Προς το περιεχόμενο

Παράξενο πρόβλημα

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά όπως θα δείτε στην εικόνα που ακολουθεί, όλοι στο pc μας έχουμε κάποια μικρά εικονίδια από προγράμματα , αριστερά από την εμφάνιση της ώρας και της ημερομηνίας.Επειδή εγώ έχω κάνει κάποια από αυτά τα προγράμματα uninstall,και αυτά τα μικρά εικονίδια από τα προγράμματα έχουν μείνει εκεί,υπάρχει κάποιος τρόπος να τα ξεφορτωθώ?:confused: :confused:

12ra.png

Δημοσ.

επιπλεον δείτε και αυτή την εικόνα

τα τρία τελευταία εικονίδια δεν τα χρεάζομια ,αφού δεν λειτουργούν

μπορώ να τα διαγράψω οριστκά???:confused: :confused: :confused:

1000006fj.th.png

ΥΣ

για καλύτερη ανάλυση πατήστε εδώ

my.php?image=1000006pi.png

Δημοσ.

οχι ρε δεν εννοώ αυτό λάθος κατάλαβες

δεν θέλω να τα βγάλω από την εκκίνηση ,αλλά θέλω να διαγράψω τα εικονίδια

Δημοσ.
[...'] Επειδή εγώ έχω κάνει κάποια από αυτά τα προγράμματα uninstall,και αυτά τα μικρά εικονίδια από τα προγράμματα έχουν μείνει εκεί [...]

Άμα τα εικονίδια είναι στο system tray, σημαίνει ότι το πρόγραμμα δεν έχει απεγκατασταθεί (ή ότι δεν απεγκαταστάθηκε τελείως) και ότι υπάρχει ακόμη κάτι που τρέχει. Αυτό να σε ανησυχεί πιο πολύ, παρά το ότι φαίνονται τα εικονίδια. Πώς έκανες uninstall? Τί προγράμματα είναι αυτά;

Δημοσ.

βασικά είναι από μια εγκυκλοπαίδεια ,όπου κατά την διάρκει της εγκατάστασης έμειναν εκεί.εγώ στην συνέχεια την έκανα uninstall και μετά έμειναν εκεί.

πως θα τα ξεφορτωθώ?

Δημοσ.

Κάνε αυτό που σου είπε ο Melissa_virus!!Από το msconfig μπορείς να δεις και το path που είναι αυτό που τρέχει!!Πήγαινε και διέγραψε το με το χεράκι σου!Και όλα αυτά γιατί μερικά προγράμματα όταν κάνουν unistall στην ουσία δεν βγάζουν όλα τα αρχεία που πρέπει αλλά μόνο αυτά που θέλουν

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...