Kandinsky Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Αυτα ειναι. Επιστρατευσαμε και την εννοια του "καυστικου" χιουμορ τωρα για να δικαιολογησουμε τον ασπιλο αρχοντα των γηπεδων.. ααχαχχαχ Για να γελάς πάει να πει ότι έστω και με διαφορά ημερών το κατάλαβες. Εύγε. Προφανως ο εγωισμος του "μικρου" και "αημαντου" Materazzi τοποθετειται σε δευτερη μοιρα ... Ναι. Και ενας απαιδυετος σαν και εμενα θα αντιδρουσε εξ'ισου αγρια (εκτος του γηπεδου) ή με παρομοια "καυστικη" απαντηση του τυπου "οκ Ναπολεων Βοναπαρτη οτι πεις εσυ και κανενας αλλος".. Αν μπορείς φίλε μου να επιδείξεις την ίδια ικανότητα πνεύματος εσύ και το πουλέν σου, κάντο. Αλλιώς μην πηγαίνεις τον άλλο "καρότσι" την ώρα που η μπάλα παίζεται 10 μίλια πιό πέρα. Εμενα στο χωριο μου αυτο το λεμε προκληση Και στου Ματεράτσι αλλά ευτυχώς δεν οπλοφορούσε. Αλλά να μου πεις και να οπλοφορούσε ολες αυτές οι κότες με τις βεντέτες και τις λοιπές παπαριές, από πίσω ή από μακριά θα στη μπουμπουνίσουν, ποτέ στα ίσια σαν άντρες. παρεπιπτοντως αλλα τι να λεμε τωρα αφηστε το ξαναφυγαμε τελειως.. Εχετε την αποψη σας και εμεις την δικη μας και τον κοσμο αναποδα να γυρισουμε αυτο δεν θα αλλαξει οποταν τι συζηταμε; Εμ έβγαλες πάλι τον δεκάρικο, εμ αναρωτιέσαι γιατί συζητάμε. Δεν μπορείς προφανώς κι εσύ να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, κάτι σε Ζιντάν μου φέρνεις.
littlelouievegos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Για να γελάς πάει να πει ότι έστω και με διαφορά ημερών το κατάλαβες. Εύγε. Μα για γελια ειναι αυτος ο χαρακτηρισμος οποτε αυτο κανω γιατι στα λεγομενα μου δεν απαντας ουσιαστικα αλλα με γενικοτητες.. Ναι. Τι περιμενεις να σου πω τωρα δλδ; Μπραβο; Εισαι αξιος των αποψεων σου.. Αν μπορείς φίλε μου να επιδείξεις την ίδια ικανότητα πνεύματος εσύ και το πουλέν σου, κάντο. Αλλιώς μην πηγαίνεις τον άλλο "καρότσι" την ώρα που η μπάλα παίζεται 10 μίλια πιό πέρα. Τα παμε μπαλα ειναι οχι μπαλεετο, αν δεν μπορεις να συγκρατηθεις εσυ που θα δεχτεις την πιο πολυ πιεση δεν εισαι αξιος των προσδοκιων μας.. Και στου Ματεράτσι αλλά ευτυχώς δεν οπλοφορούσε. Αλλά να μου πεις και να οπλοφορούσε ολες αυτές οι κότες με τις βεντέτες και τις λοιπές παπαριές, από πίσω ή από μακριά θα στη μπουμπουνίσουν, ποτέ στα ίσια σαν άντρες. Nα υποθεσω οτι ξερεις τον Materazzi προσωπικα και το χωριο του ετσι; Αλλως βγαζει συμπερασματα χωρις να τον ξερει.. Με την ιδια λογικη λες ολους τους χωριατες Κρητικους ανανδρους.. Εμ έβγαλες πάλι τον δεκάρικο, εμ αναρωτιέσαι γιατί συζητάμε. Δεν μπορείς προφανώς κι εσύ να συγκρατήσεις τον εαυτό σου, κάτι σε Ζιντάν μου φέρνεις. Προφανως εσυ βλεπεις αυτο που θες να δεις αλλα αυτη την χαρη δεν θα στην κανω, καθεις κρινεται απο τα λεγομενα του. Ευτυχως ή δυστυχως..
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δεν μπορώ να φανταστώ πιο έξυπνη αντίδραση στη δράση του Ματεράτσι από τα λεγόμενα του Ζιντάν...στο εκτός κανόνων τράβηγμα της φανέλας, απαντάς με ένα ευφυολόγημα ολκής και καθαρίζεις, αν φυσικά δεν έχεις απέναντί σου το Ματεράτσι. Άλλωστε τη φανέλα ήθελε τραβώντας την, αυτήν του υποσχέθηκες και μετά το πέρας της αναμέτρησης...καμία υπεροψία και προκλητικότητα που να επιδέχεται υβριστικής ανταπάντησης από την πλευρά του Ματεράτσι. Ας μην ξεχνάμε πως πρώτος αυτός επέλεξε να "προκαλέσει" μέσα στα πλαίσια ενός παιχνιδιού με την παραβατική του συμπεριφορά, για να ζητάει και τα ρέστα στο τέλος τέλος. Αν λοιπόν η υπεροψία (την οποία προσωπικά δεν αποδέχομαι) είναι ικανή να δικαιολογήσει τις ύβρεις, τότε οι τελευταίες μπορούν κάλλιστα να επικυρώσουν το κουτουλίδι ως επιλογή. Κι επειδή ο Νώντας προφανώς αρέσκεται στη μόνιμη διαστρέβλωση της πραγματικότητας, ο Ζιζού δε μίλησε ποτέ για παιδιά της Γαλλίας, της Νορβηγίας και του Μαρόκο, αλλά για τα παιδιά γενικώς κι αορίστως που παρακολουθούσαν το παιχνίδι. Το έγραψα με όρους 5χρονου για να μην έχουμε και πάλι παρερμηνείες.
Kandinsky Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 στο εκτός κανόνων τράβηγμα της φανέλας, Τί εννοείς "εκτός κανόνων" φίλε μου? Μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού ειναι να σε τραβολογάνε ενώ η φάση είναι αλλού. Κεκτημένο δικαίωμα των αμυντικών είναι αυτό, ο άνθρωπος άσκησε τα κυριαρχικά του δικαιώματα πάνω στη φανέλα του Ζιντάνη, δεν του ζήτησε να του τον φερμάρει κιόλας. Αν το ζήταγε βέβαια, θα έπρεπε ο Ζιντάνης να πει "ναι" για να μην δυσαρεστήσει τον εύθικτο μαφιόζο. απαντάς με ένα ευφυολόγημα ολκής και καθαρίζεις, Πώς? Ποιός πέθανε? "Ευφυολόγημα"? Τί διάολο είν' αυτό? "Ολκής"? Τί' ν τούτο πάλι? Ρε θα μιλάτε ελληνικά?
littlelouievegos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δεν μπορώ να φανταστώ πιο έξυπνη αντίδραση στη δράση του Ματεράτσι από τα λεγόμενα του Ζιντάν...στο εκτός κανόνων τράβηγμα της φανέλας, απαντάς με ένα ευφυολόγημα ολκής και καθαρίζεις, αν φυσικά δεν έχεις απέναντί σου το Ματεράτσι. Άλλωστε τη φανέλα ήθελε τραβώντας την, αυτήν του υποσχέθηκες και μετά το πέρας της αναμέτρησης...καμία υπεροψία και προκλητικότητα που να επιδέχεται υβριστικής ανταπάντησης από την πλευρά του Ματεράτσι. Ας μην ξεχνάμε πως πρώτος αυτός επέλεξε να "προκαλέσει" μέσα στα πλαίσια ενός παιχνιδιού με την παραβατική του συμπεριφορά, για να ζητάει και τα ρέστα στο τέλος τέλος. Σε μια λεκτικη αντιπαραθεση πρεπει να "μετρας" και το επιπεδο του συνδιαλεγομενου σου και να αναμενεις αναλογη συμεπριφορα.Αν θεωρεις οτι ολοι εχουν το "λεκτικο"επιπεδο σου τοτε πλανασαι πλανην οικτραν. Το ζητημα ειναι ομως οπως εχω αναφερει πολλες φορες οτι για εμενα αν δεν μπορεις να συγκρατησεις τα νευρα σου δεν αξιζεις να εισαι ποδοσφαιρικος ηγετης. Μην βαφτιζεται την καφριλα του Zidane με διαφορους βολικους χαρακτηρισμους δεν αξιζει.. Και ειναι τρομερα υπεροπτης ο Zidane και αυτο ειναι εμφανες καθ'ολη την διαρκεια της καριερας του.. Και αυτος εν τελει ζητησε τα ρεστα τελικα. Αν λοιπόν η υπεροψία (την οποία προσωπικά δεν αποδέχομαι) είναι ικανή να δικαιολογήσει τις ύβρεις, τότε οι τελευταίες μπορούν κάλλιστα να επικυρώσουν το κουτουλίδι ως επιλογή. Σε συνθηκες καθημερινες εαν και εφοσον ωντας εξυπνος δεν μπορεις να υπολογισεις την καφριλα του αλλου, ναι. Στις συνθηκες που εξεταζουμε σε καμια περιπτωση. BTW δεν ξερω αν ισχυει αλλα η μανα του Zidane φημολογειται οτι ζητησε τα @@ του Materazzi σε πιατο ως αλλη μετεμψυχωμενη Σαλωμη σε kinky μοτιβο Επισης επιτελους το δαμε και αυτο για να μην τρελλαθουμε τελειως, μια γαλλικη εφημεριδα (figaro) βγηκε και ειπε οτι ο zidane ειναι απλα ενας ποδοσφαιριστης και οχι ενα συμβολο και οτι θα επρεπε να ζητησει συγνωμη για την συμπεριφορα του. Και φυσικα παντα ολα αυτα θεωρωντας δεδομενο οτι ο Materazzi εβρισε την μανα του Zidane πιστευοντας τα λεγομενα του ZIdane ετσι; Και για ονομα μην εμπλεκεται τον Materazzi στην συζητηση.. Αυτος ειναι δεδομενα καφρος την περιπτωση του Zidane εξεταζουμε που υποτιθεται οτι ειναι ανωτερος..
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Σε μια λεκτικη αντιπαραθεση πρεπει να "μετρας" και το επιπεδο του συνδιαλεγομενου σου και να αναμενεις αναλογη συμεπριφορα.Αν θεωρεις οτι ολοι εχουν το "λεκτικο"επιπεδο σου τοτε πλανασαι πλανην οικτραν. Στο δικό μου πνευματικό σύμπαν, καθότι εγώ είμαι αυτός που κρίνει τη δεδομένη στιγμή, το να σου αποκριθούν με τη φράση που χρησιμοποίησε ο Ζιντάν δε συνιστά προσβολή, ούτε υπεροπτικό ύφος. Υποθέτω και μόνο, πως αυτό ισχύει για το μέσο όρο, μια και δεν έχουμε καμία υπερβολική αντίδραση, πέρα από την παραίνεση να περιμένει αν επιθυμεί τόσο τη φανέλα. Αν λοιπόν ο Ματεράτσι είναι συνώνυμο του πνευματικά ευνουχισμένου, που δεν μπορεί να αντιληφθεί μια τόσο συνηθισμένη, όπως πολλάκις έχει αναφερθεί, προτροπή στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, τότε λυπάμαι, αλλά όχι κουτουλιά, αλλά λοβοτομή του άξιζε για να επέλθει o πλήρης νοητικός του εκμηδενισμός (δεν απέχει δα και πολύ). Το ζητημα ειναι ομως οπως εχω αναφερει πολλες φορες οτι για εμενα αν δεν μπορεις να συγκρατησεις τα νευρα σου δεν αξιζεις να εισαι ποδοσφαιρικος ηγετης. Μην βαφτιζεται την καφριλα του Zidane με διαφορους βολικους χαρακτηρισμους δεν αξιζει.. Και ειναι τρομερα υπεροπτης ο Zidane και αυτο ειναι εμφανες καθ'ολη την διαρκεια της καριερας του.. Και αυτος εν τελει ζητησε τα ρεστα τελικα. Για μένα αξίζει, μια και δεν κρίνεται ο εκάστοτε ηγέτης μονάχα από το θυμικό του, την εριστικότητά του και το βαθμό που "φορτώνει" σε κάθε περίσταση. Ηγέτης είναι αυτός που θα σε οδηγήσει στον επιθυμητό στόχο, είτε αυτός έλθει μέσα από παροιμιώδη ψυχραιμία, είτε από απώλειά της. Νομίζεις όμως πως έχει καμία σημασία η γνώμη σου κι η γνώμη μου; Ο Ζιντάν έχει περάσει πλέον στο πάνθεον των ηγετών και την ιστορική δικαίωση μέσα από πάμπολλες εμφανίσεις σε πρωταθλήματα και διοργανώσεις μέσα στη 15ετη του πορεία. Να θυμηθώ το εξαιρετικό του γκολ με τη Ρεάλ εναντίον της Μπάγιερν στον τελικό του CL το 2002 που της χάρισε το τρόπαιο; Την καθοριστική του απόδοση για την κατάκτηση του κυπέλου από τη Γαλλία στο Μουντιάλ του 1998 και το Euro του 2000; Ή να επικαλεστώ και πάλι τα παρακάλια των Γάλλων υπευθύνων το 2005 να επιστρέψει και πάλι στην Εθνική προκειμένου να αναθαρρήσει, μια και πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, με αποτέλεσμα να μιλάμε τώρα για χαμένο τελικό μπροστά από Γερμανία, Αργεντινή, Βραζιλία, Πορτογαλία κοκ έχοντας βάλει ο ίδιος το μεγαλύτερο λιθαράκι για αυτό το επίτευγμα; Και φυσικά και έχουν γίνει και λάθη...δεν είναι ο Robocop δα. Και ποιος ηγέτης σε κάθε επίπεδο παγκοσμίως δεν έχει υποπέσει και σε λάθη και δεν έχει παρασυρθεί από τα πάθη του; Ας μη γινόμαστε ουτοπιστές στην προσπάθειά μας να τον κατακεραυνώσουμε, επειδή δεν τον γουστάρουμε. Edit: Και φυσικα παντα ολα αυτα θεωρωντας δεδομενο οτι ο Materazzi εβρισε την μανα του Zidane πιστευοντας τα λεγομενα του ZIdane ετσι; Χμμμ...είδες να έχει τα @@ ο παγκόσμιος πρωταθλητής να βγει και να μιλήσει συγκεκριμένα για το τι είπε; Μίλησε γενικώς κι αορίστως για προσβολή, κάνοντας λόγο μονάχα για όσα δεν ειπε. Για την ταμπακιέρα όμως σφίγγα ο Ιταλός. Αν λοιπόν θίγεται από όσα του καταμαρτυρούν, ας βγει να τα πει έξω από τα δόντια. Εκτός κι αν ντρέπεται να τα λέει δημόσια.
john1987 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Επισης επιτελους το δαμε και αυτο για να μην τρελλαθουμε τελειως' date=' μια γαλλικη εφημεριδα (figaro) βγηκε και ειπε οτι ο zidane ειναι [b'] απλα ενας ποδοσφαιριστης και οχι ενα συμβολο[/b] και οτι θα επρεπε να ζητησει συγνωμη για την συμπεριφορα του. Α γεια σου! Ακριβως,επειδη ειναι ενας ποδοσφαιριστης,και οχι η Μητερα Τερεζα,ΔΕΝ τον δικαιολογουμε,αλλα ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ γιατι αντεδρασε ετσι...Και ζητησε συγγνωμη,αλλα οχι προς το Ματερατσι και καλως επραξε... Σιγουρα,μας απογοητευσε η αντιδραση του,αλλα προφανως οχι τοσο ωστε να τον χαρακτηρισουμε "αλητη" ή "βρωμικο παιχτη" οπως θα λεγαμε για τον καθε τσογλανο/Ματερατσι... Εμενα δε με στεναχωρησε η αντιδραση του ως προς τον ιδιο,αλλα κυριως το γεγονος οτι "κρεμασε" την ομαδα του,τιποτα αλλο...Ανθρωπος ειναι,και τα πηρε ασχημα,απλα,ηταν ακυρος ο τοπος και ο χρονος αυτης της ενεργειας...
john1987 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 littlelouievegos,αυτο το λαθος κανουμε,περιμενουμε ηθικη μεγαλειοτητα ενω δε θα επρεπε....Εγω θα περιμενα περισσοτερο επαγγελματισμο,και ομαδικο πνευμα..(το ηθικο μεγαλειο,ειναι αλλο πραγμα)
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 littlelouievegos...προσωπικά δε με ενοχλεί η διαφωνία, ούτε επιβάλλεται να ασπαστείς ή να ασπαστώ τις θέσεις που κατατίθονται. Το εννοώ όταν λέω πως σε κάποια ζητήματα δεν υπάρχει συγκεκριμένη οπτική, βαραίνουν όμως περισσότερο κάποιες θέσεις που έχουν σημασία. Πχ...ποτέ δεν κατανόησα γιατί ακριβώς θεωρείται ένας εκ των κορυφαίων δίσκων που έχουν καταγραφτεί το Pet Sound των Beach Boys...δε μου έκανε κλικ. Η παγκόσμια όμως κοινή γνώμη το έχει κατατάξει στα καλύτερα και πλέον επιδραστικά album όλων των εποχών και κοινό σημείο αναφοράς. Δεν μπορώ να το παραγνωρίσω αυτό, ακόμα κι αν επιλέγω να μην το τοποθετήσω στη δισκοθήκη μου. Το ίδιο συμβαίνει και με το Zidane...οι ίδιοι οι συμπαίχτες του τον αντιμετωπίζουν πρώτα ως ηγέτη κι έπειτα η πλειονότητα των ποδοφαιρικών του επιτευγμάτων το αποδεικνύει. Δεν μπορούμε να εθελοτυφλούμε, ακόμα κι αν τελικώς δε μας κάθεται καλά ο συγκεκριμένος και προτιμάμε το Φίτσουλα. Και φυσικά δικαίωμα έχει ο καθένας να μην τον θεωρεί ηγέτη...αυτονόητο. Δεν έχω πρόβλημα με όσους επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν επιχειρήματα για να στηρίξουν τις θέσεις τους. Με περιπτώσεις τύπου Νώντα έχω, που η λογική του συνάφεια είναι ανάλογη του "birdy birdy niam niam" κι έχει και την αξίωση να τον πάρουμε και στα σοβαρά.
nontasg Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Πάλι για μένα μιλάς εσύ??? :mrgreen: Βρε μανία με τον Νώντα συνέχεια....Ρε αγόρι μου αφού σου είπα δε σε ξέρω τι πετάς συνεχώς μπηχτές για μένα??? Και αυτά πουλες "birdy birdy niam niam" τα σκέφτεσαι πολύ για να τα πεις???Το λιγότερο μπορώ να πω είσαι αστείος....Μόνος σκοπός σου να μου τη λες συνέχεια είναι???Δεν έχεις να ασχοληθείς με τίποτα πιο σοβαρό??? :confused: Εκτός αν λες για άλλον Νώντα,οπότε πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη....
konnak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εκτός αν λες για άλλον Νώντα,οπότε πάω πάσο και ζητώ συγγνώμη.... Ooh, dear God... Πόσο ταιριάζει εκείνο το quote του Αϊνστάιν σχετικά με την απειρία...
geovard Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Τί εννοείς "εκτός κανόνων" φίλε μου? Μέσα στους κανόνες του παιχνιδιού ειναι να σε τραβολογάνε ενώ η φάση είναι αλλού. Κεκτημένο δικαίωμα των αμυντικών είναι αυτό' date=' ο άνθρωπος άσκησε τα κυριαρχικά του δικαιώματα πάνω στη φανέλα του Ζιντάνη, δεν του ζήτησε να του τον φερμάρει κιόλας. Αν το ζήταγε βέβαια, θα έπρεπε ο Ζιντάνης να πει "ναι" για να μην δυσαρεστήσει τον εύθικτο μαφιόζο. Πώς? Ποιός πέθανε? "Ευφυολόγημα"? Τί διάολο είν' αυτό? "Ολκής"? Τί' ν τούτο πάλι? Ρε θα μιλάτε ελληνικά?[/quote'] Από πότε είναι κανόνας τού ποδοσφαίρου να δένεις με αλυσιδες ένα καλλίτερό σου παίκτη γιά να μην σού ξεφύγει? Γιά τούς Ιταλούς αμυντικούς μπορεί κανείς να πεί ότι είναι κεκτημένα δικαιώματα έπειτα από χρόνια... αγώνων μέσα στούς αγωνιστικούς χώρους! Δεν μπορώ να καταλάβω την απορία σου γιά τις λέξεις 'ευφυολόγημα΄ καί 'ολκή'.Πολύ εύστοχες με μικρή δόση υπερβολής.Ποιά λοιπόν η αγωνία σου γιά την Ελληνική Γλώσσα?
utistas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ρε παίδες ηρεμήστε λίγο... Αυτά πάντα γίνονταν και πάντα θα γίνονται είτε από παίκτες υψηλού επιπέδου είτε από αυτούς των φιλικών συναντήσεων σε γήπεδα 5χ5... Ποιοι από εσάς που γράφετε, δεν έχετε τσακωθεί σε ένα γήπεδο; Ποιοι παίκτες της αγαπημένης ομάδας σας δεν έχουν κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό του Ζιντάν-Ματεράτσι; Ακόμα και ο Βαζέχα που ήταν ένας αξιοσέβαστος παίκτης από συμπαίκτες και αντιπάλους παίκτες ή/και οπαδούς, ακόμα και αυτός "ξέφυγε" από τα καθιερωμένα σε τελικό κυπέλλου...
blueviper Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 @geovard Τον παρεξήγησες φίλε μου. Ο Kandinsky προφανώς και τα λέει όλα αυτά με μια δόση ειρωνίας, εννοώντας τα ακριβώς αντίθετα.
bauer Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ζήτω ο Ζιντάν,ο καλύτερος παίκτης του κόσμου!!!! Όποιος λέει εναντίον του θανατική ποινή του αρμόζει....:twisted: :twisted:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.