Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Σημερα ειχα διακοπη κατα τις 1 το μεσημερι για 4-5 ωρες και το βραδακι για λιγο και απο τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι γιναται αναβαθμιση στα dslam σε περιοχες των Βορειων προαστειων.Ρωτησα αν αυτο σημαινει και αναβαθμιση σε ταχυτητς αλλα ... δεν ηξερε ο υπαλληλος.Ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο ????
SeXBOX Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 αν είναι να γίνονται διακοπές για τέτοιους λόγους it's ok, το χωνεύουμε και περιμένουμε. Κοίταξες αν έβγαλε κανένα δελτίο τύπου στο site του ο πOTE?
virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 εγω εχω forthnet,εβαλα λοιπον να κατεβασω μια ταινια και εφυγα απο το σπιτι το απογευματακι...παω τωρα στον υπολογιστη και βλεπω οτι ηταν εκτος ιντερνετ αρα υπηρξε διακοπη πριν λιγες ωρες
Αλέξης Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Kai sto galatsi to idio.Epikoinwnhsa me thn Hol,kai moy eipan oti o ote,kanei kapoies ergasies sta dslam.Peripoy mish wra krathse h diakoph.Pali kala poy htan toso ligo...
Γιάννης Platano Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Κοίταξες αν έβγαλε κανένα δελτίο τύπου στο site του ο πOTE? Απαιτησεις που εχουμε !!!!!! :mrgreen: :mrgreen:
virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 παντως πρεπει να ειναι γενικο το φαινομενο...και εγω εδω που μενω[βορειοανατολικα προαστεια] η φορθνετ ειχε πεσει το απογευμα...μωρε λετε να κανουν την ωραια-ονειρεμενη αναβαθμισουλα στις γραμμες?
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Κοίταξες αν έβγαλε κανένα δελτίο τύπου στο site του ο πOTE? Σιγά μη βγάλει δελτίο τύπου ο πΟΤΕ για μια διακοπούλα.... :mrgreen: :mrgreen:
amartolos Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ενας φιλος στην κολλιατσου απο 512 τον πηγαν σε 1024.νομιζε οτι ειχε προβλημα στο pc του και με πηρε τηλ να μου το πει.του λεω ρε αχρηστε κωλ*φαρδε σε αναβαθμισαν.αισχος.εμενα ποτε που μενω ανω πατησια??
Melissa_virus Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πω πω τυχεροι κωλοΑθηναίοι . Σας άρχισαν τις αναβαθμίσεις... Να δω στην καταραμένη επαρχία πότε θα μας κάνουν αναβάθμιση... να γίνει η 512 - 1024 και 8α τα εχω δει ολα! (που λέει ο λόγος)
virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ελεος..ποτε θα κανουναναβαθμιση καισε εμενα?θα κανουν πρωτα σε οτε η σε ολους ταυτοχρονα?
aledjo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Πω πω τυχεροι κωλοΑθηναίοι . Σας άρχισαν τις αναβαθμίσεις... Να δω στην καταραμένη επαρχία πότε θα μας κάνουν αναβάθμιση... να γίνει η 512 - 1024 και 8α τα εχω δει ολα! (που λέει ο λόγος) Τι σου εχουν κανει οι Αθηναιοι βρε? ποτε εγινε το 512 - 1024 και γω δε το ξερω? παντος και γω που ειμαι μενιδι, σημερα δεν ειχα ιντερνετ για 4-5 ωρες.... ημουν λες και δεν ειχα ρευμα! αχ καταραμενο ιντερνετ......
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 ελεος..ποτε θα κανουναναβαθμιση καισε εμενα?θα κανουν πρωτα σε οτε η σε ολους ταυτοχρονα? Αυτό δεν το ξέρω,πάντως η αναβάθμιση στην επαρχία θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη....
virgo Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 παντως σημερα παει πολυ καλα[δεν ξερω αν εχουν κανει αναβαθμιση η οχι]...παλιοτερα ηθελαγια μια ταινια περιπου 12 ωρες,και τωρα ηθελε4 απο τις αποιες εχω ηδη διανυσει τις 3 ταυτοχρονα με πλοηγηση..και η ταχυτητα εχει παραμεινει σταθερη στα 72 ΚΒ/s
nontasg Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2006 και η ταχυτητα εχει παραμεινει σταθερη στα 72 ΚΒ/s Στα πόσα??? :shock: Κάτσε,τι γραμμή έχεις???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.