blackwar Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Εντελώς off topic… Δεν υπάρχει πιο καφριλικο πρωινό στις 5- 5:30 το πρωί μετά από αϋπνία στην Αγγλία (όταν ήμουν Manchester) λουκάνικα, μπέικον, πατάτες και λίγο χθεσινό fish συνοδεία μπύρας…. Και μετά καπάκι Greek φραπε…. χεχεχεχε!!!
SeXBOX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Μπλιαξ!!! Όντως καφρίλα! Υ.Γ. Μηπως είσαι απο καλλίπολη?
Kandinsky Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Η συζήτηση που γίνεται είναι ενδιαφέρουσα διότι γίνεται προσπάθεια να κατανοήσουμε τί τελικά είναι αυτό το φόρουμ, τί πρεσβεύει, πόσο επιτρέπεται να "ξεφύγει", κλπ, κλπ. Σε γενικές πάντως γραμμές, απ' τη στιγμή που όταν εγώ κατηγόρησα κάποιον για παπαρολόγο με σουτάρανε, πάει να πει ότι τη διεύθυνση του φόρουμ δεν την ενδιαφέρουν οι ενστάσεις του καθενός μας για το αν διολισθαίνει προς την παπαρολογία. Κατανοώ ότι είναι σχεδόν ανθρωπίνως αδύνατον να παρακολουθήσει κάποιος την πλειάδα θεμάτων που ανοίγουν και προφανώς το βάρος δίνεται στο τεχνικό του πράγματος παρά στην ψυχαγωγία. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να αφεθεί η φάση στην τύχη της. Ή δλδ θα έχει το δικαίωμα ο κάθε πάπαρος να ανοίγει το παπαροθέμα του αλλά να έχω κι εγώ ο πάπαρος το δικαίωμα να τον κατακρίνω, ή να μην επιτρέπεται να το μαλακίζουμε το θέμα σε αυτόν τουλάχιστον τον βαθμό, να υπάρχει ένα φρένο. Διότι δεν μπορεί να ανοίξω θέμα εγώ "πονάει το κ**λί μου και έχει γίνει μπλαβί, τί να κάνω?" και να μην έχει δικαίωμα ο άλλος να μου πει "αφού είσαι μαλάκας τί περιμένεις?". Εν κατακλείδι, η κατάσταση είναι λίγο τραβεστί. Και το παίζουμε politically correct, δλδ "μην κατηγορείτε τους ηλίθιους" αλλά και επιτρέπουμε την ασυδοσία.
MariaTs. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Αισίως 5 σελίδες επειδή στενοχωρέθηκε με μας η virgo! Καλύτερα θα είναι να χαλαρώσουμε πριν ο Xvipes, πραγματοποιήσει την απειλή του!
PavelX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Καλά μιλάμε ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ. Το θέμα δεν είναι το αν είναι spammer ή όχι. Το θέμα είναι ότι καθόμαστε και "παρακαλάμε" κάποιον να μείνει. Αυτό και αν είναι άθλιο. Να πω ήταν κάποιος ο οποίος έχει συνεισφέρει στο forum να το δεχτώ, αλλά να έρχετε τώρα ο καθένας που είναι 20 μέρες εδώ μέσα και να μας λέει "αχ, φεύγω, δώστε μου σημαία ΓΙΟΥΥΥΥΧΟΥΥΥΥΥ" και να το κάνουμε θέμα, το θεωρώ αν μη τι άλλο άθλιο. Και στην τελική, αν δεν σου αρέσει φύγε. Τι μας το λες? Θα σου αγοράσω αρκουδάκι να σου κρατάει συντροφιά τα βράδια. Δεν σε κρατάει κανένας. Να μας γράφεις Υ.Γ. Δεν θέλω να παρεξηγηθώ, ούτε και έχω κάτι με την virgo, απλά το θεωρώ παιδιαρίστικο να την γλύφουμε "αχ μη κάτσε, άσε τους άλλους, βλάκες είναι" επειδή άρχισε να γκρινιάζει που δεν της "δίνουμε σημασία". Τα κουβαδάκια σου και σ' άλλη παραλία. Έχει χώρο.
The_Edge Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 virgo, για να καταλάβεις πόσο λανθασμένη είναι η αντίληψή σου περί φόρουμ, σκέψου τί θα γινόταν αν κάθε μέλος που αποφασίζει ότι δεν του ταιριάζει ένα forum έκανε thread αποχώρησης σαν το δικό σου. Επίσης, μήπως το post σου είναι σε λάθος section? Γενικότερα, θα σου πρότεινα πριν κατακρίνεις συμπεριφορές χρηστών να ψάξεις τί κάνεις και εσύ λάθος. Σχετικά με το ζήτημα της ραραπολογίας στο μπλα-μπλα, είναι κάτι που προσωπικά πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκλείψει. Γιατί εκτός από θέμα διαχείρισης και moderation, έχει να κάνει και με το πώς αντιδρούν οι χρήστες. Αν κάνει κάποιος ένα thread το οποίο είναι ανευ ουσίας, αφήστε το να βουλιάξει. Αν κάνουμε reply για να πούμε "καλά, τι θέμα είναι αυτό που άνοιξες" το μόνο που καταφέρνουμε είναι να το συντηρούμε στην επιφάνεια και να υποσκελίζει άλλα θέματα που είναι πραγματικά ενδιαφέροντα και στην ουσία να ρίχνουμε την ποιότητα του μπλα-μπλα.
Gary Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 εμένα πάλι με τρώει η αγωνία αν ο τουφάς κοιμήθηκε με φανέλα :mrgreen:
Cromb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 virgo' date=' για να καταλάβεις πόσο λανθασμένη είναι η αντίληψή σου περί φόρουμ, σκέψου τί θα γινόταν αν κάθε μέλος που αποφασίζει ότι δεν του ταιριάζει ένα forum έκανε thread αποχώρησης σαν το δικό σου. Επίσης, μήπως το post σου είναι σε λάθος section? Γενικότερα, θα σου πρότεινα πριν κατακρίνεις συμπεριφορές χρηστών να ψάξεις τί κάνεις και εσύ λάθος. Σχετικά με το ζήτημα της ραραπολογίας στο μπλα-μπλα, είναι κάτι που προσωπικά πιστεύω πως πολύ δύσκολα θα μπορέσει να εκλείψει. Γιατί εκτός από θέμα διαχείρισης και moderation, έχει να κάνει και με το πώς αντιδρούν οι χρήστες. Αν κάνει κάποιος ένα thread το οποίο είναι ανευ ουσίας, αφήστε το να βουλιάξει. Αν κάνουμε reply για να πούμε "καλά, τι θέμα είναι αυτό που άνοιξες" το μόνο που καταφέρνουμε είναι να το συντηρούμε στην επιφάνεια και να υποσκελίζει άλλα θέματα που είναι πραγματικά ενδιαφέροντα και στην ουσία να ρίχνουμε την ποιότητα του μπλα-μπλα.[/quote'] Προτείνω να δημιουργηθουν υποκατηγορίες στο μπλα μπλα. Για παράδειγμα αθλητικά,κοινωνικά,κτλ. Ετσι θα περιοριστεί ο "υποσκελισμός".Από την άλλη περισσότερη δουλειά για τους mods
antreaslam Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 φιλτατε/η virgo, εχω εκνευριστει απιστευτα με την ποιοτητα καποιων (ευτυχως λιγων) ατομων εδω μεσα,την οποια εγω θεωρω(προσωπικη αποψη)χαμηλη, και γιαυτο σταματησα κ εγω να μιλαω στο μπλα μπλα. τωρα,να κανεις αναγγελιες,κ βαρυγδουπες δηλωσεις,για να κερδισεις 2-3 παρακαλετα παραπανω,ειναι κατι εξω απο τη δικη μου λογικη... σεβαστη η αποφαση σου λοιπον! ΥΓ:οσο περισσοτερα ποστ του καντισκυ διαβαζω,τοσο περισσοτερο μου δημιουργειται η μελλοντικη εικονα οτι αν καποια στιγμη,γραψει εκεινος ενα τετοιο θεμα,οτι αποχωρει,θα ειμαι απο αυτους που θα τον παρακαλεσουν να μεινει....μπραβο σου ρε φιλε για το επιπεδο σου...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2006 Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή, το topic δεν έχει να προσφέρει τίποτε άλλο.-
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.