Προς το περιεχόμενο

Διακοπες dsl σε Αττικη

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σημερα ειχα διακοπη κατα τις 1 το μεσημερι για 4-5 ωρες και το βραδακι για λιγο και απο τον ΟΤΕ μου ειπαν οτι γιναται αναβαθμιση στα dslam σε περιοχες των Βορειων προαστειων.Ρωτησα αν αυτο σημαινει και αναβαθμιση σε ταχυτητς αλλα ... δεν ηξερε ο υπαλληλος.Ξερει κανεις κατι πανω σε αυτο ???? :(

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν είναι να γίνονται διακοπές για τέτοιους λόγους it's ok, το χωνεύουμε και περιμένουμε. Κοίταξες αν έβγαλε κανένα δελτίο τύπου στο site του ο πOTE?

Δημοσ.

εγω εχω forthnet,εβαλα λοιπον να κατεβασω μια ταινια και εφυγα απο το σπιτι το απογευματακι...παω τωρα στον υπολογιστη και βλεπω οτι ηταν εκτος ιντερνετ αρα υπηρξε διακοπη πριν λιγες ωρες

Δημοσ.

παντως πρεπει να ειναι γενικο το φαινομενο...και εγω εδω που μενω[βορειοανατολικα προαστεια] η φορθνετ ειχε πεσει το απογευμα...μωρε λετε να κανουν την ωραια-ονειρεμενη αναβαθμισουλα στις γραμμες?

Δημοσ.
Κοίταξες αν έβγαλε κανένα δελτίο τύπου στο site του ο πOTE?

Σιγά μη βγάλει δελτίο τύπου ο πΟΤΕ για μια διακοπούλα....:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

ενας φιλος στην κολλιατσου απο 512 τον πηγαν σε 1024.νομιζε οτι ειχε προβλημα στο pc του και με πηρε τηλ να μου το πει.του λεω ρε αχρηστε κωλ*φαρδε σε αναβαθμισαν.αισχος.εμενα ποτε που μενω ανω πατησια??

Δημοσ.

Πω πω τυχεροι κωλοΑθηναίοι :). Σας άρχισαν τις αναβαθμίσεις... Να δω στην καταραμένη επαρχία πότε θα μας κάνουν αναβάθμιση... να γίνει η 512 - 1024 και 8α τα εχω δει ολα! (που λέει ο λόγος)

Δημοσ.
Πω πω τυχεροι κωλοΑθηναίοι :). Σας άρχισαν τις αναβαθμίσεις... Να δω στην καταραμένη επαρχία πότε θα μας κάνουν αναβάθμιση... να γίνει η 512 - 1024 και 8α τα εχω δει ολα! (που λέει ο λόγος)

Τι σου εχουν κανει οι Αθηναιοι βρε?

ποτε εγινε το 512 - 1024 και γω δε το ξερω?

παντος και γω που ειμαι μενιδι, σημερα δεν ειχα ιντερνετ για 4-5 ωρες....

ημουν λες και δεν ειχα ρευμα! αχ καταραμενο ιντερνετ......

Δημοσ.
ελεος..ποτε θα κανουναναβαθμιση καισε εμενα?θα κανουν πρωτα σε οτε η σε ολους ταυτοχρονα?

Αυτό δεν το ξέρω,πάντως η αναβάθμιση στην επαρχία θα ξεκινήσει από Σεπτέμβρη....

Δημοσ.

παντως σημερα παει πολυ καλα[δεν ξερω αν εχουν κανει αναβαθμιση η οχι]...παλιοτερα ηθελαγια μια ταινια περιπου 12 ωρες,και τωρα ηθελε4 απο τις αποιες εχω ηδη διανυσει τις 3 ταυτοχρονα με πλοηγηση..και η ταχυτητα εχει παραμεινει σταθερη στα 72 ΚΒ/s

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...