Sellers Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Λύστε μου δυο απορίες... 1) Την κοπελιά που έψαχνε τον Καρλ (και τον ίδιο τον Καρλ) τους έχουμε ξαναδεί? Όταν τους είδε ο Σώγιερ με την γκόμενα κάνανε λες και τους ξέραν και τους δύο? 2) Και ποιο είναι το κρυφό μήνυμα. I don't get it...
sheik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Λύστε μου δυο απορίες...1) Την κοπελιά που έψαχνε τον Καρλ (και τον ίδιο τον Καρλ) τους έχουμε ξαναδεί? Όταν τους είδε ο Σώγιερ με την γκόμενα κάνανε λες και τους ξέραν και τους δύο? 2) Και ποιο είναι το κρυφό μήνυμα. I don't get it... 1) Η κοπελια ειναι η Αλεξ,αυτη που βοηθησε την Κλαιρ να δραπετευσει απο το medical hatch οταν την απηγαγε ο Ηθαν και κατα πασα πιθανοτητα ειναι η κορη της Ρουσσω που την απηγαγαν οταν ακομα ηταν βρεφος.Σαν πατερα της γνωριζει τον Μπεν.Ο Καρλ ειναι ο γκομενος της.Τον ειδαμε πρωτη φορα στο 3χ01 οταν προσπαθησε να διαφυγει απο το κελι του και βοηθησε και τον Σωγιερ.
KaizerSoze Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μονο μια παρατηρηση...για πολλοστη φορα Θα σιχαθω αν εχει ΨΕΥΤΟεπιστημονικη εξηγηση το ολο θεμα.130912839021832 ΦΟΡΕΣ να ειναι σκασει ολη η JLA παρέα με τους Χ-μεν ΟΧΙ ΟΜΩΣ καμπλυλωση του χωροχρονου εξαιτιας β-σκατουλονιων με σπιν 45 και 3/4 που ειναι τριαδες με τα α-χεζονια και τα γ-κατουρονια και ολα μαζι αποτελουν το "ροδακινι" υποσωματιδιο.Εντελως φαση παω-να-τους-πιασω-ολους-και-τους-επιστημονικους-και-τους-φανταστικους-φαν
georgepetrou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 May the force be with you KaizerSoze!
tolis_01 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 ΟΧΙ ΟΜΩΣ καμπλυλωση του χωροχρονου εξαιτιας β-σκατουλονιων με σπιν 45 και 3/4 που ειναι τριαδες με τα α-χεζονια και τα γ-κατουρονια και ολα μαζι αποτελουν το "ροδακινι" υποσωματιδιο. Μα καλά που τα βρισκεις και τα λες? :lol: Συμφωνώ πάντως μαζί σου.
georgepetrou Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Εγώ όμως όχι... Είναι η φράση που έγραψε ο sheik στο post #1140!
sheik Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Μονο μια παρατηρηση...για πολλοστη φορα Θα σιχαθω αν εχει ΨΕΥΤΟεπιστημονικη εξηγηση το ολο θεμα.130912839021832 ΦΟΡΕΣ να ειναι σκασει ολη η JLA παρέα με τους Χ-μεν ΟΧΙ ΟΜΩΣ καμπλυλωση του χωροχρονου εξαιτιας β-σκατουλονιων με σπιν 45 και 3/4 που ειναι τριαδες με τα α-χεζονια και τα γ-κατουρονια και ολα μαζι αποτελουν το "ροδακινι" υποσωματιδιο.Εντελως φαση παω-να-τους-πιασω-ολους-και-τους-επιστημονικους-και-τους-φανταστικους-φαν LOOOOOOL εγραψες!!!! :mrgreen: :mrgreen: Παντως εμενα δε θα με πειραξει.Και το να λεω "θα ξενερωσω αμα εχει ψευδοεπιστημονικη εξηγηση" ειναι καπως.....ειρωνικο,εφοσον εχω δει ενα μαυρο καπνο να σφαζει ανθρωπους και ξερω οτι τετοιο πραγμα μονο ετσι εξηγειται.Οι παραγωγοι ειπαν κατα λεξη οτι τα μυστηρια κλπ,εξηγουνται ΟΛΑ μεσω science ή pseudoscience με την εννοια οτι καποια πραγματα μπορουν θεωρητικα να επιτευχθουν. Για παραδειγμα,ειναι βεβαιο πως σε λιγα επεισοδια θα δουμε τη σειρα να μπλεκει με time loop,καμπυλωση χρονου κλπ κλπ. Θα ξενερωσει κανεναν αυτο ομως?Μηπως δεν ειναι επιστημη?Η θεωρια της Σχετικοτητας τοτε τι ρολο βαραει εαν δεν ειναι αυτο επιστημη. ΝΑΙ,ειναι θεωρητικη επιστημη,εφοσον ακομα δεν μπορουμε να επιτυχουμε ταχυτητα αναλογη με αυτη του φωτος,αλλα ποιος μας λεει οτι ειναι αδυνατο? Πριν 100 χρονια,καποιος ειχε πει οτι δεν προκειται να πεταξει ποτε αντικειμενο βαρυτερο του αερα.Οι επιστημονες το απεδεικνυαν μεσω εξισωσεων(θεωρητικα δηλαδη) μεχρι που εγινε πραγματικοτητα.... Αυτα.
Blader Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2007 File Sheik symfono apolyta mazi su!! Apla elpizo i exigisi na min ine kamia apo tis psyhopalavoepistimonikes giati tote tha exelihti se poly malakia to prama. Ostoso den tha me piraze na dothi epistimoniki exigisi se erotimata opos egine alloste ke me to hatch ke tin ptosi tu aeroplanu! ;-) Yg: Min xehnate kenurio episodio simera!!!
KaizerSoze Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Και το να λεω "θα ξενερωσω αμα εχει ψευδοεπιστημονικη εξηγηση" ειναι καπως.....ειρωνικο,εφοσον εχω δει ενα μαυρο καπνο να σφαζει ανθρωπους και ξερω οτι τετοιο πραγμα μονο ετσι εξηγειται. Υπάρχει Λεγεται παραφυσικο ή τουλαχιστον alternate reality ή κατι τέτοιο.Ενιγουει, ισως επειδη γουσταρω "υπερφυσικα" ΕΦΟΣΟΝ δεν μενουν στο καθαρα spectacular κομματι και έχει 2ο επιπεδο(και θεωρω τον εαυτο μου ικανο να εξετασει κατι τετοιο στο 2ο επιπεδο,εδω βρισκω νοήμα στο Smallville τι να λεμε...) μου την σπαει να φορτωνεις,φορτωνεις,ξαναφορτωνεις ερωτήματα για να δοσεις μια vague απαντηση.Περιορισετα ρε πουλακι μου... Για παραδειγμα,ειναι βεβαιο πως σε λιγα επεισοδια θα δουμε τη σειρα να μπλεκει με time loop,καμπυλωση χρονου κλπ κλπ.Θα ξενερωσει κανεναν αυτο ομως?Μηπως δεν ειναι επιστημη?Η θεωρια της Σχετικοτητας τοτε τι ρολο βαραει εαν δεν ειναι αυτο επιστημη. ΝΑΙ,ειναι θεωρητικη επιστημη,εφοσον ακομα δεν μπορουμε να επιτυχουμε ταχυτητα αναλογη με αυτη του φωτος,αλλα ποιος μας λεει οτι ειναι αδυνατο? Παράδειγμα Donnie Darko Τοπ 5 αγαπημενων ταινιων για μενα(ΟΧΙ καλυτερων,αγαπημενων) Ψευδοεπιστημη?Στο επακρο!!Ομως η ταινια το χρησιμοποιει σαν οχημα, όχι σαν αυτοσκοπο.Αυτο ειναι το point μου.Και ξαναλεω, το Λοστ έχει μπολικο νόημα απο πισω.Ομως φορτωσε ΠΟΛΥ πραγμα. Αρα περιμενω στην 4η ένα "A brief history of time: The series" για να ειμαι ΕΓΩ καλυμενος.Εσυ νοου προμπ,εγω δεν γουσταρω. Και παρεπιπτοντως οπως προσεξες ειπα τις αντιρρησεις μου για την ψευδοεπιστημη.Δεν εχω προβλημα να σκασει μυτη σκουληκοτρυπα και μαλιστα σταθερη κατα την διελευση του σκαφους απο το πουθενα και να παρακαμψουμε το προβλημα της ταχυτητας του αεροσκαφους και τι θα μπορουσαν να επιφερουν οι μετασχηματισμοι Lorentz στους επιβατες κτλ. Εχω προβλημα να τεθει κατι φανταστικο και θεωρητικο ως δεδομενο την συγκεκριμενη στιγμη.As far as I am concerned η διασχυση ενος οριζοντα γεγονοτων χωρις φυσικες συνεπειες ισοδυναμει με το "Εκλασε ενα γιγαντιαιο ντονατ και να το Lost".Mε την λογικη αυτη τι αποκλειει οτι σε 100 χρονια τα ντονατ με σοκολοτα(οχι τα απλα) θα κλανουν και θα παραγουν νησια?
sheik Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Ειδε κανεις το επεισοδιο?Διαβαζω πολυ καλυτερα λογια κι απο το 3χ07,στο tv.com μαλιστα μεχρι στιγμης εχει 9.8 με αρκετα reviews μαλιστα....
spirosta Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Το είδα στα γρήγορα... Πρόσεξα ότι κάνει μια πολύ μεγάλη αναφορά στη ζωή του desmond. Και επίσης κάτι περίεργο συμβαίνει με τον Tsarlie...
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2007 Χμφ... Πφφφφφφφ.... Ωχου... Φφφφφφφφ.... Τα παραπάνω είναι πάνω κάτω η άποψη μου για το επεισόδιο. Στο τέλος ο Des νομίζω ότι πετάει πολύ άκυρα πράγματα. Πχ εφόσον ο Charlie δεν είχε ακούσει την Claire δεν υπήρχε περίπτωση να πνιγεί για να τη σώσει και να σωθεί εκείνη. Η πιο κοντική ρεαλιστική περίπτωση θα ήταν να την πάρει χαμπάρι όταν αυτή θα ήταν πέρα απο κάθε σωτηρία και να πνιγόταν και αυτός στην προσπάθεια να ανασύρει το κουφάρι (sic). Αλλά... o Charlie πρέπει να πεθάνει... χμ... δεν είν' κακο. Καθόλου κακό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.