sheik Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Συμφωνω ρε συ,αλλα οι "παλαιμαχοι" της σειρα(οπως εμεις ) ξερουμε τι παει να πει Lost.Δηλαδη στη 1η σαιζον,μηπως θυμασαι ποσα επεισοδια "φαγαμε στη μαπα" ψαχνοντας νερο,καταφυγιο,αγριογουρουνα και ενα σωρο αλλα "χαζα"?Εννοω πως επεισοδια που ειχαν αποκλειστικα character development και μηδενικο story development υπαρχουν αμετρητα στο Lost και στην ουσια αυτα χαρακτηριζουν περισσοτερο τη σειρα.Μη κοροιδευομαστε,δεν εχουμε σειρα περιπετειας/δρασης. Βεβαια θα μου πεις,ενταξει,ξεραμε οτι ο Χερλυ νομιζε πως ειναι γκαντεμης,καταραμενος κλπ και εκει συμφωνω πως δεν αξιζει να αναλωνονται στα ιδια και στα ιδια. Αναλαφρο επεισοδιο ηταν,παει,περασε.... Tα μονα + του επεισοδιου ηταν το οτι ειδαμε επιτελους παραλια και πολλους πρωταγωνιστες που ειχαμε ξεχασει(παρεπιπτοντως,αρχισα να "πηγαινω" τον Τζιν και αυτο δεν το περιμενα).Επισης θετικο το οτι επιτελους τους ειδαμε να μιλανε μεταξυ τους γαι πραγματα που ειδαν,εζησαν και πως θα τα λυσουν. Το μονο που με χαλαει πλεον ειναι οτι σε καθε επεισοδιο βλεπουμε συγκεκριμενα πραγματα.Θελω οπως παλια,εξελιξεις και στα 2 μετωπα και οχι την μια στην παραλια,την αλλη στο "αλκατραζ", την παρ'αλλη μονο παραλια κλπ. Παντως απο το επομενο περιμενω να ανεβει η σειρα διοτι σε καθε σαιζον αυτη ηταν η περιοδιος βουτιας και χαλια επεισοδιων και πρεπει οπωσδηποτε να ανακαμψει,διοτι η 3η σαιζον(προσωπικα) ειναι αψογη και δε θελω να μου αλλαξει γνωμη.
GREGKERKYRA Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2007 emena marese... eriksa gelio me ton harley... Apo ti eida to epomeno episodio einai polu kalo... Oriste kai to treiler... http://www.youtube.com/watch?v=tfjcat55XpU
mindscape Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 εμενα παιδες δεν με συγκινησε ιδιαιτερα, κυριως οσον αφορα την εξελιξη του μυθου. θυμαμαι σε αντιστοιχα επεισοδεια στη 2η σεζον ενα σωρο εξελιξεις στα φλασμπακ του χαρλει, ενω τωρα απλα ενα ακομα επεισοδειο να παρατεινει την αναμονη για τα αλλα... παντως, η εβδομαδιαια αναμονη σκοτωνει... καλυτερα να τα δουμε ολα μαζι στο τελος, παρα ναχουμε καθε εβδομαδα ενα δειγμα εξελιξης...
sheik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Εγω παντως ΚΑΙ στα 2 περσυνα επεισοδια του Χερλυ,δεν θυμαμαι ουδεμια εξελιξη .Γενικως τα φλασμπακ του ειναι "ιδιαιτερα" εννοωντας πως δεν προχωρανε το σεναριο και ειναι αναλαφρα και χιουμοριστικα.Εκτος απο το 1χ18 που εισηγαγε τους αριθμους.
Moderators Praetorian Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Spoilers για τη 2η season (αυτά τα γράφουμε κανονικά -έτσι Στο πρώτο του Hurley στη 2η season, είχαμε και σκηνες απο τους tailies και τους 3 αιχμαλώτους τους, το arrow hatch όπου ζούσαν και το intro του Bernard (συζύγου της Rose). To flashback δε θυμάμαι να έλεγε και πολλά. Και εξαιρώ το όλο θέμα ο Hurley θα ανατινάξει το hatch. Πάντως μια πρόοδο στην ιστορία έγινε. Tο δεύτερο, το Dave, το θεωρώ απο τα αγαπημένο μου (όχι το πιο καλό) της 2ης season (έχω ξαναπεί ότι δεν είμαι οπαδός του "η Dharma -που μας ήρθε ουρανοκατάβατη στη 2η season είναι πίσω απο όλα"). Έχει το aftermath απο το lockdown, τον ανεφοδιασμό με τρόφιμα, την αποκάλυψη για τον Fake Henry, δείχνει Hurley και Libby interaction -χωρίς ανατριχιαστικές σκηνές ευτυχως-, δείχνει τον imaginary friend του Hurley να συμπεριφέρεται σαν εντελώς φυσιολογική οντότητα, ο Hurley παέι να αυτοκτονήσει. Και στο flashback μαθαίνουμε γιατί ήταν στο τρελάδικο, και επίσης βλέπουμε και την Libby εκεί. Αρκετές εξελίξεις στο story, (σε αυτες προσθέτω και το hint για την θεωρία "they are all in their mind"). Δε ξέρω τι λένε τώρα, αλλά όταν γυρίστηκε αυτό το επεισόδιο νομίζω ότι ήταν σαφές το υποννοούμενο. Ακόμα όμως και αν την εμφάνισαν αυτή την θεωρία για να την καταρρίψουν και πάλι το επεισόδιο ήταν σημαντικό...
greekboy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 pedia ego ena exo na po:DEN KSANAVLEPO TRAILERS I PREVIEWS!!!!!! telika kata tin gnomi m pio poli kako para kalo kanoun....ta episodeia xanoun olo to noima tous!!!!px simera pios tha fantazotan(xoris na exei di to trailer) oti tha ipirkse amaksi????
blackflower Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 eida to trailer tou 11 kai pragmati yposxete polla.. an kai to flashback den nomizw na einai kati to idiaitero mias kai o sayid den einai apo tous agaphmenous mou xarakthres.. oso gia to 10 kai to 9 swsta lete oti htan analafra kai xalarwtika kai kata thn gnwmh mou etsi eprepe na ginei giati ta eixan prohgithei duo poli entona se drash kai mystirio episodia.. koita kaneis apo sas spoil gia ta epomena episodeia? egw exw riksei mia matia kai vriskw poli endiaferon tis ekselikseis.
Blader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Για αλλη μια φορα σκετη απογοητευση..... Αμαν πια με τις μ@λ@κιες επεισοδια!! Μετα το καταπληκτικο με τον Desmond εχουμε κατρακύλα ολε! Και να ρωτησω κατι τι βλακεια ητανε αυτη που πεταξε ο Hurley για το θεμα του Jack"Ελα μωρε μια χαρουλα θα ναι κι αυτος ο χρυσος μου.." Και οι αλλοι μες την τρελη χαρα "Ναι καλα λες παμε τωρα να παιξουμε με το αμαξακι.." !!! Οσο για το flashback δεν το συζητω.. Παντελως ανούσιο και βαρέτο.... Ειχαμε συνηθησει το καθε flashback τουλαχιστον να μας λεει και κατι καινουριο και οσο ελεϊνο κι αν ειναι (βλ 3x09), ενω αυτο μας εδειξε παλι τα ιδια και τα ιδια με τα νουμερακια χωρις να δινει συνεχεια στο θεμα.. Δεν θελω να ειμαι λιγουρης και συνεχεια να περιμενω απαντησεις για ολα, αλλα και λιγη συνέχεια στην πλοκη δεν βλαπτει, αφου με τα τοσα fillers μας εχουν πρηξει και τελικα καταληγουν να αφηνουν πολλα ζητηματα στην ακρη... Μηπως θυμαται κανεις τι εγινε με το ακυρο shipment στη 2η σαιζον που ηρθε εξ'ουρανου γεματο φαγητα??? Ξενερωσα τοσο πολυ που ως και στα 2 τελευταια λεπτα που ειχανε καποιο ενδιαφερον δεν ενθουσιαστηκα καθολου. Να δειτε που παλι κατι θα γινει και δεν θα μας δειξουνε τιποτα το ουσιωδες
thief7710 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ενας φιλος μου πριν καιρο ειχε πει κατι και οσο περναει ο καιρος το κοβω ολο και πιο πιθανο να γινει. "Μαλακα να δεις που το τελευταιο επεισοδιο Lost θα τελειωσει με την εξης καρτα:You want the answers? Lost the movie.June 15 in cinemas"
sheik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 LOL... Το εχουν πει απο περσυ σε περιπτωση που δεν το εχεις ακουσει. Θελουν να κανουν 4 σαιζον,το πολυ 5 και να κλεισουν ολοκληρωτικα την σειρα με μια ταινια.
Blader Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2007 Alithia ^??? To kalo pu tus thelo tulahiston an kanun tenia na ine kali ke na min ine san to episodio 3x10 lol... Ta pira tora me to koloepisodio ke tha rihno bihtes synehia lol edit: Asheto alla, katalabe kanis afto pu ipe o Locke sto telos gia to fos ke to xylaraki stin kidia tu Eko?
apostolis78 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2007 pare to link tis photo.... http://img230.imageshack.us/img230/9981/ekobaseeu2.png πιστεύω ότι καταλαβαίνεις μόνος σου τι θέλει να πεί ο Locke.
Blader Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 pare to link tis photo....http://img230.imageshack.us/img230/9981/ekobaseeu2.png πιστεύω ότι καταλαβαίνεις μόνος σου τι θέλει να πεί ο Locke. Kai pali den poly katalaba...:-? Ti to sygglonistiko egine otan tu pe na koitaxi sta boria?? Eftiaxe kapio idos pixidas i tin petaxa??
sheik Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2007 Τιποτα μωρε.Ο Λοκ ειναι γνωστος για την πιστη του σε πεπρωμενο/μοιρα κλπ,και θεωρησε οτι το αποσπασμα αυτο απο το ευαγγελιο του Ιωαννη που ειχε χαραξει ο Εκο στο ραβδι του απευθυνοταν σε αυτον... Ισως τον βοηθησει,ισως οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.