isabelle Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 vre ante st diaolo oloi sas malakes dn ksanabaino s auti t malakeia! siga mn kathomai n grafo sn pappous i n griniazo sn kologeras p dn
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 vre ante st diaolo oloi sas malakes dn ksanabaino s auti t malakeia! :( p.s. ta sxolia sto paretero site http://www.celebworm.com/?p=1596 apo ton Tzidi maman...ehehehhe ontos exei ligo asximi [email protected] lost pantos fenotan kalutero kai me polu megalutera mama...re ti kanoun ta wonderbra kai trome tin kseftila meta:):)
spirosta Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2007 vre ante st diaolo oloi sas malakes dn ksanabaino s auti t malakeia! siga mn kathomai n grafo sn pappous i n griniazo sn kologeras p dn t sikonetai sn k esas! Δικαίωμα σου να μην μπαίνεις όπου θες αλλά γιατί βρίζεις?? Την θες την τιμωρία σου μου φαίνεται..
Members gsarig Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Members Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 aaaaxxx gkriniazo poly kai den me prosexete mou fenete. Tzinos, ότι κι αν πεις έχεις δίκιο - απορώ πώς δεν πρόσεξα τέτοια περιγραφή (μάλλον φταίνε τα greeklish) :-P
grigas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 http://img384.imageshack.us/my.php?image=bailing035jr.jpg
KaizerSoze Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Pantos re paidia edo ta phre mexri kai o sheik me to teleutaio epeisodio kai apyudhse kai o kaizer!! Einai na mhn gkriniazoume oi ypoloipoi pou to exoume kanei kai hobby?? Vasika xereis me ti ta pira? Me to gegonos oti petane erwtimata xwris logo pleon Akou pws exei, skepsou ena potiri mpyra.Kapoioi theloun na pinoun ligo ligo, kapoioi theloun na perimenoun na tigarei to potiri kai na to pioune mias kai katw na drosistoun.Otan omws gia kathe mikri goylia, prostheteis 2, e kapou tha xehilisei to potiri kai tha sou kanei mpourdelo to trapezi kai den tha to eyxaristitheis. Exoun ENA KARO mikroerwtimata kai alla tosa megala.An se kathe episodeio apantousan ena mikro kai gia xekarfwma ana 5 apantagan ena megalo, aneta bgazan 4 xronia. Epeidi i seira DEN einai asximi,isa isa einai katapliktiki alla exei ATHLIO "management", tha perimenw to kalokairi na ta dw ola mazi na eyxaristithw
anthony_88 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Ρε συ Καιζερ, αν και θελω δεν αντεχω να το κανω αυτο!! Αλλοι 3 μηνες χωρις lost ειναι πολλοι :S
dreamgirl Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 :evil: μολις το ειδα..τρελλη απογοητευση..βαρεθηκα να περιμενω οτι κατι θα γινει..ειχα εναποθεσει τις ελπιδες μου στο τελευταιο λεπτο του επεισοδιου, αλλα..τιποτα δεν εγινε..μ'επιασε κ μια πεινα που ολο βλεπω τον τζακ να τρωει δυο φετες του τοστ με κατι εντομα επανω..απορω.. ειναι τοσο νοστιμα εκει τα εντομα? λες να εχει βγαλει καμια sauce η dharma? ξερει κανεις αν κανουν delivery??? πλακα πλακα, ενω το προηγουμενο επεισοδιο με τον desmond ηταν απο τα καλυτερα, εκανε τη χαμηλοτερη τηλεθεαση ever στην αμερικη.φανταστειτε αυτο!! επισης,εχω την εντυπωση, οτι η γρια ειχε εμφανιστει καποια στιγμη εκει που κρατουσαν ομηρο τον walt οι others.το θυμαται κανεις??
revil Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Βυντρα, ε Βυντρα... Ααααααααν ειναι ποτε δυνατον Σημερα ειναι η μερα των ατακων μου φενεται εχω λιωσει. καιζερ ρεσπεκ μαν. οσο για το επεισοδιο τι να πω.εχω ξενερωσει τη ζωη μου. Τι με νοιαζει ρε εμενα το ρομαντσο της αλεξ? Τι με νοιαζει ρε εμενα το ρομαντσο της κειτ? πλακα μου κανετε? Λοστ θελω να δω οχι ε γοκ του ριμεμπερ(οχι δε παταω αλτ+σιφτ ετσι να σκασετε ) καιζερ σκεφτομαι να κανω και γω το ιδιο αλλα δε ξερω κατα ποσο θα αντεξω ακομα τοσους μηνες.
FocusX Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Εμένα πάντως μου την έσπασαν οι επαναλαμβανόμενες ηλιθιότητες που βάζουν τους χαρακτήρες να κάνουν για να τραβήξει η σειρά και να μετατεθούν οι απαντήσεις στο μέλλον. Το τελευταίο επεισόδιο ήταν το αποκορύφωμα αυτής της ηλιθιότητας: Ο Sawyer άφησε τον άλλο να φύγει (!!!) αφού του έκανε μάθημα περί έρωτος(!!!), ο Jack τα παίρνει στο κρανίο και διώχνει τους tailies, ε αυτό είναι προσβολή στη νοημοσύνη, την τρέλα μου δηλαδή.:evil: :x
sheik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Aκριβως.Προσωπικα,η σειρα μου αρεσει ΤΡΕΛΑ ακομα.Εχω πει πολλες φορες πως δεν βιαοζμαι για τις απαντησεις.Ειλικρινα,ΔΕΝ το βλεπω αποκλειστικα για αυτο.Το βλεπω γιατι μαρεσει,περναω καλα,διασκεδαζω,σκεφτομαι..... Ξερω πως στο επομενο επεισοδιο ΔΕΝ θα μαθω τι ειναι το νησι,τι ακριβως κανουν οι Others,πως ανακλυψε το νησι η Πεννυ.Γιαυτο και δεν θα βγω να πω το ειρωνικο "παλι δεν μαθαμε τιποτα,ουτε μια απαντηση". Απλα γιατι 3 χρονια τωρα περιπου,ξερω ποια ειναι η σειρα,ξερω πως προχωραει και αυτο ειναι που με τραβαει σε αυτην. Απλα στο τελευταιο επεισοδιο,υπηρχαν ισως οι περισσοτερες ΑΚΥΡΕΣ και ΜΗ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ σκηνες που εχω δει στη σειρα.Γι'αυτο τα πηρα. Ουτε θα παρατησω τη σειρα,ουτε τιποτα.Περιμενω και παλι με αγωνια το επομενο επεισοδιο. Αλλα πλεον,απαντησεις του στυλ "it's not that simple" και "it's complicated" περναν το οριο που διαχωριζει το ενδιαφερον με την ηλιθιοτητα.Το ξερουμε,ειναι περιπλοκο,ΔΕΝ ειναι απλο,αλλα βαλτε τους να πουν κατι αλλο.Καλυτερα να μην πουν τιποτα,αλλα υπεκφυγες του τυπου "που να σου εξηγω τωρα,ειναι περιπλοκο,αστο" ειναι πια κουραστικες. Αυτα.... Υ.Γ Διαβασα οτι τα επομενα 2,ειδικα το 11 θα ικανοποιησουν σε πολυ μεγαλο βαθμο....ειδικα οσον αφορα τη μυθολογια.Αντε να δουμε...
vlachaquito Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 ΥΓ. Το ξερω πως θα γινω report και ισως φαω και κανα μπαν αλλα εχω ταπειρωκρανιαση τωρα, ο καθενας πεταγεται και γραφει την αμπαλοσυνη του...Βυντρα, ε Βυντρα... Opoios tolmhsei kai kanei ban ton filo mou ton kaizer tha ginei tsi mourlhs to kagelo!!!! Υ.Γ Διαβασα οτι τα επομενα 2,ειδικα το 11 θα ικανοποιησουν σε πολυ μεγαλο βαθμο....ειδικα οσον αφορα τη μυθολογια.Αντε να δουμε... to 'xw akousei ayto to poihmataki re file paaaara polles fores.... P.S.1 einai savvato, den to exo dei akoma KAI EIMAI KALA :D P.S.2 kaizer an den sou aresei h ypografh mou thn allazo asap..
sheik Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 . P.S.1 einai savvato, den to exo dei akoma KAI EIMAI KALA :D Ειλικρινα,μην το βλεπεις.Περιμενε μεχρι Πεμπτη και δες το μαζι με το 10....
Blader Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2007 Re pedia ti vareto pu itane to episodio!!!.Eleos pistevo oti ine apo ta hirotera fillers tis hronias. Os ke to episodio me ta flashbacks tis Rose ke tu Bernard den itane toso vareto!! Daxi logiko na mi mas pune gia ton desmond alla den egine ke tipota synarpastiko gia na agoniume gia to epomeno episodio..To mono diaskedastiko itane i kineza:-D Ke i alithia ine oti ego prosopika den eho kanena idietero anhos na matho ti tha gini me ton jack sto apenandi nisi (afu ehi katadisi bareti afti i istoria me ta brainwash pu prospathune na tu kanune) Tespa as elpisume ta epomena na min ine toso athlia...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.