Προς το περιεχόμενο

Warcraft III - DOTA Allstars

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για τον bone για αρχή.. Frenzy εννοώ το strafe προφανώς.. Ένας καλοντυμένος bone (butterfly, vanguard at least) με ένα disable (ας πούμε guinsoo(μην κράξετε θα πώ γιατί)) μια χαρά και σκοτώνει και ξεφεύγει... Και φυσικά δεν ξέρω κανέναν bone να μπαίνει στο κέντρο της μάχης για τάνκ.. Τα πάντα όλα θα τα φάς ή σε αυτή την περίπτωση ή σε gangάρισμα όπου αν νιώθεις λίγο τι γίνεται στα lanes απλά το αποφεύγεις... Ο οποιοσδήποτε παίχτης είναι qq σε 1vs3-4. Σε 1vs1 και gem να έχει ο άλλος..σκάς απο πίσω strafe.. πάει να φύγει windwalk(για speed) πάς μπροστά του disable... strafe και τα είπατε. Αν τώρα μείνει και βαράει πατάς και ένα bkb και μένεις κύριος στις περιστάσεις.. Δεν είναι άχρηστο σε καμία περίπτωση.. Αντίθετα σου δίνει το χρόνο που χρειάζεσαι για να μείνεις, να σκοτώσεις 1-2 και να πουλέψεις μετά. Το ίδιο αντικείμενο σου δίνει επίσης χρόνο να αποφύγεις ότι σου ρίξει to gangάρισμα, να κάνεις και ένα disable σε αυτόν που θα σε πηδήξει στο stun και να φύγεις επίσης κύριος. Δεν καταλαβαίνω γιατί άχρηστο.

Τώρα ο riki είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. O riki όντως αν δεν ανέβει σου κλάνει 2 μάντρες.. Απλά αν το gem πέσει μια δυό φορές απο σωστό gang.. Δεν ξέρω πολλούς που δίνουν χιλιάρικα για ένα γαμωriki...

Τα παραπάνω φυσικά τα γράφω όπως έχω πει πολλές φορές απο noob σκοπιά μιας και δεν ασχολούμαι πολύ καιρό με το παιχνίδι.. Απλά είναι build που μου έκατσαν καλά.. Και αν έκατσαν καλά σε μένα που δεν πολυνιώθω φαντάζομαι θα ήταν ακόμα πιο ισχυρά σε κάποιον που ξέρει κάτι παραπάνω.

υγ: Spy πράγματι.. και οι χειρότεροι είναι αυτοί που "το παίρνουν πάνω τους".. Αν τους αφήσει το carry ή ο babysitter(τανκιά συνήθως) @@ θα πάρουν πάνω τους.. Είναι τρομερά ομαδικό παιχνίδι πράγματι και γι αυτό και το ξαναέπιασα.

• Απαντ. 592
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

[OFFTOPIC]

Υπάρχει ακόμα insomnia clan;

Αν ναι ας μου στείλει οποιος ασχολείται με αυτήν ένα pm.

Bnet Acc: DarkStab

[/OFFTOPIC]

Εδώ και πολύ καιρό είμαι πωρωμένος με Storm, βασικά από τότε που το ξανάφτιαξαν.Πολύ καλός ganker, αν ανεβάσει το mp του είναι απλά άπαιχτος.

Δημοσ.

εγω προσωπικα ασχοληθηκα με τον chieftain πριν απο λιγες μερες μιας που στην αρχη τον ειχα παρεξηγησει... με λιγο practice ειναι πραγματικα πολυ ενδιαφερον ηρωας και σε κανει να θες να τον μαθεις πιο πολυ.. και κατα τη γνωμη μου μπορει να παρει πολλους ρολους στο game αν και μαρεσει καλυτερα να χωνει απλα ομο damagιδι.

Δημοσ.

Αναφερ8ηκε ξανα οτι δεν υπαρχει "Ο" καλυτερος ηρωας...Εδω καλα καλα δεν υπαρχει "ΤΟ" καλυτερο pick...Ο κα8ενας εχει ενα ρολο για αυτο δεν χρειαζεται να μιλαμε για τον ειναι ενα dust η ενα gem....Αυτοι εινια dps αρα δν χρειαζεται να εχουν hp η να αντεχουν σε μια μαχη...ο σκοπος τους ειναι να "κοβουν".Τα dps για να δουλεψουν πρεπει να υπαρχει καλο ground control απο το team και γενικα να γινεται μια μαχη σε σωστα spot η ακομα και gang με disable bla bla bla...Δεν 8α συμφωνησουμε ποτε σε εναν κοινο καλυτερο ηρωα γιατι πολυ απλα δεν υπαρχει..

Δημοσ.

παιδια... εδω καπου σταματαει ολη η κουβεντα γιατι εχετε ξεχασει τον υπερτατο ηρωα και δεν τον ανεφερε πραγματικα κανεις.. ειναι κατα τη γνωμη μου και οχι μονο Ο ΘΕΟΣ. δεν εχει σημασια αν ειναι 1v1 η team battle.. ο ηρωας αυτος ειναι Α-Τ-Ρ-Ο-Τ-Ο-Σ... ισως οτι καλυτερο υπαρχει και ζητιεται αρδην στα ap .

ChuckNorrisDota.jpg

• Super Moderators
Δημοσ.

κανονικά έπρεπε να ήταν infinite X2 :o (γιατί ως γνωστόν έχει μετρήσει ως το άπειρο, 2 φορές! :P )

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Dota Clan KnC @ Northed

Want New players

Παιδιά ψήνομαι να μπω σε ένα clan στη garena... Όποιος θέλει να μ κάνει ένα invitation.. Παίζω ενάμισι χρόνο...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Great News For DotA Fans

Posted Yesterday at 11:31 AM by IceFrog

I have some really awesome news I'd like to share with you guys. I am now leading a team at Valve! I finally have all the resources needed to do some very exciting stuff that you guys will love. I look forward to revealing more specific details when the time is right.

My goal and top priority in the future is to solve the surrounding issues that affect the DotA experience in order to allow it to reach new heights. Addressing these issues will enable us to further enjoy aspects of DotA such as the gameplay, mechanics, and in-game feel that currently work well and ought to be maintained. As I've said many times in the past and especially after today's developments, I am very excited about DotA's future!

With regards to the 6.64 patch, the focus will be primarily on more balance improvements. It is moving along very smoothly and I expect to have it ready soon. Once those refinements are done, I'll be working on some fun new content such as heroes or remakes for the 6.65 version. If there are specific things, big or small, you want me to consider for patches that follow, let me know.

Κρίμα στην s2 που το πάλεψε με τις betes τόσο καιρό :P

Μυρίζει σε κανέναν ακόμα awesomeness?

Δημοσ.

Όποιος δεν έχει την ικανότητα να ελέγχει 3 ήρωες και ένα στρατό, μαζί με τα upgrates και την παραγωγή νέου στρατού...καταφεύγει στην εύκολη λύση..ένα custom map του warcraft 3 :-D

Δημοσ.
]Όποιος δεν έχει την ικανότητα να ελέγχει 3 ήρωες και ένα στρατό, μαζί με τα upgrates και την παραγωγή νέου στρατού...καταφεύγει στην εύκολη λύση..ένα custom map του warcraft 3 :-D

υπαρχει και το μοτο...οι ladderades ειναι οι καλυτεροι dotades.Αν νομιζεις οτι στην dota παιζεις μονο εναν ηρωα τοτε παιζεις dota στο ελεος κανοντας autoattack και τα λοιπα...

Και γιατι ειναι πιο δυσκολο να κα'ι'ταρεις(δεν θυμαμαι πως γραφεται στα αγγλικα :X) 12 grunts εναν blademaster και εναν far seer απο το να παιξεις σωστα κα'ι'τ με εναν ηρωα σε fog?και λεω εναν ηρωα αφηνοντας εξω τα,illusions ενδεχωμενος,καποιο creepaki απο τα woods...και πολλοι ηρωες εχουν summons...

Τωρα με ποια λογικη σε ενα θεμα που λεγεται " Warcraft III - DOTA Allstars best character"

ποσταρεις κατι τετοιο δν μπορεσα να το καταλαβω...η γιατι χρειαζεται να κατακρινεις ενα game το οποιο δεν σου αρεσει...

Δημοσ.
λέγεται trolling :P

χαχαχα

Βασικα δεν 8α απαντουσα αλλα χ8ες "τα ηπιαμε" απο την 2η ομαδα της Γαλλιας και ειχα καπως νευρα...οποτε μπηκα εδω ειδα και αυτο και λιγα ειπα :devil:

Δημοσ.

Από γάλλους? Τα πιο μεγάλα μαλακι...ρια είναι. Δεν τους πάω μία από τότε που έλιωνα στα παμπλικ απέμ. Akόμα και στο League είναι οι χειρότεροι. Ειρωνία, δεν σου μιλάνε καθόλου , μόνο στα γαλλικά . 0 συνεργασία και συννενόηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...