβεί στο νησί θα αλλάξει για τα καλά τις σκέψεις και τις απόψεις όλων μας για την σειρά αυτή

Δημοσ.
Καλα και το γεγονος οτι η αραχνη ζουσε χωρις φαγητο μεσα στο βαζο για 80 μερες δεν ειναι και οτι πιο λογικο...

edw o allos paralitos htan k kobei boltes twra...

:-P :-P

Επισκέπτης
Δημοσ.

μα από που βγαίνει το συμπέρασμα ότι η αράχνη δεν είχε φαγητό;

Δημοσ.

Αναφερομουν στο συγκεκριμενο επεισοδιο μιας και αρχισε καποιος αλλος τον κυκλο των holes.. Aν ειναι να το παρουμε απο την αρχη της σειρας τοτε δεν θα τελειωσουμε ποτε:P

Οσο για αυτο που ρωταει ο Μanuel, δεν νομιζω η τυπισσα να την ταιζε συχνα πυκνα με ζωυφια με σκοπο να την χρησιμοποιησει καποτε... Τελοσπαντων ηταν ψιλοβλακεια το argument μου, μην το συνεχιζετε:)

Επισκέπτης
Δημοσ.

Να συμπληρώσω απλά την "βλακεία σου" :) (φιλικά και αστεία το λέω), ότι την αράχνη δεν την είχε συνεχώς η τύπισσα, αλλά ο άλλος που είχε τα πολλά έντομα, ο οποίος εγώ υποθέτω ότι τις τάιζε μια που ήθελε να γίνει ο επόμενος Δαρβίνος (άρα έπρεπε να τα κρατάει ζωντανά για να τα μελετάει).

Δημοσ.

Πάντως δεν είμαι σίγουρη ότι το επεισόδιο ήταν απλώς ένα filler.

Έχω την υποψία ότι η αράχνη παίζει σημαντικό ρόλο. Πχ ξέρουμε ότι το φέρετρο με τον πατέρα του τζακ ήταν άδειο. Μήπως ο πατέρας του δεν ήταν πεθαμένος, αλλά τον είχε τσιμπήσει η αράχνη -το έκαναν ίσως οι άλλοι επίτηδες για να έρθει ο τζακ στο νησί???

• Members
Δημοσ.

Εγώ πάλι νομίζω πως ήταν ο ορισμός του filler.

Απλώς, νομίζω ότι από τη στιγμή που αποφάσισαν να ρίξουν τους δυο καινούριους στη σειρά, είχαν έτοιμο και το τέλος τους - ώστε κάθε τους σύντομη εμφάνιση στα προηγούμενα επεισόδια να είναι συνεπής με αυτό το τελευταίο.

Αν και ήταν έξυπνο το ότι τους έβαλε να εμφανίζονται σε σκηνές από τις πρώτες μέρες στο νησί, παρόλα αυτά, προσωπικά δεν με έπεισε πως μπήκαν στη σειρά για κάποιον άλλο λόγο πέρα από το ότι προφανώς δεν έβγαινε αλλιώς ο αριθμός των επεισοδίων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Όσο για την αράχνη και τον πατέρα του Τζακ, νομίζω πως είναι κάπως τραβηγμένο - αφενός γιατί εκείνος πέθανε στην Αυστραλία και όχι στο νησί και αφετέρου γιατί ακόμη κι αν κάποιος ήθελε να προκαλέσει νεκροφάνεια, φαντάζομαι πως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει λιγότερο "εξωτικούς", αλλά και πιο αποτελεσματικούς, τρόπους για να την πετύχει (π.χ. κάποιο φάρμακο).

Α, επίσης, το συγκεκριμένο είδος αράχνης είναι μάλλον επινόηση των σεναριογράφων, σύμφωνα με αυτό: http://www.lostpedia.com/wiki/Medusa_spider (A fictional species of spider found on the island)

• Moderators
Δημοσ.
Πάντως δεν είμαι σίγουρη ότι το επεισόδιο ήταν απλώς ένα filler.

Έχω την υποψία ότι η αράχνη παίζει σημαντικό ρόλο. Πχ ξέρουμε ότι το φέρετρο με τον πατέρα του τζακ ήταν άδειο. Μήπως ο πατέρας του δεν ήταν πεθαμένος, αλλά τον είχε τσιμπήσει η αράχνη -το έκαναν ίσως οι άλλοι επίτηδες για να έρθει ο τζακ στο νησί???

Όχι αυτός πέθανε. Τον έχουμε δει σε νεκροτομείο, και ο Jack τον αναγνώρισε (πρώτη season). Πάει, μας άφησε χρόνους, τα τίναξε τα πέταλα, τέρμα, καπούτ.

Αν τον δούμε ξανά αργότερα στο νησί θα είναι κάποιο τέχνασμα του smoke monster ή κανένας δίδυμος αδελφός.

Δημοσ.
Όχι αυτός πέθανε. Τον έχουμε δει σε νεκροτομείο, και ο Jack τον αναγνώρισε (πρώτη season). Πάει, μας άφησε χρόνους, τα τίναξε τα πέταλα, τέρμα, καπούτ.

Αν τον δούμε ξανά αργότερα στο νησί θα είναι κάποιο τέχνασμα του smoke monster ή κανένας δίδυμος αδελφός.

Πολύ σίγουρος ακούγεσαι... Έχεις θείους τους παραγωγούς? :wink:

Πάντως αυτό με τον πατέρα του Τζάκ δεν μου πέρασε τόσο καλά. Δεν νομίζω ότι είναι νεκρός. Και πιστεύω ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συνέχεια. Βέβεια μπορεί και να λέω ''μπούλσιετ'' αλλά συνεχώς εμφανίζεται σε flashbacks και μας δελιχνουν ή ότι είχε σχέση με κάποιους απο τα άτομα (π.χ Κλαιρ) ή ότι είχε συναντηθεί με άλλα (Σώγιερ και αν θυμάμαι καλά Κέιτ). Τέλος πάντων. Υπομονή 2 3 χρονάκια και θα μάθουμε...:cry:

Δημοσ.
Eγω φρικαρα εκει που πλακωσαν ενα ματσο αραχνες.... Τυχαιο ηταν; Δε νομιζω.... Smoke???????

Όχι δεν ήταν ο Smokey αν και όπως έχουμε πει θα εμφανιστεί στο 3x15

Πληροφορίες για το νέο επεισόδιο 3x17 Catch-22

O Desmond προσπαθεί να πείσει τους Charlie, Hurley και Jin να πάνε πεζοί μέσα απο την ούγκλα. Η Kate στρέφεται στον Sawyer αφού βλέπει τον Jack μόνο με την Juliet

Μερικές νέες Season 3 Promo Photos που μόλις κυκλοφόρησαν

Nέο trailer για το 3x15 Left Behind

Και μια σκηνή απο το επεισόδιο αυτό

Δημοσ.
Eγω φρικαρα εκει που πλακωσαν ενα ματσο αραχνες.... Τυχαιο ηταν; Δε νομιζω.... Smoke???????

Ο επιστημονας πριν πεθανει ειπε στην Νικι οτι η ουσια της αραχνης τραβαει τα αρσενικα σαν μαγνητης. Σκοτωνοντας την αραχνη ο Παολο, απελευθερωσε ολη την κιτρινη ουσια με αποτελεσμα να γινει ο πανικος;) Οσο για τον Αρτζ που λεει ο Manuel, ειχα την εντυπωση οτι ειχε πεθανει αρκετες βδομαδες πριν, συνεπως κανεις δεν την ταιζε τοσο καιρο:P

Δημοσ.

solmyr έχεις δίκιο! Το είχα ξεχάσει εντελώς πως είχε πεθάνει! Πιθανώς πάντως να μη το σκέφτηκαν ούτε οι σεναριογράφοι. ΕΚΤΟΣ και αν απλά βρήκε μια ίδια αράχνη και την έβαλε σε ένα βάζο (επιτόπου, την ώρα που αποφάσισε να κάνει πράξη το σατανικό της σχέδιο). Άλλωστε μάλλον υπήρχαν στο νησί, δεν ήταν και τόσο σπάνιες.

Δημοσ.
Γιατί βρε το έκανες αυτό;! Μου χάλασες το βιβλίο τώρα... Είμαι Αγκάθα Κρίστι φαν και το είχα στη λίστα. Ελπίζω να μην χάλασε εντελώς και να διαβάζεται ακόμα. Ε;

Ε τώρα σοβαρά μιλάς. Ακόμα και μια σελίδα να γέμιζα με σπόιλερ πάλι δεν θα μπορούσες να υποψιαστείς στο ελάχιστο τι γίνεται σε βιβλίο της Αγκάθα Κρίστι... Εννοείται ότι διαβάζεται... (και μαμάει κιόλας)! :-P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...