sheik Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 New promo http://www.dailymotion.com/video/xzcsy_lost-trailer-14th-jan-2007
Giourkas1 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2007 Ετσι μπράβο, κράτησέ μας σε αγωνία... 16 νέα επεισόδια...Θα λιώσουμε πάλι...
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 http://www.tvweek.com/news.cms?newsId=11372 Aπ οτι φαινεται θελουν να αποφασισουν ποτε θα βαλουν τελος, ωστε να αποφευχθουν φαινομενα οπως στο Alias ή στα X-files οπου πλατιασαν απιστευτα πολυ... Και αλλη μια πηγη... http://blogs.tvweek.com/?cat=12
sheik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πολυ καλο. Το καλο του ολου θεματος ειναι οτι οι παραγωγοι θελουν να το τελειωσουν σε 4,αντε 5 σαιζον.Γιαυτο και οπως λεει το αρθρο,συζητανε με το καναλι αν θα τους αφησει.Το θεμα ειναι οτι οπως σωστα λεει ο Lindelof,ακομα κι αν αυτοι δεν θελουν να πανε παραπανω σαιζον αλλα το abc θελει,τοτε πολυ απλα θα γυρισουν το Lost χωρις αυτους,χωρις τους δημιουργους του δηλαδη κατι που θα ειναι τραβηγμενο. Επισης,οπως λεει,θελει να το τελειωσουν νωρις ωστε να παραμεινει στις μνημες σαν μια πολυ καλη σειρα,και οχι σαν μια πολυ καλη σειρα με αθλιο και τραβηγμενο τελος οπως τα x-files.Ας ελπισουμε πως θα βρουν τη χρυση τομη με το καναλι και του χρονου,αντε του παραχρονου να δουμε το τελος...
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Αυτο ειναι το ζουμι... Τα συμπερασματα δικα σας! “Itʼs time for us now to find an endpoint for the show,” Cuse says. “JK Rowling announced there were seven books in the Harry Potter series and it gives fans [a framework for understanding the arc of the show]. ʽThe X-Filesʼ was a cautionary tale for us. It was a great show that ran two seasons too long. ʽLostʼ has a short-half life.” In the hallway after the panel, Lindelof says heʼs thinking of capping the series at 100 episodes, which would only result in two more seasons. This is highly unlikely, and sounds more like a negotiation salvo, but capping at six or seven seems possible. Lindelof comes across as smart and self-effacing as one might expect. Heʼs justifiably haunted by “The X-Files,” another broadcast sci-fi series loved by many fans, only to spiral into incoherence. “When people talk about ʽThe X-Files,ʼ they donʼt say how great it was,” he says. “They say how great it was ʽbutʼ …”
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Πολύ "πολιτική" μοιρίζει το θέμα. Έχουν καταλάβει (καιρό τώρα) ότι το βασικό που απασχολεί τους fans είναι να υπάρχει ένα τέλος σε όλη τη Λερναία Ύδρα απο ερωτηματικά και περίεργες συμπτώσεις. Και παίζουν με αυτό. Σε ένα ατελειώτο μπλα μπλα που δεν πολυενδιαφέρει το θεατή του LOST, αλλά σε κάνουν να νομίζεις ότι σε νοιάζει. Φυσικά κανείς δεν πρόκειται να πει απο τώρα ξεκάθαρα: "Παίδες το LOST τελειώνει σε 6 κύκλους" (σσ όπου 6 βάλε ό,τι θες). Και να το λεγε δηλαδή δε θα είχε δεσμευτεί αμετάκλητα (...). Ορίζοντας να υπάρχει ΥΓ. Είναι ενδιαφέρον. Παράτησαν την παρομοίωση με το Twin Peaks και πιάσαν τα X-files. Αναρωτιέμαι τι έχει σειρά...
john1987 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μου αρεσει που μιλανε και για τα X-Files... Τα X-Files τουλαχιστον κρατησαν ενα υψηλο επιπεδο για 6 σαιζον τουλαχιστον,κατι το οποιο δεν προκειται να κανει ποτε το Lost,αφου ειδαμε πως ξεφουσκωσε στον 2ο κυκλο.
sheik Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Για μενα παντως ο 2ος ηταν ισαξιος και σε μερικα σημεια και καλυτερος.Γενικως μου αρεσε παρα πολυ η κατευθυνση που πηρε η σειρα,σε αντιθεση σε μερικους.Σιγουρα ειχε πραγματα που με ξενερωσαν/χαλασαν,αλλα η σειρα παραμενει οτι καλυτερο εχω δει-βλεπω.Και ειμαι βεβαιος πως ο 3ος κυκλος(η συνεχεια) θα φτασει σε επιπεδα 1ης...
panagos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Τα X-Files όμως ήταν αυτοτελή επεισόδια. Είχε μεν μια κάποια συνέχεια αλλά δεν ήταν όπως το LOST κλ που το επόμενο επεισόδιο εξαρτάται απο το προηγούμενο.
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Μου αρεσει που μιλανε και για τα X-Files... Τα X-Files τουλαχιστον κρατησαν ενα υψηλο επιπεδο για 6 σαιζον τουλαχιστον,κατι το οποιο δεν προκειται να κανει ποτε το Lost,αφου ειδαμε πως ξεφουσκωσε στον 2ο κυκλο. Oντως, αλλα ακομα και εγω που ειμαι ο πιο ενθερμος υποστηρικτης των Χ θεωρω οτι οντως πλατιασαν απιστευτα πολυ στις τελευταιες 2 σεζον και εχουν δικιο να το λενε ως παραδειγμα... Παντως αν οντως παει το LOST για 6 και πανω σεζον, δε μπορω να φανταστω πως θα γλιτωσουν την επαναληψη. Οποτε 5 σεζον ειναι καλα...
anthony_88 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2007 ΥΓ. Είναι ενδιαφέρον. Παράτησαν την παρομοίωση με το Twin Peaks και πιάσαν τα X-files. Αναρωτιέμαι τι έχει σειρά... Mαλλον το LOST....
DimitRi_Del Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Οποτε 5 σεζον ειναι καλα... Θα αστειεύεσαι τώρα!! !! Το πολύ 4 αν και δε θα με χάλαγε καθόλου να έχουμε 10 γαμάτα επισόδεια και να τελείωσει το Μάη. Ότι έχουμε δει μέχρι τώρα στο Lost άνετα θα χωρούσε σε μόνο μία σεζόν, άντε βάλε και 3-4 επισοδειάκια μπόνους. Όπως και να έχει μου αρέσουν σειρές να είναι μικρές και περιεκτικές, όχι να το τραβάνε όσο πάει και ακόμα παραπάνω. Όπως το Carnivale βρε παιδί μου το οποίο ήτανε 2 σεζόν και το φχαριστιόσουνα ή το Kyle XY 1 σεζόν(μπορεί να είναι άσχετες σειρές χωρίς καθόλου κοινό περιεχόμενο αλλά καταλαβαίνετε τι θέλω να πω). Το Χ-files που θα μπορούσε να το τελειώσουν σε 5-6 σεζόν (όχι ότι με χάλασε αλλά λέμε τώρα) Θα μου πείτε ότι το 24 έχει φτάσει ήδη στις 6 (και θα δούμε πολλές ακόμα) αλλά τελειώνει σε κάθε σεζόν, αν εξεραίσεις τν 2 και την 5 που σε αφήνει με το ντίκ στο χέρι)
sheik Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια τι λεμε τωρα,ειμαστε καλα? Εδω το prison break θα παει 3η σαιζον,η οποια ειναι ισως η μονη σειρα που μοναχα ακουγοντας το ονομα η βλεποντας 2-3 επεισοδια λες "Ωραια,1 σαιζον θα κρατησει" και παραπονιομαστε που το Lost θα κρατησει 4 και τα X-files κρατησαν 9?
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Ρε παιδια τι λεμε τωρα,ειμαστε καλα?Εδω το prison break θα παει 3η σαιζον,η οποια ειναι ισως η μονη σειρα που μοναχα ακουγοντας το ονομα η βλεποντας 2-3 επεισοδια λες "Ωραια,1 σαιζον θα κρατησει" ... Το prison break είχε υλικό και για 2η season σίγουρα. Αρχικά ακουγότανε για 1 μονο season, αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι ήταν απο επίσημες πηγές. Τεσπα, εφόσον τα πήγε τόσο καλά στην 1η season και μέχρι το τέλος της άφηνε ανοικτά θέματα (χωρίς να κάνει κοιλιά παρά το ότι δόθηκε καταφανώς αναβολή στην απόδραση), την ήθελε τη 2η season. Αλλο βέβαια στην 2η season το έκανε λίγο χάλια το θέμα. Στο LOST συνέβη παρόμοιο πράγμα. Γι'αυτό και ίσως έχει νόημα αυτή η σύγκριση. Σειρές με υλικό για 1-2 season (και αν έχουν), μπαίνουν στη λογική να βγάλουν (να ξεζουμίσουν) 4-5 επειδή έχουν κοινό.
Moderators Praetorian Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2007 Θα αστειεύεσαι τώρα (...) Συμφωνώ σε αυτό που λέει ο DimitriDel. Με μόνη εξαίρεση ίσως το Carnivale (το έχω χιλιοπεί το ξέρω αλλά το κρίμα και το άδικο πονάει), που ουσιαστικά μαζεύτηκε στη 2η season γιατί αποφάσισαν να το κόψουν στο HBO. H σειρά εκείνη είχε τρελές προδιαγραφές (...) και άξιζε αν όχι 6 (που όπως ακούγεται ήταν το αρχικό σχέδιο) τουλάχιστο μια ακόμα season.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.