mjmj Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Εχω ενα φακελο που περιεχει υποφακελους και μεσα .zip και .rar αρχεια. Υπαρχει καποιος τροπος να δωσω την εντολη σε ενα προγραμμα και να μου τα αποσυμπιεσει ολα αυτοματα? Γιατι μεχρι τωρα, αυτο που πρεπει να κανω, ειναι να παω σε εναν-εναν φακελο (και ειναι εκατονταδες) και να αποσυμπιεζω καθενα ξεχωριστα τα αρχεια, πραγμα υπερβολικα χρονοβορο. Υπαρχει καποια λυση?
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Με το WinRAR υπάρχει μία σχετικά απλή λύση: Μαζεύεις όλα τα .zip και .rar αρχεία σε ΕΝΑΝ φάκελο και αφού τα επιλέξεις όλα (Ctrl-A), πατάς δεξί κλικ και στο μενού πρέπει να έχει μία επιλογή για αποσυμπίεση του κάθε αρχείου στον δικό του φάκελο (δεν θυμάμαι πώς λέγεται τώρα, δεν χρησιμοποιώ WinRAR). Αλλιώς πρέπει να πειραματιστείς με το WinRAR command line...
alkisg Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Γίνεται και με εύρεση->*.rar->δεξί κλικ->αποσυμπίεση του καθενός στο δικό του φάκελο.
Eusebius Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Υπάρχει και το ExtractNow, ωραίο προγραμματάκι ειδικά για τέτοιες δουλειές: * http://www.extractnow.com/ * http://fileforum.betanews.com/detail/ExtractNow/942886318/1 Κάνε εγκατάσταση, σύρε τον πατρικό κατάλογο στο παράθυρό του και πάτα Extract. Ή από την κονσόλα, που λέει ο παρεδώσε, με for και το πρόγραμμα της επιλογής σου. Π.χ., >for /R %a in (*.rar *.zip) do %programfiles%\7-zip\7z e -oc:\extracted %a btw, το ExtractNow είναι το μόνο πρόγραμμα που ξέρω, εκτός από το ενοχλητικό Stuffit, που υποστηρίζει αρχεία sit στα Windows.
mjmj Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Με το WinRAR υπάρχει μία σχετικά απλή λύση: Μαζεύεις όλα τα .zip και .rar αρχεία σε ΕΝΑΝ φάκελο και αφού τα επιλέξεις όλα (Ctrl-A)' date=' πατάς δεξί κλικ και στο μενού πρέπει να έχει μία επιλογή για αποσυμπίεση του κάθε αρχείου στον δικό του φάκελο (δεν θυμάμαι πώς λέγεται τώρα, δεν χρησιμοποιώ WinRAR). Αλλιώς πρέπει να πειραματιστείς με το WinRAR command line...[/quote'] Τελικα, χωρις πολλα πολλα, αυτο εκανα και ολα μια χαρα. Βεβαια πρωτα εκανα search για ολα τα zip+rar αρχεια, γιατι αν ανοιγα ενα-ενα φακελο και να κανω copy-paste... Ευχαριστω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.