sheik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Α οκ τωρα καταλαβα. Ναι,το Lost απο τα 18 μεσο ορο ειναι στα 13 τωρα... Αυτο ειναι λογω της αλλαγης ωρας,καθως σε αρθρο που διαβασα στο buddytv νομιζω,ελεγε οτι κατα κανονα αυτοι που βλεπουν τηλεοραση στις 9 ειναι πολλοι περισσοτεροι απο αυτους στις 10 και μετα.Οι περισοστεροι το γραφου σε βιντεο,tivo,ή το κατεβαζουν.Εξαλλου στο ιδιο αρθρο ελεγε οτι παρολο που εχασε 5 μυρια τηλεθεατες(που ειναι παρα πολυ) εχει ανεβασει κατα πολυ των αριθμο των ενηλικων τηλεθεατων.Δηλαδη πλεον οσοι το βλεπουν ειναι κυριως οι ενηλικες και μαλλον τα 5μυρια αυτα ηταν περισσοτερο μικροτερες ηλικιες
tzinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Oti kalytero exo dei apo lost edo kai 1,5 xrono ksero go. FOBERO epeisodio. O locke dinei resta, foberos ithopoios. Oi skhnes me ton ben gamates. Entono kai apokalyptiko epeisodio, ginete xamos. more details l8er. Deite to, epistrofh stis kales meres kai elpida gia thn synexeia. Parte kai agglikous subs gia to xor release kai to hr.hdtv.ctu (to xor einai mono agglika, to ctu exei sthn mia seira agglika sthn allh kinezika tautoxrona). Gia opoion biazete na to dei. http://rapidshare.com/files/22243377/lost.s03e13_gia_xor_kai_hr_ctu.rar.html
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 έχουν βγει ελληνικοί υπότιτλοι για xor και caph
tzinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 sostos, den to tsekara to greecktvsubs, nomiza oti tha tous eixan pio bradaki. Anyway... An kai enantia ths supernatural strofhs pou exei parei to lost edo kai kairo, to 313 to diaskedasa. Htan para poly kala gyrismeno, fobero acting, dialogoi xoris polles ypekfyges (eixe pali, alla oxi san paliotera). To story epitelous fenete na ksanaksinkanei, na mhn fobountai na apokalypsoun ti ginete. Fobero flashback, john locke ermhneia gia oscar, megalh entash anamesa se locke/ben/jack. O jack sto telos ithele na lintsarei ton locke. Ti skata pezei me ta ebreika onomata? otan htan o locke sthn ntoulapa anaferthikan stous kratoumenos sayid/kate me ebraika onomata. Peri magikou koutiou kai father locke, na po oti den sokaristika katholou dioti otan htan o locke sto krebati sto nosokomeio tou lene oi mpatsoi "your father dissapeared, he could be anywhere in the world right now", e amesos to psilaistika oti tha ton doume sto nhsi, eidika otan o ben rotouse ton locke gia ton patera tou. Aaaaa akougete oti o father locke pezei na einai o original conman sayer, apo ton opoio phre o sayer to onoma
the_end Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Ti skata pezei me ta ebreika onomata? otan htan o locke sthn ntoulapa anaferthikan stous kratoumenos sayid/kate me ebraika onomata. με τα επίθετά τους τους είπε. όστιν και τζιρά
tzinos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 re sy Cue me tromakses, nomiza oti exei diareusei kamia foto mou sta internet!! Psilomoiazo me to avatar sou looool (xoris to mousi) Gia na mhn gkriniazo les tha nai kalo e??? mporei na kano kai manipulation games san ton ben kai na nai fola to epeisodio lol tHE_END exeis dikio. Paresyrthin, nomiza oti htan ebraika onomata (epeidh legane kai sta prohgoumena epeisodia gia kapoion Jacob)
anthony_88 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δεν ηταν και ΤΟ επεισοδιο. Ενα πολυ καλο επεισοδιο με φιναλε που προσωπικα το καταλαβα αρκετα νωριτερα απο οταν το ειδαμε. Βλεποντας το επεισοδιο πιστεψα οτι το κουτι ηταν μια μεταφορα. Οτι ο Ben δηλαδη ελεγε πως αν ο locke κανει ο,τι του πει, τοτε θα του εξηγησει τα μυστικα του νησιου. Δηλαδη κουτι=τα μυστικα που θα σου πω. Τωρα, το πώς εφτασε ο μπαμπας locke στο νησι ειναι ενα μεγαλο μυστηριο και ενα θαυμαστο γεγονος οπως ειπε και ο Ben. Πολυ season2 style και χαιρομαι που επιτελους ολο και λιγοστευουν τα επεισοδια με παραλια, εξερευνηση νησιου, καπνου και παμε σε πιο χειροπιαστα πραματα με others, jack, ben κλπ.
Cue Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 re sy Cue me tromakses, nomiza oti exei diareusei kamia foto mou sta internet!! Psilomoiazo me to avatar sou looool (xoris to mousi) Εσύ είσαι ο χαμένος αδερφός μου?
sheik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Amazing episode!!!! Συμφωνω με τον anthony για το θεμα του κουτιου και της παρομοιωσης.....
Konnosgeros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Εγώ αντίθετα με εσάς δεν τρελάθηκα με αυτό το επεισόδιο.Καλό πράγματι αλλά μπερδεμεένο.Μου φάνηκε κακογραμμένο και πρόχειρο ,λες και το έγραψαν στο λεωφορίο για τη δουλειά.Δεν μπορώ να καταλάβω που το πάνε. Επίσης άντε να δούμε πως βρέθηκε εκεί ο μπαμπας-Λοκ. Και τον Τζακ πως τον έχουν έτσι.Άνετος και ήρεμος λες και όλα είναι μια απλή μέρα.Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί παίζει μπαλίτσα μέχρι να φύγει με υποβρύχιο απο το νησί.Το οποίο υποβρήχιο όλως τυχαίως ανατινάζει ο Λοκ τελευταία στιγμή.θέλω να δω αντιδράσεις στο επόμενο. Δεν ξέρω, με μπέρδεξαν αρκετά με αυτο το επεισόδιο.
Moderators Praetorian Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Moderators Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Και εγώ δεν το βρήκα και πολύ καλό. Μάλλον πρόχειρο αν εξαιρέσω 2-3 highlights. Μου άρεσε + το παιχνίδι που έκαναν στο flashback (που ξεκινάει με την "μελαγχολία του Locke ως αιτία αναπηρίας", την οποία σε αφήνει για λίγο να την πιστέψεις και μόλις λες θα κάψω όλα τα dvd που έχω γράψει LOST, σου δείχνει ότι τα πράγματα είναι αλλιώς...). + η συνάντηση/διάλογος Locke/Ben ήταν σχετικά καλή στιγμή, καλή στιχομυθία, ξεκαθάρισε κάποια πράγματα, αλλά κορυφαίες ερμηνείες δεν είδα. + το ότι ξακαθαρίζεται ότι ο Locke δρα αυτόβουλα, χωρίς να λογαριάζει κοινό όφελος και μ@λ@κιες...Δε λέω ότι συμφωνώ με τη στάση του, αλλά ειναι καλύτερο απο το να το νομίζεις εντελώς βλάκα. Δε μου άρεσε: - To flashback στο σύνολό του. Δεν είδαμε κάτι καινούργιο πέρα απο το ότι τελικά όντως ο πατέρας του έφταιγε για την αναπηρία του. Ε τη γλίτωσε με το νεφρό, τη γλίτωσε από τη μαφία, αλλά όχι και από τα 8 πατώματα που γκρμίστηκε (ο τρόπος βέβαια είναι εντελώς μη ρεαλιστικός). -Το εντελώς ανοργάνωτο σχέδιο των 4 εισβολέων. - Οι πολλές χειραψίες του Jack με τον Ben. - Η ανούσια ατάκα του other στον Jack (πρόσεχε, ακούνε τι λέτε)... - Η συνάντηση Kate, Jack (και οι δύο). "But I'll come back for you"... ουγκχ - Το ότι ο Locke κυκλοφορεί αδέσποτος και πιάνεται ο Sayid εύκολα. - Το οτι ο Jack ΔΕΝ λύντσαρε τον Locke - Το ότι πέρασε ότι ο Ben είναι καταφερτζής και manipulator, ενω στην ουσία ο Locke κάνει ακριβώς αυτό που είχε εξ'αρχής αποφασίσει να κάνει. - To δάκρυ της Dannielle (η επόμενη ταινία του Αγγελόπουλου). Αυτή η γλαστρογαλλίδα κατα τα άλλα δεν επενέβη πουθενά. - Το φινάλε. Έχουμε εδω φιμωμένο τον πατέρα σου. Enjoy.
pigolampida Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 paidia sas parakalo...as mou pei kapoios ena link gia rapidshare gia na katevaso to 13o episodeio....diavazo tis kritikes sas kai thelo ki egooooooooooooo!!!!
sheik Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2007 Παντως στο tv.com εχει 9.81 που δεν εχω δει μεχρι τωρα εγω σε σειρα. Επισης,στο ign.com το review παιρνει 9.8... http://tv.ign.com/articles/774/774997p1.html Προσωπικα παντα,το βαζω στα καλυτερα της σειρας.Δε ξερω,ισως ξεπερναει και το Deus Ex Machina της πρωτης σαιζον που ειναι το Νο.1 μου... Δε ξερω για εσας,αλλα εγω 2 φορες εχω δακρυσει στο Lost. Μια στο Deus Ex Machina στο τελος οταν ο Λοκ χτυπιεται στο αμαξι επειδη του πηρε το νεφρο ο Κουπερ(σε συνδυασμο με τη τρομερη μουσικη και το πανεμορφο φιναλε) και μια σημερα,οταν τον ανεβαζε στο αναπηρικο καροτσακι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.