Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
grigas to xrhsimopoio to shooter kai thx gia to tutorial. prepi na ginei sticky h toulaxiston na perastei sto sticky "ola ta aparaithta sites" mazi me ola ta ypoloipa gnosta sub links.

To lost to da kata ths 1 para to meshmeri den eixa brei tipota, nomizo koitaksa kai shoot. Alla entaksei, eixa parei agkalia to piso hxeio apo to 5.1 lol kai akouga ka8ara. Sthn australoskotsezikh syzhthsh omos exasa ton mpousoula!

arxise to dexter, an 8es kalh kainouria seira. kai heroes fysika.

εννοείται πως βλέπω heroes..το dexter το έχω κατεβάσει αλλά δεν έχω μπει ακόμα στο τριπάκι να το δω. Συνήθως σε καινούργιες σειρές περιμένω να βγουν 5-6 επισόδεια ωστε να τα δω μαζεμένα - στην περίπτωση του prison break τα είδα όλα μαζεμένα το μάιο...

ευτυχώς πριν 10 μέρες άρχισα να βλέπω House MD και έχω κάτι να περνάω ευχάριστα και δημιουργικά το χρόνο μου :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Οι απορίες μου είναι: σαν πολύ ψύχραιμα δεν παίρνει ο Desmond το χάρισμά του;

Δεν νομίζω ότι το είχε απο πρίν... Πολύ πανικόβλητος ήταν στην αρχή της 2ης season. Πυροβόλησε και το pc, το έβαλε στα πόδια, τριγύριζε για μέρες άσκοπα με ένα καράβι χμ... (ούτε αυτόν τον πήρε κανείς χαμπάρι και υποτίθεται ότι έκανε κύκλους ενός τεράστιου νησιού... ΚΑΙ ΕΤΥΧΕ να πέσει ακριβώς στο καταυλισμό των LOSTIES). Μωρεεεε...

Όσο για την καλύτερη εξερεύνηση του νησιού, δεν την έκαναν γιατί υπήρχε το "τέρας" και φοβόταν να προχωρήσουν πολύ βαθιά.

edit: είναι η ιδέα μου ή οι μόνοι που είδαν το "τέρας" όσο ήταν χωριστά ήταν οι "δικοί μας" (το είδε και ο Έκο, αλλά αφού ενώθηκαν οι δυο ομάδες); Η Ρουσώ το έχει αναφέρει ποτέ; Νομίζω πως όταν της το είχε πει ο Σαγίντ είχε απορήσει και είχε πει ότι δεν υπάρχουν τέρατα.

Η Ρουσω είπε ότι πρόκειται για security system (των others). Ακόμα αυτό δεν έχει αποδειχθεί. Άκακο πάντως δεν είναι. Και στη ζούγκλα πλέον μαθαίνουμε ότι υπάρχουν πολικές αρκούδες με φριχτό CGI animation :P, ενα αιμοσταγές αλλα και αγαθούτσικο τέρας αναλόγως τα κέφια του, ένα ή περισσότερα ψιλοτεράστια πουλιά που φωνάζουν "Hurley" "Hurley", ένα μαύρο και ουχί πράσινο άλογο, κάποιοι ανωμαλοι που ψυθιρίζουν ακατάληπτα λόγια, οι παγίδες της Rousseau, ένα μάτσο αγριογούρουνα και οι others με βελάκια νάρκωσης (και πιθανότατα πιο βαρύ εξοπλισμό). Παρ'ολ'αυτά οι losties με την πρώτη ευκαιρία χώνονται στη ζούγκλα και τη διασχίζουν (ok δεν πάνε για πλήρη εξερεύνηση, αλλά ένα περίπατο ή εξόρμηση την κάνουν). Και κατα 99% τίποτα δεν τους ενοχλεί.

Οσο για την ερώτηση μου παραπάνω... Την πόλη τους στο νησί με τους Losties την έχουν εγκαταλήψει οι others και την ξαναστήσαν στο νησάκι ? Αυτό μηπως εννοούσε ο τίτλος "A tale of 2 cities?"

Και τις πολικές αρκούδες τις μεταφέρανε μπρος πίσω με το ψαροκάικο ή το αερόστατο? (ή κολυμπήσανε την απόσταση?)

Και ένα ακόμα παλίο μυστήριο που όσο απομυθοποιούνται οι others δεν κολλάει στην υπόθεση:

O Scott/Steve βρέθηκε νεκρός (μετά απο απειλή του Ethan) χωρίς να τον πάρει κανείς χαμπάρι ότι πέθανε και προπαντώς ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΚΚΑΛΟ στο σώμα του σπασμένο. Πως το κάνει αυτό ένας φυσιολογικός δολοφόνος (που θέλει να είναι και αθόρυβος);

Δημοσ.
opa opa! ti egine sto telos tou trailer??? kati periergo petaxthke alla den katalaba...! ok pws bazoun aspra gramata??!? test [/color=white]

Αυτός που πετάχτηκε πρέπει να είναι ο Radzinsky ή πως τον λένε τέλος πάντων (έτσι νομίζω ε?)...θυμάστε το γυάλινο μάτι που είχανε βρει στον 1ο κύκλο? Πρέπει να είναι δικό του εφόσον αυτός φοράει eyepatch στο ένα μάτι

Δημοσ.

Jastona μη δινεις και πολυ βαση στα τρεηλερ.Τις περισσοτερες φορες ειναι παραπλανητικα.Παντως αυτος που λες,μαλλον εχει καλυμενο το ενα ματι.Για εξωγηινος δε παιζει :P

Δημοσ.
Οσο για την ερώτηση μου παραπάνω... Την πόλη τους στο νησί με τους Losties την έχουν εγκαταλήψει οι others και την ξαναστήσαν στο νησάκι ? Αυτό μηπως εννοούσε ο τίτλος "A tale of 2 cities?"

Και τις πολικές αρκούδες τις μεταφέρανε μπρος πίσω με το ψαροκάικο ή το αερόστατο? (ή κολυμπήσανε την απόσταση?)

genika kai emena mou fanike oti to g@mis@ne kai psofise sto telos...logo aftwn twn erotimatwn pou paratheteis kai epeisis pws skata pigane ton Jack ton Sawyer kai tin Kate sto deytero nisi xoris na to paroune xampari, apo ekeino to limanaki pou tous eixan pio prin, tha mou peis tous eixan desei ta matia ktl ktl, alla ti sto diaolo se bazoun se ypbrixio kai den to perneis xampari? genika i oli fasi me to deytero nisi mou fanike poly kouli, kai mou edwse tin aisthisi oti pleon den kseroun ti kanoun, enw prin akomi pistebw pws ypirxe kapoios skopos gia oti gynotan anyway diabazontas afta pou legate thimithika kai ton Adam kai tin Eve apo to prwto season (tous 2 skeletous pou eixan brei stis spilies) apo oti fainetai kai afto exei ksexastei teliws, ektos an einai kai aftoi thimata twn arkoudwn opws o skeletos stin spilia tis arkoudas apo to proigoumeno epeisodio. Gia ton Desmont den sxoliazw, apla perimenw na dw pou theloun na kataliksoun me afto to thema.

Δημοσ.

Το 2ο νησι παιζει καλλιστα να ειναι απατη.Μπορει σε αυτο να αναφεροταν ο Μπεν.Μπορει και οχι βεβαια.

Οπως ειδαμε,η αποσταση των 2 νησιων ειναι παρα πολυ μικρη.Εδω υποβρυχιο εχουν,αποκλειεις να εχουν υποθαλλασιο τουνελ δηλαδη?Χωρια που και να μην εχουν,δεν ειναι δυσκολο να τους βαλουν σε υποβρυχιο χωρις να το καταλαβουν.Τους κανουν ενεση με αναισθητικο....

Οσο για τον Αδαμ και την Ευα,ελεος!Εκει κολλατε εσεις?Να μαθετε τι ηταν εκεινοι?2 ανθρωποι ηταν που πεθαναν στο νησι και οπως ειδαμε ενα σωρο ανθρωποι εχουν βρεθει στο νησι.Καλλιστα μπορει να ειναι καποιοι απο τη Νταρμα.Η σκηνη εγινε για να μας δειξει οτι τελικα δνε ειναι μονοι στο νησι και οτι κι αλλοι εχουν βρεθει στο περασμα των χρονων εκει.

Τεσπα,ουτε εμενα μου αρεσε η "ιδεα" του 2ου νησιου...

ΕDIT:Τωρα που το σκεφτομαι,δειχνει ξεκαθαρα στη πρεμιερα πως οι 3 ηταν ναρκωμενοι και ξυπνησαν οταν ο καθενας ηταν στη "θεση" του...για'υτο δεν καταλαβαν τιποτα στη μεταφορα.

Δημοσ.

to 2 nisi pasxei apo pantou.

toso kairo kai den to eixan dei? eixan anevei sto psilotero simeio sto season 1 na stisoun tis keraies kai den eixan dei tipota.

otan akolothisan ton mayro kapno kai eklepse i rouso to paidi pigan apo tin piso meria tou vounou kai pali den eidan tipota.

otan edeikse tin ptosi tou aeroplanou edeikse kathara oti itan sto idio nisi me ta spitia.

Δημοσ.
to 2 nisi pasxei apo pantou.

toso kairo kai den to eixan dei? eixan anevei sto psilotero simeio sto season 1 na stisoun tis keraies kai den eixan dei tipota.

otan akolothisan ton mayro kapno kai eklepse i rouso to paidi pigan apo tin piso meria tou vounou kai pali den eidan tipota.

otan edeikse tin ptosi tou aeroplanou edeikse kathara oti itan sto idio nisi me ta spitia.

Όντως το ψιλομαμήσανε το story.......Πώς στα κομμάτια δεν το είχαν δει τόσο καιρό το άλλο νησί;;;:-?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...