Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 3 Topic

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το 3:05 ειναι κομματι απο την βιβλο στο ροπαλο του Εκο. Αυτο με το την ωρα πρωτη φορα το ακουω, μπορει να εχεις δικιο. Με τις συντεταγμενες τι εννοεις;

είχα την εντύπωση ότι με το 3:05 βρήκαν τις συντεταγμένες της Φλόγας...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγηκαν και οι subs για το νεο επεισοδιο.

Παντου διαβαζω καλα σχολια...

Οταν το δω θα γραψω..

Δημοσ.

Αρκετα καλο το επεισόδιο. Αν και ειναι λιγο σαν παλια ελληνικη ταινια..

Παντως στο τελος σε κανει να μην κρατιεσαι για το επομενο...

Δημοσ.

Nαι βρηκαν τον σταθμο Φλογα ετσι, επειδη το ειπε ο Λοκ, αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο το πως. Το σημερινο επεισοδειο ηταν λιγο αργο σε μερικα σημεια, ωραιο σε αλλα. Η Clare αδερφη του Jack παντως... ποιος θα το περιμενε.

• Moderators
Δημοσ.
Nαι βρηκαν τον σταθμο Φλογα ετσι, επειδη το ειπε ο Λοκ, αλλα δεν ειναι ξεκαθαρο το πως. Το σημερινο επεισοδειο ηταν λιγο αργο σε μερικα σημεια, ωραιο σε αλλα. Η Clare αδερφη του Jack παντως... ποιος θα το περιμενε.

Συνολικά ήταν πολύ καλό επεισόδιο. To flashback είχε κάποιο νόημα (αν και εδω και καιρό φαινόταν ότι εκεί πήγαινε η υπόθεση).

Η ιστορία με τα ψαροπούλια έχει bugs. Δε θα ασχοληθώ καθόλου άλλο μαζί της γιατί χαλούσε το όλο κλίμα στο επεισόδιο και εκνευρίζομαι όταν τη σκέφτομαι.

Επίσης, είχαμε δεν είχαμε τον ξεφορτωθήκαμε και τον patchy μια ώρα αρχίτερα

Τελικά αν και ως μεμονωμένες σκηνές δεν προσέφερε πολλά, συνολικά έχω μια πολύ καλή εντύπωση για το επεισόδιο. (ρε λες να παίζει τίποτα με υποσυνείδητα μηνύματα ; )

YΓ: Ο Hurley ακόμα στροβιλίζεται με το φορτηγάκι;

Δημοσ.

Για εμένα το επεισόδιο αυτό ήταν κορυφαίο.Άνετα το καλύτερο της σεζόν μέχρι τώρα.Εκεί που έλεγα ,πολύ καλό επεισόδιο αλλά αυτα τα φλασμπακ της Κλαίρ μάλλον άσχετα είναι και το χαλάνε νασου που έρχεται ο γιατρός από το Αμέρικα και λέω να δείς που είναι ο πατέρας του Τζακ.Και όχι μόνο αυτό μας βγήκε και η Κλαίρ αδερφούλα του Τζακ.

Ακόμα πιστεύω ότι κάτι αρχίζει και παίζει άσχημα με τον Λοκ και βλέπωντας το τραΪλερ του επόμενου είμαι και σίγουρος.Που τον ήξερε ο Ρώσος;

Αμ το σύστημα ασφαλείας που το πας;θέλω και εγώ τέτοιο!

Και τέλος το στο διαόλο να συνέβη με το Τζακ που μου παίζει και μπάλα με τους "Άλλους";

Τα ψαροπούλια λέτε να τους σώσουν ή θα τα φάει κανάς κυνηγός καταλάθος.

Δημοσ.

na mhn to paineuto alla kai ego molis akousa giatros apo to amerika phge to myalo mou ston pathr tou jack. An kai pros stigmh meta skefthka oti einai allo ena apo ta xaza paixnidia symptoseon ton writers meta mou rthe sto myalo h skhnh pou paleue na mpoukarei sto spith mias gynaikas gia na dei mallon to paidi tou, kai skeftika :spase plaka na einai h clair aderfh tou jack. H epibebaiosh irthe meta apo liga deuterolepta. Ti kerdizo????

Anyway slow motion epsiode omos me perisotera endiaferon shmeia, kalo/apokalyptiko flashback kai super endiaferon telos. apla elpizo na mhn gyrisoume ksafnika sto nhsi kai asxoloumaste me thn xazoparea ekei pera kai kanoume 2-3 episodes na doume ti pezei me ton jack!

Δημοσ.

'Ετσι ακριβώς σκέφτηκα και εγώ Τζινος.Δεν φανταζόμουν ότι είναι κόρη του αλλά κάτι φάνηκε στο βλέμμα με το που τον είδαμε και μετά έγινε το σοκ.....Όσον αφορά το επόμενο φαίνεται καθαρά στο τραϊλερ ότι θα ασχοληθούμε με την ομάδα που βρίσκεται στους "Άλλους" και θα είναι σχετικά με τον Λοκ τα φλασμπακ.

Δημοσ.

Ρε παιδια το οτι ο Christian ειναι πατερας της Claire, το ειχε ο κοσμος τουμπανο και οι παραγωγοι κρυφο καμαρι!! Απο τη δευτερη σεζον και το flashback της Anna Lucia.

Κατα τα αλλα, το καλυτερο επεισοδιο της 3ης σεζον χαλαρα με τελος απιστευτο, μα απιστευτο! Ειχα σηκωθει και χοροπηδουσα πανω στον καναπε με την παρεα!!!!

Μακαρι να συνεχισουν ετσι...

Δημοσ.
Η Clare αδερφη του Jack παντως... ποιος θα το περιμενε.

Είχε βουίξει ο τόπος στα ξένα forum για αυτή την συσχέτιση πριν από πολύ καιρό. Το είχα υποπτευθεί ότι κάτι έτρεχε με τον γιατρό απο την 2ή σεζόν, αλλά κρατούσα τις επιφυλάξεις μου...

Δημοσ.

Αν καποιος δεν κοιτουσε φορουμς,θεωριες κλπ,δεν ηταν ευκολο να το ψιλιαστει...

Δημοσ.

Α μπραβο ρε sheik διοτι ημουν ετοιμος να ρωτησω που στο καλο ειναι τα clues στην 2η σεζον οπου δειχνουν τη συσχετιση Κλαιρ-Τζακ-πατερα Τζακ

Δημοσ.

Στο επεισοδιο οπου η Ανα-Λουσια παει με τον πατερα του Τζακ στην Αυστραλια ο Κριστιαν παει σε ενα σπιτι οπου βγαινει μια ξανθια(η θεια της Κλαιρ) και μαλωνουν επειδη o Κριστιαν-μεθυσμενος- ζηταει να δει την κορη του.

Δημοσ.

Πολύ καλό το επεισόδιο. Σεναριακά και σκηνοθετικά μου θύμισε την 1η season.

Από την μία κάποιοι να προσπαθούν να βρουν απαντήσεις εξερευνώντας το νησί και από την άλλη, όσοι μένουν πίσω να ψάχνουν να βρουν μία ελπίδα σωτηρίας.

Σκηνοθετικά επίσης σου έδινε αυτή την αίσθηση φόβου/μυστηρίου που επικρατούσε και στην 1η season. Τι κρύβεται πίσω από συμπεριφορές (δες Locke), τι υπάρχει στο νησί κτλ.

Μου υπενθύμισε τον λόγο για τον οποίο με τράβηξε το Lost εξ αρχής.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...