Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Καλα Η Sun μπορει να εμεινε εγκυος και πριν την πτωση του αεροπλανου απο τον τυπο που κερατωνε τον Jin.

Σωστος! Οποτε και να γεννησει, δε σημαινει κατι....

Δημοσ.

Η Κλαιρ εμεινει εγγυος εκτος νησιου και γεννησε μια χαρα.Ηταν η πρωτη επιτυχημενη γεννα στο νησι τα τελευταια -λογικα- 3 χρονια.

Αν πιστεψουμε τη Τζουλιετ(που εγω την πιστευω) δεν εχει σημασια το που θα συλλαβεις αφου οταν επεσαν στο νησι ο Ηθαν διαπιστωσε οτι η Κλαιρ ειχε τα συμπτωματα που θα την εκαναν να πεθανει αλλα ο Ηθαν κρυφα της εκανε τις ενεσεις της Τζουλιετ και την εκανε ΤΕΛΕΙΩΣ καλα διοτι η προσφατη "αδιαθεσια" της Κλαιρ οφειλοταν στο εμφυτευμα που της βαλανε.

Δημοσ.

offtopic. Τον είδατε τον Τζακ ''μουστακαλή'' στο Smokin Aces;;; Εντελώς αγνώριστος!!!!! end offtopic.

Πάντως τώρα που ξαναείδα σε αυτό το επεισόδιο το αεροπορικό δυστύχημα μου φαίνεται ακόμα πιο υπερβολικό το ότι σώθηκαν τόσα άτομα... Ίσως καλύτερα, αντί να κοπεί το αεροπλάνο στα ύψη, να είχαν διαλέξει μιά ανώμαλη προσγείωση ανάγκης ή τέλος πάντων κάτι πιο πιστευτό...

Δημοσ.

Πάντως τώρα που ξαναείδα σε αυτό το επεισόδιο το αεροπορικό δυστύχημα μου φαίνεται ακόμα πιο υπερβολικό το ότι σώθηκαν τόσα άτομα... Ίσως καλύτερα, αντί να κοπεί το αεροπλάνο στα ύψη, να είχαν διαλέξει μιά ανώμαλη προσγείωση ανάγκης ή τέλος πάντων κάτι πιο πιστευτό...

Ίσως είναι και αυτό ένα από τα θαύματα του νησιού. Καλό το επεισοδιάκι ρε παιδιά, αλλά μας έχει φέρει σε τέτοιο σημείο το Lost ώστε να το αποθεώνουμε αν δούμε ένα δυνατό επεισόδιο. Σε άλλες σειρές (π.χ. PB) δεν είμαστε αντίστοιχα επιεικείς.

Δημοσ.

Δεν νομιζω οτι ειμαστε ιδιαιτερα επιεικεις με το LOST. Ισα ισα που μερικοι απο εμας ειναι των ακρων.

Επεισοδιο χωρις εξελιξεις----> αισχος

Επεισοδιο οπως το τελευταιο-----> αποθεωση

Αντιθετα, το κοινο του PB ειναι πιο συγκρατημενο. Δεν εχω δει ουτε να το αποθεωνουν ουτε να το βριζουν οπως εχουν κανει κατα καιρους με το lost.

Δημοσ.

Οπως ειχε πει κι ενα παιδι σ' ενα φορουμ (μπορει και σ' αυτο, δεν θυμαμαι) οι μετριοι χαρακτηρισμοι ειναι για μετριες σειρες. Στο lost ή θα μισησουμε ή θα αποθεώσουμε ενα επεισόδειο.

Δημοσ.

Ελπιζω να μην αναφερεσαι στο Prison Break ως μετρια σειρα!!

Σε αυτο που ειπε ο Sta συμφωνω.Δηλαδη,εχουμε φαει τοσα μετρια επεισοδια στη μαπα (ειδικα απο δευτερη σαιζον) ωστε ενα απλα πολυ καλο επεισοδιο το βγαζουμε αριστουργημα!

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι το PB δεν ειναι μετριο. Ειναι μια πολυ καλη σειρα, ελαφρα κατω απο το lost για τα δικα μου γουστα.

Οσον αφορα τωρα το Lost, καθως αυτο ειναι το θεμα μας, αν δειτε την πρωτη σεζον ολη μαζι και μετα δειτε τη 2η επισης ολη μαζι, θα καταλαβετε οτι η 2η ειναι σε fast forward σε σχεση με την 1η. Στην 1η το μονο που εκαναν ηταν να κηνυγουν αγριογουρουνα, να ψαχνουν νερο, να προσπαθουν να επιβιωσουν. Ουτε others ειδαμε, ουτε Dharma, ουτε τιποτα.

Αντιθετα, στη 2η σεζον ανοιξαμε hatches, ειχαμε σκοτωμους, εξελιξεις, others κλπ. Θεωρω οτι η 2η σεζον ειναι κλασεις ανωτερη της πρωτης που προσωπικα τη βρηκα αρκετα βαρετη σε σχεση με τη 2η και την 3η.

Απλα ηταν το μυστηριο για το νησι, η γνωριμια με τους χαρακτηρες και η διαφορετικοτητα της σειρας που εκαναν την πρωτη σεζον να τραβηξει κοσμο.

Τωρα, προσωπικα θεωρω οτι αν η 3η σεζον συνεχισει ετσι οπως στα τελευταια 5-6 επεισοδια, θα ξεπερασει και την 1η και τη 2η!!

Δημοσ.

Επιεικείς είπα; Λάθος έκφραση! Θέλω να πω ότι ένα επεισόδιο Lost που απλώς προωθεί τις εξελίξεις το αποθεώνουμε διότι τα περισσότερα είναι στάσιμα. Διψάμε για δράση που π.χ. το PB μας προσφέρει απλόχερα. Μία ουσιώδης διαφορά είναι βέβαια ότι το Lost είναι πολύ πιο προσεγμένη σειρά γενικά και με καλύτερες ερμηνείες πιστεύω.

Δημοσ.
To άλλο που με προβληματίζει είναι τι στο καλό είναι το εμφύτευμα που βάλανε στην claire και σε τι τους χρησιμεύει? (εκτός απο το σκηνικό που είδαμε για την εμπιστοσύνη στην Juliet - Δε μπορεί να το είχαν προσχεδιάσει με το που έσκασε το αεροπλάνο) Επίσης η σύλληψη στην περίπτωση της Claire, δεν έγινε στο νησί οπότε κανονικά δε θα ʽπρεπε να διατρέχει κίνδυνο

Γενικά δεν νομίζω ότι πρέπει να θεωρούμε δεδομένο ότι την βοήθησαν την Claire, γιατί αυτό δεν φαίνεται πουθενά στις συζητήσεις μεταξύ Juliet και Ben! Παρά μόνο σε αυτά που λέει η Juliet στον Jack... Μπορεί απλά να την παρακολουθούσαν στην αρχή και μετά να την απήγαγαν για να της βάλουν το εμφύτευμα. Άλλωστε φαίνεται ότι ο Ben σχεδιάζει τα πράγματα από πολύ καιρό πριν...

Το άλλο θέμα είναι και η εγκυμοσύνη της Shun. Οφείλεται στις ιδιότητες του νησιού ή έγινε πειραματόζωο για χάρη της έρευνας του Ben - Juliet?

Η Shun δεν έχει πρόβλημα να μείνει έγκυος, ο Jin είναι ο στείρος!

Δημοσ.
Επιεικείς είπα; Λάθος έκφραση! Θέλω να πω ότι ένα επεισόδιο Lost που απλώς προωθεί τις εξελίξεις το αποθεώνουμε διότι τα περισσότερα είναι στάσιμα. Διψάμε για δράση που π.χ. το PB μας προσφέρει απλόχερα. Μία ουσιώδης διαφορά είναι βέβαια ότι το Lost είναι πολύ πιο προσεγμένη σειρά γενικά και με καλύτερες ερμηνείες πιστεύω.

Μα αλλο ειδος σειρας το ενα και αλλο το αλλο.

Το να πει κανεις "το Lost δεν εχει πολυ δραση,παει χαλασε" ειναι χαζο.Λες και ποτε ειχε?

Παντα στηριζοταν στην ατμοσφαιρα,το μυστηριο και κυριως τους χαρακτηρες.

Αν διψας για δραση και συνεχης εξελιξη βλεπεις PB,24 κλπ...

Απο την αλλη,το Lost το βλεπει κανεις για τελειως διαφορετικους λογους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...