firewalker Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2006 Θυμάται κανείς πως λέγονται τα ψυχομετρικά τεστ που έχουν στις στρατιωτικές σχολές και για Δ.Ε.Α. στον Στρατό; Αυτά με τις 500 κάτι ερωτήσεις. Υπάρχουν κάπου στο Internet;
vasoula78 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 νομιζω ειναι απο το πανεπιστημιο της βοστωνης στο ιντερνετ δεν τα εχω βρει αλλα σε ενα βιβλιοπωλειο αν θυμαμαι καλα στον Παπασωτηριου δεν ειναι κατι δυσκολο να αγχωθεις
firewalker Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Σε ευχαριστώ. Δεν είναι για εμένα. Τα έχω "περάσει" στον Ελληνικό Στρατό. Απλώς με ενδιέφερε για κάποιο πρόγραμμα με ποιον τρόπο προσεγγίζονται οι καμπύλες προσωπικότητας που εξάγει το εν λόγω τεστ.
sam sam Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 παντως το φετινο τεστ (δεν ξερω για τα προηγουμενα) μου φανηκε περιεργο. σε ενα σημειο σου ελεγε να ζωγραφισεισ ενα ανθρωπο και αμεσως μετα το αντιθετο φυλο... αυτη την ερωυηση γιατι την εκαναν?(λενε πωσ δεν επρεπε να κανεισ γυμνουσ ανθρωπους)
subdee Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2006 ναι και ο Λοχαγός ήταν ο Μόρφεους και εσύ ο Νήο....
firewalker Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 νομίζω ότι αυτό για τα ΥΕΑ λεγόταν μάτριξ Matrix νομίζω είναι η μέθοδος που διεξάγετε το τεστ ("μαύρισμα" σημείων σε ειδική κόλα χαρτιού όπως το Λόττο για παράδειγμα).
DIMERR Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 ναι και ο Λοχαγός ήταν ο Μόρφεους και εσύ ο Νήο.... looool καλο....
DrLo Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2006 Θυμάται κανείς πως λέγονται τα ψυχομετρικά τεστ που έχουν στις στρατιωτικές σχολές και για Δ.Ε.Α. στον Στρατό; Αυτά με τις 500 κάτι ερωτήσεις. Υπάρχουν κάπου στο Internet; Τα τέστ που περνούσαμε στα Κέντρα (τουλάχιστον το 2000) οι ΥΕΑ ήταν αρκετά απλά και σίγουρα όχι 500 Ερωτήσεων. Δεν νομίζω να είναι τα ίδια με αυτά των σχολών των ενόπλων δυνάμεων και η "αξιοπιστία" τους σίγουρα αρκετά χαμηλότερη. Matrix νομίζω είναι η μέθοδος που διεξάγετε το τεστ ("μαύρισμα" σημείων σε ειδική κόλα χαρτιού όπως το Λόττο για παράδειγμα). Μπορεί να ήταν τέτοια, μόνο αντί να σκανάρονται μετά από μηχάνημα τα διάβαζε και τα βαθμολογούσε ο λοχαγός ενός λόχου που τα είχε φορτωθεί.
Ather Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2006 Τα test λέγονται MMPI (για την προσωπικότητα) και έχει άλλα δύο που μετρούν το IQ (η μία κατηγορία είναι για τις δυνατότητες στις θετικές επιστήμες και η άλλη στις ικανότητες "φιλολογικού" περιεχομένου). Το MMPI έχει κοντά στις 300 αν δεν κάνω λάθος ερωτήσεις και τα αποτελέσματα τα εξάγει αυτόματα ηλεκτρονικός υπολογιστής όπου και σε χαρακτηρίζει. Στο στρατό τα λένε Matrix τεστ. Πάντως δεν είδα ούτε Νίο ούτε Μορφέα
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 παντως το φετινο τεστ (δεν ξερω για τα προηγουμενα) μου φανηκε περιεργο. σε ενα σημειο σου ελεγε να ζωγραφισεισ ενα ανθρωπο και αμεσως μετα το αντιθετο φυλο...αυτη την ερωυηση γιατι την εκαναν?(λενε πωσ δεν επρεπε να κανεισ γυμνουσ ανθρωπους) Εγώ πάντως όταν πρίν απο πολλά χρόνια (που έδινα πανελλαδικές και είχα δηλώσει στρατιωτικές σχολές) είχα ζωγραφήσει μια μουνάρα με τεράστια βυζιά και ένα μίνι μέχρι την κωλοτρ.... έτσι για πλάκα. Ευτυχώς έγραψα καλά και δεν μπήκα σε στρατιωτική σχολή, (μπήκα χημικό Πάτρας).
sam sam Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως όταν πρίν απο πολλά χρόνια (που έδινα πανελλαδικές και είχα δηλώσει στρατιωτικές σχολές) είχα ζωγραφήσει μια μουνάρα με τεράστια βυζιά και ένα μίνι μέχρι την κωλοτρ.... έτσι για πλάκα. Ευτυχώς έγραψα καλά και δεν μπήκα σε στρατιωτική σχολή, (μπήκα χημικό Πάτρας). ειχες καποια στο μυαλο σου η αυτοσχεδιασες? ενας φιλος μου παλι εκανε την γιαγια και τον παππου του!!!(με ρουχα βεβαια και με φουστα μεχρι το γονατο!!!)
gtsamour Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2006 Οχι δεν είχα κατι συγκεκριμένο, αυτοσχεδίασα έτσι για πλάκα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.