Προς το περιεχόμενο

Προβλημμα με Sony καμερα!!!!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα σε ολους, ηθελα να αναφερω το προβλημα που μου παρουσιαστηκε μηπως εχει συμβει και σε κανενα αλλο για να ξερω τι με περιμενει.

 

Λοιπον εδω και σχεδον 2 χρονια εχω την Sony TRV12E και εχει τραβηξει γυρω στις 15 ωρες συνολικα! Χθες πηγα να την δουλεψω (μετα απο κανενα χρονο) και ανακαληψα οτι δεν φαινεται τιποτα απο το φακο μεσα! Μαυρη μαυριλα, δεν περνα το παραμικρο φως! Ενω αν πατησω το rec θα γραψει ηχο, απο εικονα ειμαστε off.

 

Εχει συναντησει κανεις κατι παρομοιο? Ειναι δυνατον να συμβει κατι τετοιο με τοση ελαχιστη χρηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

φίλε μου είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μια ψηφιακή φωτογραφική SONY F717. την έχω και εγώ περίπου 2 χρόνια. την πήγα στην αντιπροσωπεία και μου είπαν οτι έχει πρόβλημα το CCD και οτι τα έξοδα της επισκευής-αντικατάστασης του CCD τα καλύπτει η SONY(εν΄ψ έιχε λήξει η εγγύηση). βέβαια μου είχαν πει οτι σε μια εβδομάδα θα είναι έτοιμη, έχουν περάσει 3 και ακόμα να την πάρω πίσω.είναι να μην μπέξεις με αυτούς!!!!!:sad:

δυστηχώς όμως δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς.

ίσως και η δική σου κάμερα να έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και πιστεύω οτι δεν θα γλιτώσεις τηντην επίσκεψη στην αντιπροσωπεία.

σου εύχομαι καλά ξεμπερδέματα!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρεδωσα τελικα την καμερα στο service της sony και θα με ενημερωσουν οταν φτιαχτει!

 

Ενας φιλος εχει μια samsung καμερα και εχει ιδια προβληματα. Υπαρχει περιπτωση να εχει βγαλει και η samsung καμια ανακοινωση για δωρεαν αντικατασταση τετοιου αισθητηριου?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...