Sellers Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Αποκλείεται η Τζούλιετ να τους πει αλήθειες. Θα τους φλομώσει στο ψέμα που κανένας δεν θα πιστέυει εκτός απο τον Τζάκ... Μεγάλη αγωνία έχω για το που σκατά πήγαν πάλι οι άλλοι. Άντε να δούμε τι θα δούμε...
sheik Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 OMG!!!! Τρέλα το επεισοδιο...! No1 για μενα σιγουρα στη 3η σαιζον και σιγουρα απο τα καλυτερα... Εμεινα μ@λ@κ@ς απο τις απαντησεις που πηραμε ειδικα απο το γεγονος οτι εκεινη η σκηνη στην 1η σαιζον παρακαλω,με την Κλαιρ να δεχεται και καλα επιθεση απο καποιον αλλα στην ουσια την βοηθουσε ο Ηθαν.Δε ξερω,μου φανηκε τρομερα εξυπνο και πως τελικα πραγματα που πλεον δεν τα δινουμε σημασια διοτι εχουν περασει 2 χρονια,τελικα εχουν τεραστια σημασια και οι απαντησεις αργουν διοτι πολυ απλα δεν μας εχουν δειξει ολα τα στοιχεια που απαιτουνται για να δωθουν... Δειτε το asap!!
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Kalo to epeisodio alla periplekonte ta pragmata...As tous afisoun epitelous na tin vasanisoun gia na mathoun kati tespa...
georgepetrou Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ... ειδικα απο το γεγονος οτι εκεινη η σκηνη στην 1η σαιζον παρακαλω,με την Κλαιρ να δεχεται και καλα επιθεση απο καποιον αλλα στην ουσια την βοηθουσε ο Ηθαν. Την βοηθούσε; Είσαι σίγουρος; Εγώ κατάλαβα πάντως ότι της έβαλε το εμφύτευμα το οποίο ενεργοποίησαν τώρα και αρρώστησε! Όντως το επεισόδειο τα σπάει! Το LOST έχει πάρει από καιρό τα πάνω του... 8-)
sheik Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 georgepetrou ναι την βοηθουσε... Η Τζουλιετ ειπε οτι οταν μαθαν απο τον Ηθαν οτι υπαρχει εγγυος επιζων, βρηκε οτι εχει κι αυτη τα συμπτωματα.Οποτε το αρχικο σχεδιο ηταν να της χορηγει θεραπια στην παραλια,προσεκτικα καθως κοιμοταν(σε μια απο αυτες τις φορες η Κλαιρ το πηρε χαμπαρι,ειναι η σκηνη στην οποια αναφερομαι και την οποια την ξαναεδειξαν στο επεισοδιο).Οποτε μετα ο Ηθαν αυτοσχεδιασε εφοσον τον καταλαβαν και διχως την εγκριση των δικων του απηγαγε την Κλαιρ.Το εμφυτευμα μαλλον της το βαλανε οταν την απηγαγαν
klog Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Πολύ καλό επεισόδιο..... όσο περνά ο καιρός βλέπουμε κάποια πράγματα που δίνουν απαντήσεις.... Υ.γ Για να χαριτολογήσουμε και λιγάκι αν το δεί κάνας Λιακόπουλος θα ξετρελαθεί οι ΕΛ έχουν πατήσει πόδι και στην Ντάρμα(Βλέπε σήμα στο δέντρο που ήταν κρυμένος ο ορός)
georgepetrou Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Βγήκε και το trailer του 3x17! Το οποίο μιλάει για cataclysmic season finale... Να τους πιστέψουμε; 8)
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 YES! Φοβερό το επεισόδιο! Εντελώς "what the f" τέλος για μένα! Γουστάρω τα καινούργια επεισόδιαααα τρελά. Φέρτε το επόμενο! Πολύ καλές ερμηνείες by the way (ξεχώρισα για πρώτη φορά και του Μπεν, μου έκανε εντύπωση σε ορισμένα σημεία)
tzinos Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ela re manuel, o ben einai stathera koryfh os acting. H juliet pali, brasta.
HaPagan Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Βγήκε και το trailer του 3x17! Το οποίο μιλάει για cataclysmic season finale... Να τους πιστέψουμε; 8) Αλήθεια ξέρουμε πότε θα μεταδοθεί το τελευταίο επισόδειο της χρονιάς; Πάντως το trailer αναφέρεται σε ένα γεγονός που μπορεί να χαρακτηριστεί salvation ή annhilation!!! Πανικός προβλέπεται για το επόμενο επισόδειο!
john1987 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ela re manuel, o ben einai stathera koryfh os acting. H juliet pali, brasta. Η Τζουλιετ επαιξε τελεια στο προχθεσινο επεισοδιο παντως.. Ο Μπεν ειναι πολυ καλος,αλλα εχει και τη φατσα που τον βοηθαει...
mandipl Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Eπειδη μαρεσει πολυ αυτη η Julliet και γιατι κατι μου θυμιζε αλλα δεν θυμομουν εκανα μια μικρη ερευνα και βρηκα οτι ηταν αυτη που επαιζε στο Gia mε την Angelina ισως στις πιο καυτες σκηνες της καριερας της . Ουαου Πολυ καλο επεισοδιο βy the way
georgepetrou Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Αλήθεια ξέρουμε πότε θα μεταδοθεί το τελευταίο επισόδειο της χρονιάς; Σύμφωνα με το tv.com το τελευταίο επεισόδιο είναι στις 23/5!
HaPagan Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Χμμ γαμώτο θα χάσω 2-3 επισόδεια λόγω στρατού! Παρουσιάζομαι τον Μάιο αλλά προς το παρών δεν ξέρω αν θα είναι 7/5 ή 14/5... Θα πω σε κάποιο φιλαράκι να μου τα κατεβάζει και θα τα βλέπω όλα μαζί!
mandipl Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Χμμ γαμώτο θα χάσω 2-3 επισόδεια λόγω στρατού! Παρουσιάζομαι τον Μάιο αλλά προς το παρών δεν ξέρω αν θα είναι 7/5 ή 14/5... Θα πω σε κάποιο φιλαράκι να μου τα κατεβάζει και θα τα βλέπω όλα μαζί! ομοιοπαθης φιλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.