grigas Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Απορία: γιατί ο καπνός δεν πέρασε από πάνω από το φράχτη? either o καπνός είναι ηλίθιος or θεωρούν εμάς ηλίθιους...
sheik Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μαλλον ο καπνος ειναι εξυπνος,αλλα οχι ΤΟΣΟ εξυπνος.Ποιος ξερει,οταν με το καλο(σε κανα 2 χρονακια) μαθουμε τι ακριβως ειναι,θα ξερουμε
DimitRi_Del Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Απορία: γιατί ο καπνός δεν πέρασε από πάνω από το φράχτη? Ίσως, λέω ίσως, οι πυλώνες που σχηματίζουν ένα κύκλο γύρω από την περιοχή που "μένει" ο καπνός δημιουργούν μία σφαίρα γύρω από αυτόν (σφαιρικό πεδίο), οπότε φανταστείτε ένα αόρατο θόλο που περιβάλει την εν λόγω περιοχή.
firegarden Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ίσως, λέω ίσως, οι πυλώνες που σχηματίζουν ένα κύκλο γύρω από την περιοχή που "μένει" ο καπνός δημιουργούν μία σφαίρα γύρω από αυτόν (σφαιρικό πεδίο), οπότε φανταστείτε ένα αόρατο θόλο που περιβάλει την εν λόγω περιοχή. Ναι αλλα πριν μερικα επεισοδια οταν καηκε ο Ρωσος απο το πεδιο, ο Λοκ και οι υπολοιποι περασαν απο πανω απο τους πυλωνες που σχηματιζουν το πεδιο. Αρα υπαρχουν κενα στο πεδιο ακομα κι οταν ειναι ενεργο.
momotis Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Απορία: γιατί ο καπνός δεν πέρασε από πάνω από το φράχτη? Γιατι ο καπνος να μη σκαψει μια λακουβα και να περασει ΚΑΤΩ απο το φραχτη?
Exoskeletor Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 prepei na alaksoun to titlo se lost life. etsi tha exoume mia nea seira, anti kalhmera zoh, xamenh zoh. ektos apto titlo mikres diafores exoun
bchris Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 prepei na alaksoun to titlo se lost life. etsi tha exoume mia nea seira, anti kalhmera zoh, xamenh zoh. ektos apto titlo mikres diafores exoun Βλασφημε!!!
DimitRi_Del Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ναι αλλα πριν μερικα επεισοδια οταν καηκε ο Ρωσος απο το πεδιο, ο Λοκ και οι υπολοιποι περασαν απο πανω απο τους πυλωνες που σχηματιζουν το πεδιο. Σωστός, δεν το θυμόμουνα αυτό.:-P Οπότε άκυρη η θεωρία μου.
mandipl Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 εγω νομιζω οι σεναριογραφοι δεν μελετανε το σεναριο οσο εμεις εδω και γραφουν οτι νανε . εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης .
Blader Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 εγω νομιζω οι σεναριογραφοι δεν μελετανε το σεναριο οσο εμεις εδω και γραφουν οτι νανε . εγω αυτο εχω καταλαβει μεχρι στιγμης . Εγώ πιστέυω οτι το μελετάνε το σενάριο άπλα δεν θέλουν να μας αποκαλύψουν ΤΙΠΟΤΑ πριν τον 1110ο κυκλο οπου και θα τα μάθουμε ΟΛΑ!! lol. Και ετσι σου λεει απο το να τους εξηγησω γιατι δν περασε ο καπνός πανω απο το φράκτη και έτσι να ρισκάρω να αποκαλύψω την συνέχεια καλύτερα να τους αφήσω να νομίζουνε... lol Anyway, κατα τα άλλα πατατα το επεισοδιο με ήλιθιο τέλος. Όσο για την ιστορία στην παραλία, δεν το συζητώ, για όσκαρ ήτανε παλι... Μα, δεν μπορω να κατλάβω ενα πράγμα΄με καμια 10ρια άτομα να λείπουν και μετα απο τον θανατο 2 τόσο σημαντικών ανθρώπων πως μπορουν και είναι ΟΛΟΙ μες στην τρελή χαρα? Α και κάτι άλλο: Εχουν μαζευτε τωρα και με την Juliette καμια 5αδα άτομα που έχουν δει τον καπνό.... Κανείς τους δεν εχει αξιωθει να το πει στους υπόλοιπους μπας και βγάλουνε κανενα συμπέρασμα?
sheik Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Yποτιθεται οτι ξερουνε οι περισσοτεροι οτι υπαρχει στη ζουγκλα ενα "τερας"... Οπως ειδαμε,on camera σχεδον δεν μιλουν ποτε αλλα μας εχουν δειξει ξεκαθαρα οτι off camera εχουν πει αρκετα μεταξυ τους. Αλλα και να μαζευτουν οσοι το ειδαν,μηπως θα βγαλουν κανα συμπερασμα?Δε νομιζω.. Ο Λοκ(αν μιλησει) θα πει οτι ειδα ενα ασπρο φως,ο Εκο θα πει οτι ειδα κατι ασχημο που τραβουσε και μνημες απο το μυαλο μου και η κεητ θα πει πως ειδα να με βγαζει φωτογραφιες
Blader Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Ο Λοκ(αν μιλησει) θα πει οτι ειδα ενα ασπρο φως,ο Εκο θα πει οτι ειδα κατι ασχημο που τραβουσε και μνημες απο το μυαλο μου και η κεητ θα πει πως ειδα να με βγαζει φωτογραφιες Lol Μπανιστιρτζή τον βγάλαμε τελικά τον καπνό..... Μπορει αφου τραβάει τις μνήμες και τις φωτογραφίες να φτιάχνεται κ να αποσύρεται για να τραβήξει και....... Lol prepei na alaksoun to titlo se lost life. etsi tha exoume mia nea seira, anti kalhmera zoh, xamenh zoh. ektos apto titlo mikres diafores exoun Lol:D Η απλά μπορούν στην αρχή κάθε επεισοδίου να μας λένε και τον αριθμό του (πχ. Επεισόδειο 123) και έτσι μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της σειράς οι αριθμόι πραγματικά θα μοιάζουν με τους αριθμούς επεισοδείων της καλημέρας ζωής..
john1987 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Παντως ελπιζω τωρα που η Τζουλιετ θα ειναι με τους Losties να αποκαλυψει τιποτα για τους others.Αν οχι,περιμενω βασανιστηριο απο τον Σαγιντ,σε στυλ Jack Bauer...
Blader Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Παντως ελπιζω τωρα που η Τζουλιετ θα ειναι με τους Losties να αποκαλυψει τιποτα για τους others.Αν οχι,περιμενω βασανιστηριο απο τον Σαγιντ,σε στυλ Jack Bauer... Αμ δεεε... Σιγά μην τους πει τίποτα.. Το βλέπω, πάλι με την απορία θα μας αφήσουνε... θα βρούνε κανα τρένακι στο επόμενο και θα πάνε όλοι να παίξουν και έτσι θα έιναι πολύ απασχολημένοι για να ασχοληθόυν με τέτοιες βλακείες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.