greekboy Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 kala ego dn kathome na diavazo olo auto...an mas pi kapoiso me liga logia.... allo pantos ine to thema EPITELOUS EFTASE I MERA!!!!!!! LOST IS BACK!!!!!!!
anthony_88 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Διαβαστε το παιδια αξιζει. Sheik να σαι καλα... Λοιπον, για μενα το κυριοτερο ειναι οτι οι σχεσεις μεταξυ των ατομων που βρισκονται στο αεροπλανο ειναι απλως τυχαιες και δε θα παρουμε καποια εξηγηση επ΄αυτου. Δε με χαλαει βεβαια. Για τα υπολοιπα, εχει ο Θεος!!
Konnosgeros Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Είναι κορυφαίο το κείμενο.Διαβάστε το, λέει πολλά και καλά πράγματα. Από που το βρήκες Sheik?
sheik Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Απο εδω... http://spoilerslost.blogspot.com/2007/02/isle-files.html Πατα read article.
vlachaquito Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 nai kalo to keimenaki..kai eimoun sigouros oti den tha eksigousan thn sxesh ton epivaton..den me xalaei katholoy pantos, arkei n eksigisoun kai ta ypoloipa
KaizerSoze Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2007 Πολυ Magnolia μου θυμισε αλλα ΙΣΑ-ΙΣΑ επειδη δεν ειμαι τοσο "πνευματιστης" αυτο θα ηθελα και εγω..ΑΠΛΑ ετυχε
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Για να παίξει ή για να το φέρει ο θείος (περίπου);
the_end Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 δεν ήταν κακό. αλλά περίμενα κάτι αρκετά καλύτερο μετά από τόση αναμονή. τουλάχιστον φαίνεται να κλείνει αυτό το sub-plot. άντε, να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. ps: πολύ μ'αρέσουν τα αστειάκια-αναφορές στα star wars. πρώτα το "han solo-chewie thing"(michael και jin) και τώρα το "old prisoner-wookiee thing"
Socratis_g Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Lost.S03E07.HDTV.XviD-XOR. Καλώς το και ας αργησε.
greekboy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 auot dn iune meta 700MB?ego panta katevazo ta 300MB:p:p EDIT:ta 300MB ine auto pou ipe o Socratis_g
Super Moderators paredwse Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 auot dn iune meta 700MB?ego panta katevazo ta 300MD:p:p Τα επεισόδια σε High Definition συνήθως έχουν μέσα στον τίτλο την ανάλυση: πχ Lost.S03E07.720p.XviD-XOR
greekboy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 thnx paredwse.... kanoume downloading alla ime se anamoni ipotitlon....
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Ίσως επειδή το περίμενα πάρα πολύ ψιλοξενέρωσα. Είχε δράση, αλλά ήταν ακόμα ένα επεισόδιο
sheik Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 E τι ηθελες να ηταν,2 επεισοδια? Σκεψου οτι οταν εμεις βλεπαμε το 3χ05 αυτο ειχε ηδη γυριστει. Δεν ηταν και καλα ΠΡΕΜΙΕΡΑ κανονικης σαιζον.Επιστροφη απο μεγαλο διαλειμμα. Αν και εγω παντου διαβαζω φανταστικα σχολια για το επεισοδιο.Περιμενω υποτιτλους και λεω γνωμη το βραδακι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.