Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mερικές νέες αρκετά ενδιαφέρουσες φήμες, επαναλαμβάνω ΦΗΜΕΣ που αφορούν τα τελευταία επεισόδια:

Σε ένα απο τα επόμενα επεισόδια ο Ben κάπου αναφέρεται στις ιδιότητες του νησιού και συγκεκριμένα εξηγεί για την hatch door που παρατηρούσαν σε παλιές season ο Michael και ο Sayid.Όλοι υπέθεσαν πως είναι ψεύτικη. Ενώ στην πραγματικότητα αυτή η πόρτα μπορεί να δώσει πρόσβαση σε κάποιο άλλο "κουτί" (δηλ. μυστικό) του νησιού. Συγκεκριμένα επιτρέπει αυτή η πόρτα την επιστροφή χαρακτήρων απο κάποια άλλη περίοδο. (σας δίνω και την ακριβή αγγλική φράση)

this door allows characters from the other timeline to be "brought" back.My guess is Christian Shephard.

Επίσης όσον αφορά το αντικείμενο που κανονικά δεν πρέπει να υπάρχει στο δικό μας timeline είναι η φωτό του Desmond με την Penny

Και...

Νέα spoilers για τα τελευταία επεισόδια:

Απο τον Michael Ausiello του TV Guide, μαθαίνουμε πως η φετεινή season τελικά ΔΕΝ θα τελειώσει με 2ωρο φινάλε του Ben. Tα καλά νέα όμως είναι πως θα έχουμε flashback του Ben νωρίτερα και συγκεκριμένα στο επεισόδιο 3x20 που όπως έχουμε πει θα είναι DeGroot-centric. Τα σοκαριστικά νέα είναι πως, μετά απο αρκετό καιρό και πολλά επεισόδια, οι παραγωγοί αποφάσισαν πως το επεισόδιο 3x19 The Brig θα είναι το πρώτο επεισόδιο ΧΩΡΙΣ flashbacks. Στο επεισόδιο αυτό, λέει η πηγή μας, θα επικεντρωθούμε σε ένα απο τα μυστήρια του 1ου κύκλου.

Και...

3x17 Catch-22 sneak peek 1

Δημοσ.
ela re manuel, o ben einai stathera koryfh os acting. H juliet pali, brasta.

Γενικά οι ερμηνείες στο Λοστ βασίζονται στην "αγνωστικότητα" των ηθοποιών. Για μένα ο ηθοποιός που κάνει τον Μπεν, ΕΙΝΑΙ ο Μπεν. Δεν μπορώ να τον φανταστώ αλλιώς. Κάτι αντίστοιχο ισχύει για όλους τους χαρακτήρες.

Απλά η Τζούλιετ δείχνει να έχει μια πολυπλοκότητα και ένα βάθος που το βγάζει η ηθοποιός που την υποδύεται. Κάτι αντίστοιχο για μένα συνέβη και με τους άλλους χαρακτήρες από τους οποίους οι σεναριογράφοι στην πορεία κάποιους διάλεξαν να εξερευνήσουν περισσότερο (και σε κάποιους έδωσαν πόδι, δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε, αλλά ήταν οι χειρότεροι ηθοποιοί αυτοί που φύγανε).

Αρχικά για μένα ο καλύτερος ήταν ο Λοκ. Τώρα πια προτιμώ Σόγιερ. Μου φαίνεται εντυπωσιακό το πως η φάτσα αυτού του ανθρώπου βγάζει όλα τα συναισθήματα και όλες τις πλευρές του χαρακτήρα του τόσο καθαρά. Είναι κακός, είναι καλός, ειρωνεύεται, ερωτεύεται. Πολύ ξεκάθαρα και διαφορετικά. Αλλάζει η φάτσα του, πως το λένε. Ο Μπεν για παράδειγμα, έχει ένα ρόλο που η αλήθεια είναι πως δεν μπορεί να εξερευνηθεί πολύ γιατί υπάρχει το μυστήριο που πρέπει να διατηρηθεί γύρω από το χαρακτήρα του, οπότε δεν ΠΡΕΠΕΙ να καταλαβαίνουμε τι σκέφτεται. Αυτό όμως είναι εύκολη δουλειά για έναν ηθοποιό. Απλά διατηρείς μια φάτσα.

Τέλος πάντων, γενικά καλή δουλειά κάνουν οι ηθοποιοί (δε με ενδιαφέρει και τόσο να τους βάλω στη ζυγαριά). Όπως είπα και νωρίτερα, το σημαντικότερο είναι ότι αφενός δεν τους έχω δει να παίζουν κάτι άλλο και αφετέρου οι ρόλοι που παίζουν ΕΙΝΑΙ οι ίδιοι. Οπότε η ταύτιση είναι εύκολη.

Δημοσ.
me 2

λετε να κανουμε καμια βραδια LOST sστο ΚΨΜ?

εγω νομιζω αμα βαλεις κανα αξιωματικο στο τριπακι να δει ενα δυο επεισοδια lost , prison κλπ και κολλησει , μετα θα σε εχει στα οπα οπα για να του γραψεις και τα υπολοιπα . Σε ολους τους αλλους πιανει παντως γιατι οχι και εκει

Δημοσ.

Παιδία πόλυ καλό το επεισόδιο!! Επιτέλους το Lost επιστρέφει... αφού για μια άλλη φορά μείναμε τελείως Μ@λ@κες στο τέλος! Πάντως η κάτασταση τέλειως WTF... Ήθελα να ξερα αυτος ο Ben πόση δυναμη έχει και τον υπακούνε όλοι? Anyway περιμένω με αγωνία το επόμενο! :)

• Members
Δημοσ.

Στη σκηνή που η Τζουλιέτ συναντά τον Σαγίντ και τον Σόγιερ, φάνηκε πως και εκείνη έχει αρχίσει να αποκτά το "χάρισμα" του Μπεν στο να πείθει τους άλλους.

Πάντως, σε σχέση με το πρόσωπο που δείχνει στα φλασμπάκ, είναι τελείως διαφορετική. Φαντάζομαι πως θα της έχει συμβεί και κάτι άλλο στο νησί, πέρα από αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, και την έκανε τόσο αδίστακτη - και πιστεύω πως θα είναι ενδιαφέρον.

Δημοσ.

Η Τζουλιετ το εχει αυτο.Η δυναμικοτητα του χαρακτηρα της σιγουρα ειναι αποτελεσμα του οσων περασε στο νησι.Εξαλλου και εξω αλλα και μεσα στο νησι,την βλεπουμε αρκετα αδυναμη,φοβισμενη και δεν παιρνει πρωτοβουλιες.Τα οσα δυσκολα συνεβησαν την εκαναν πιο σκληρη σιγουρα,αλλα δε παυει να ειναι σχετικα αδυναμη.Απλα προσεξε την φατσα της καθως απομακρυνεται απο Σαγιντ-Σωγιερ αμεσως μετα την αντιπαραθεση τους.Κλασικη φατσα ανθρωπου αδυναμου που εχει ομως τη δυναμικη να γινει πιο σκληρη.Παντως πηρε ενα υφακι "Ουφ,απο του χαρου τα δοντια γλιτωσα".

Δημοσ.

Ε, να, αυτά που περιγράφει ο sheik είναι δείγματα της καλής ηθοποιίας της Τζούλιετ. Είναι προφανώς πολύ πιο δύσκολο να παίρνεις ύφος "είμαι αδύναμη αλλά μόλις πριν λίγο ξεπέρασα τον εαυτό μου και φάνηκα δυνατή, καλά τα πήγα, παρατρίχα" από το να παίρνεις το ύφος "είμαι δυνατός".

Δημοσ.

Θα ηθελα να κανω δυο (χαζο)ερωτησεις για τα τελευταια επεισοδια και ελπιζω να παρω καποια απαντηση:

1.ΟΛΕΣ οι εγγυες γυναικες στο νησι εχουν προβλημα; Η ειχαν προβλημα πριν 3 χρονια που εφτασε η Julliet και τωρα ειναι μια χαρα με φαρμακα; Για πιο λογο η Roussaeu ειναι ενταξει;

2.Ο μαυρος καπνος γιατι δεν περασε πανω απο το προστατευτικο τοιχος δυο επεισοδια πριν, οταν οι αλλοι το καταφεραν με εναν κορμο δεντρου μονο;

Δημοσ.
1.ΟΛΕΣ οι εγγυες γυναικες στο νησι εχουν προβλημα; Η ειχαν προβλημα πριν 3 χρονια που εφτασε η Julliet και τωρα ειναι μια χαρα με φαρμακα; Για πιο λογο η Roussaeu ειναι ενταξει;

Σύμφωνα με αυτά που έχουμε δει μέχρι τώρα, όλες οι έγγυες γυναίκες είχαν πρόβλημα μέχρι που έφτασε η Claire. Η Juliet όμως είχε πει στο Ben ότι το πρόβλημα πρέπει να ξεκινάει την στιγμή της σύλληψης. Για αυτό και του είχε ζητήσει να γυρίσει στο Portland και να κάνει κάποια πειράματα εκεί, πράγμα που ο Ben αρνήθηκε κατηγορηματικά! Οπότε αυτό μάλλον είναι και η απόδειξη ότι η Juliet είχε δίκιο...

Για την Rousseau δεν είναι ξεκάθαρο (από όσο θυμάμαι εγώ τουλάχιστον) αν έχει γεννήσει στο νησί ή οχι! Όμως ο Ben έχει πει πως έχει ζήσει όλη του την ζωή στο νησί... άρα πρέπει να έχει γεννηθεί εκεί! Πώς έγινε αυτό όμως;

LOST

Δημοσ.

To βασικο "στοιχειο" του επισοδειου,κατα την γνωμη μου, ειναι η χρηση αναισθητικης ουσιας πριν απο το ταξιδι της Τζουλιετ.Σιγουρα δεν της το δωσανε για να μην φοβηθει/καταπονηθει απο το ταξιδι.Σιγουρα ηθελαν ειτε να μην της αποκαλυψουν τον τροπο μεταφορας στο νησι ΕΙΤΕ να μην της αποκαλυψουν οτι ουσιαστικα ποτε δεν εφυγε απο το MIAMI.(just guessing ε?μην πεσετε να με φατε..!!:D)

Δημοσ.

Η Ρουσσω γεννησε εκει.Ο Μπεν(και αρκετοι Others λογικα) εχουν γεννηθει εκει.Το προβλημα επομενως ειναι πολυ πιο προσφατο,λογικα πριν 3-4 χρονια προεκυψε γι'αυτο και προσελαβαν την Τζουλιετ πριν 3 χρονια...

Δημοσ.
;1560681'] To βασικο "στοιχειο" του επισοδειου,κατα την γνωμη μου, ειναι η χρηση αναισθητικης ουσιας πριν απο το ταξιδι της Τζουλιετ.Σιγουρα δεν της το δωσανε για να μην φοβηθει/καταπονηθει απο το ταξιδι.Σιγουρα ηθελαν ειτε να μην της αποκαλυψουν τον τροπο μεταφορας στο νησι ΕΙΤΕ να μην της αποκαλυψουν οτι ουσιαστικα ποτε δεν εφυγε απο το MIAMI.(just guessing ε?μην πεσετε να με φατε..!!:D)

Aυτό είναι ενα καλό point!

To άλλο που με προβληματίζει είναι τι στο καλό είναι το εμφύτευμα που βάλανε στην claire και σε τι τους χρησιμεύει? (εκτός απο το σκηνικό που είδαμε για την εμπιστοσύνη στην Juliet - Δε μπορεί να το είχαν προσχεδιάσει με το που έσκασε το αεροπλάνο) Επίσης η σύλληψη στην περίπτωση της Claire, δεν έγινε στο νησί οπότε κανονικά δε θα ʽπρεπε να διατρέχει κίνδυνο

Το άλλο θέμα είναι και η εγκυμοσύνη της Shun. Οφείλεται στις ιδιότητες του νησιού ή έγινε πειραματόζωο για χάρη της έρευνας του Ben - Juliet?

Εν τω μεταξύ η φάση με τους διάφορους χαρακτήρες απʼ το παρελθόν που βλέπουν οι Losties μου θυμίζει το Contact και την συνάντηση της Jodie με τον πεθαμένο πατέρα της. Πολύ mind game παίζεται...

Ο μπάρμπα-Μπεν όμως, εκτός από τη φυσική πειθώ που διαθέτει, πώς είναι δυνατόν να έχει πείσει ολόκληρο στρατό recruitsκαι κανείς να μην στρέφεται εναντίον του? Τι τους έχει υποσχεθεί που τους κάνει ικανούς ακόμα και να θυσιάσουν τη ζωή τους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...