Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά κι εμένα μου αρέσει η DotA αν και έχω παίξει μόνο 2-3 games. Έχω original W3+TFT οπότε αν ενδιαφέρεστε να πάρετε κι ένα n00bά και να τον διδάξετε...

Δημοσ.

υπαρχει το καναλι eleos στο οποιο μαζευονται οι περισσοτεροι ελληνες. παντως εγω παιζω καθε μερα 1-6 παιχνιδια. σημερα επαιξα 4 παιχνιδια μονο ελληνες.

Δημοσ.

το eleos είναι συχνά full και πέφτει το σπαμ βροχή...άμα θέλετε μπαίνετε στο κανάλι 4oD και άμα μαζευτούμε πολλά άτομα κάνουμε και clan.luxx με τι name είσαι μέσα στο bnet?εγώ με X-vipes

Δημοσ.
re paidia vrika original kodikous kai perasa to wow kai to frozen throne. mipos kserete pou mporw na vrw to map gia na mporw na pexw kai me bot?

dld toso dyskolo einai na beis sto google kai na grapseis..."dota AI" 8a sou bgalei tis selides..mia apo autes einai psakse kai ligo..!!

Δημοσ.

Aν δεν μπείτε στο θέμα, θα παρακαλέσω τους υπεύθυνους να το κλείσουν. Έγινε κατανοητό;

Δημοσ.

ok luxx θα δω αν γίνεται να παίξω μόνο με το cd key του expansion.Τώρα άντε να βρω το warcraft 3.Φανταστείτε έχω το expansion και δεν έχω το κανονικό. :lol: :-P

Πάντως τώρα που θα το βάλω θα μπαίνω κι εγώ πολύ μέσα.Δεν ξέρω τι όνομα να βάλω όμως.Θα δω και θα σας πω.Να παίξουμε και μαζί παιδιά.Εγώ παίρνω πολλές φορές τον Zeus.

Δε μου λέτε με 384 έχει lag?

Δημοσ.

g_zisis exoume vgei poli off-topic!!! Kalitera na milame me ti onoma mpenoume ke se ti kanali ke gia clan kai idietera na milame gia pionp exti pernoume ke pios mas aresei!!! X-Vipes sostos kalitera na mpenoume sto kanali 4od na mazevomaste ke na pezoume mazi ke episis an sas aresei ftiaxnoume kei clan!!!

Ego eime mesa os ArGoNaFtIs a kai X-Vipes alaksa svise to iliakos apo tin friendlist sou to nick mou tora eine Argonaftis ok???

Δημοσ.

Κανω ενα γκαλοπ με τους Warcraft Rpgηδες

Πεδες ολοι εισται καθαροι??

δηλ.

Πεζεται με original version & account στο WoW??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...