sheik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Εννοειται πως δεν ισχυει κατι τετοιο.Εκτος του οτι εχει αποριφθει το "ολα ειναι στο μυαλο καποιου" και αμεσα απο τους παραγωγους αλλα και μεσω του επεισοδιου 2x18 - Dave,δεν καταλαβαινω πως ενω ολα ειναι στο μυαλο του Τζακ,αυτος βλεπει backstories απο κορεατες,ιρακινους,παραλυτους κυνηγους,εγγυες παρατημενες μητερες και απο εγκληματιες
apostolis78 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Και εγώ το θεορώ πολύ κουλό όπως και το έγραψα ώς ότι πιο κουλό έχω ακούσει (διαβάσει), αλλα με τους περισσότερους κάπου έχει βρεθεί (αεροπλάνο) και όταν το μυαλό αρχίζει και δημιουργεί φανταστικά γεγονότα δεν έχει όριο. Άλλωστε αυτό το ξέρει ο καθένας από τα όνειρα που βλέπουμε. Άπειρες φορές έχω δεί στον ύπνο μου άτομα που δεν ξέρω, δεν έχω ξαναδεί. μεχρι εδώ είναι λογικό. Άλλα αν δεν θέλουν οι παραγωγοί να τους λιντσάρουμε, τότε ας κάνουν ένα νορμάλ τέλος με μία σωστή εξήγηση για όλα τα ερωτήματα που έχουμε. Πλησιάζει και το νέο επεισόδιο, που λένε ότι θα μας απαντηθεί το ερώτημα τι ρόλο βαράει η Dharma και με τι ασχολείται στο νησι.
sheik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Oχι.Ακουγεται οτι θα παορυμε μια ιδεα του τι κανουν οι Others στο νησι και τι ηθελαν την αεροσυνοδο,τους μερικους tailies και τα παιδια που απηγαγαν. Στο 3χ11 θα μαθουμε τι σχεση εχουν οι Others με την Dharma...
Moderators Praetorian Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Moderators Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Η πιο πιθανή θεωρία αν πάει προς την κατεύθυνση που αναφέρει ο apostolis78, είναι όχι it's all in Jack's mind, αλλά it's all in all their minds. (ή τουλάχιστον των περισσοτέρων). Σε στυλ massive dellusion σε τρελάδικο (όπου ο ένας πιστεύει οτι είναι ο Βοναπάρτης, ο άλλος κάνει τον ακόλουθο του, ο τρίτος παίζει τον ρώσο στρατηγό και όλοι μαζί ζουν την μάχη του Βατερλό). Κάποτε υποστήριζα πολύ αυτή την ιδέα. Τώρα μπήκαν στα πολύ βαθιά για να ξεφύγουν τοσο εύκολα.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Το αποκλειω...Αν θελανε να γυρισουν Λιντς there is noone better than Lynch himself...Δηλαδη ενταξυ,ελεος,ποσο πιο ΚΛΙΣΕ θα μπορουσαν να γινουν
tzinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Autes oi idees einai wraies kai gamates gia tainies pou kratane kato apo dyo wres, alla re paidia to na blepeis mia seira apo 70 50lepta epeisodia ksero go kai ksafnika na sou poune olla auta pou blepoume einai anyparkta, einai sto myalo kapoiou h esto kapoia paromoia theoria, e tote auto einai apo spastiko eos eksorgistiko. Den pisteuo na nai toso blakes oi dhmiourgoi tou lost kai na dosoun mia tetoia ekshghsh, mporei se kapoious na aresei san idea alla eimai sigouros oti tha apogohteusei tous perisoterous fans
sheik Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 +1 Δεν υπαρχει μια στο εκατομμυριο να συμβαινει τετοιο πραγμα(ομαδικο ονειρο,ολα στο μυαλο καποιου κλπ). Εφοσον εχει αποκλεισθει και απο επισημα στοματα,τοτε δεν υπαρχει λογος να το αναλυουμε
anthony_88 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Ουτε εμενα μου αρεσε παρα πολυ αυτο το επεισοδιο. Αν θελω να δω sci fi βλεπω heroes ή ακομα καλυτερα x-files. Δειτε το επεισοδιο monday της 7ης σεζον των x-files. Θα σας θυμισει πολυ lost 3x08. Τελικα με τον Des τι εγινε???
tzinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 emena h theoria tou epeisodiou mou thymise ligo th seira "dead like me' me tous soul reapers (an kai htan ligo dark comedy auto). Genikos to lost exei arxisei kai daneizete pola pragmata telutaia
Harkon Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2007 φανταστείτε τέλος αλά Monty Pythons + Holy Grail με τους σκηνοθέτες να μπαίνουν στο πλάνο και να μαζεύουν τα σκηνικά και να μην δώσουν καμία εξήγηση
Konnosgeros Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά γιατί ψάχνετε συνέχεια να δείτε αν κλέβουν,"δανείζονται", οι παραγωγοί της σειράς από άλλες σειρές ή ταινίες.Λογικό είναι να θυμίζουν κάποια πράγματα.Ότι μπορεί να σκεφτούμε λίγο πολύ σε κάποια σειρά ή ταινία θα υπάρχει.Το θέμα είναι πως θα στο περάσει η κάθε παραγωγή.Από τη στιγμή που το Lost μας κάνει να κολλάμε έτσι και να ψάχνουμε, να βρούμε θεωρίες σημαίνει ότι κάνουν καλά τη δουλειά τους.Υπομονή και θα δου΄με που θα καταλήξει η εκδοχή πού έχουν στο μυαλό τους πάνω από όλα οι παραγωγοί οι ίδιοι Και εγω συνεχίζω να επιμένω ότι δεν είναι η ίδια φωτογραφία,σαν αντικείμενο όχι το περιεχόμενο που είναι προφανώς το ίδιο, στο κόμοδίνο.Είπα στο προηγούμενο ποστ μου πως έχει και η Πενελοπη μια ίδια. Και άμα λέμε τώρα είναι η ίδια και κάπως έχει "γυρίσει" ο Ντες και της την έδωσε πως έχοθν την ίδια χρονική στιγμή,την ώρα της έκρηξης που βλέπουμε την Πεν στο κρεβάτι, να έχουν και οι δύο την φώτο.Βλέπεις το παράδοξο. Υ.Γ. Θα σφαχτούμε για μια φωτογραφά,Γέλιο...
anthony_88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Eρωτηση: Απο TVU παιζει να το δουμε live το επεισοδιο αποψε το βραδυ ή τζιφος η δουλεια?
sheik Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Ναι αλλα εχε υποψη οτι τα δειχνει με 3 νομιζω ωρες καθυστερηση.Δηλαδη αν ωρα ελλαδος παιζει στις 5,στις 8 το πρωι μαλλον το δειχνει το tvu.
anthony_88 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2007 Εισαι σιγουρος οτι παιζει με καθυστερηση? Παντως, στα καναλια δεν εχω το ABC :?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.