Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 λοιπον. εχω 3 πισι. Το δικο μου στο δωματιο μου, το λαπτοπ στο δωματιο μου επισης και του αδερφου μου που ειναι στον κατω οροφο. Εγω εχω ιντερνετ στο πισι μου απο ενα wireless router που εχω και ο αδερφος μου απτον κατω οροφο ειναι συτνδεδεμενος ασυρματα με το ρουτερ και περνει απο κει ιντερνετ και αυτος. Το ρουτερ τοχω συνδεδεμενο με το πισι μου με καλωδιο. 1) το ρουτερ εχει 5 υποδοχες για καλωδια δικτυιου. Στη μια απαυτες ειναι το πισι μου. Μπορω σε μια απτις αλλες να βαλω το λαπτοπ με καλωδιακι; 2) αν κανω το 1,το λαπτοπ θα εχει ιντερνετ ΚΑΙ θα ειναι και σε δικτυο με τα αλλα 2 πισι?
Melissa_virus Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Nai ola mporeis na ta baleis epanw. Bazeis to laptop, kai isws xreiastei na baleis kai kapoia ip sta settings mesa. Epishs kaneis kai lan. Bazeis shared folders kai pairneis oti 8es apo to ena pc sto allo.
Hamurabi Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 δηλαδη τι να συνδεσω το πισι μου με το λαπτοπ μου με καλωδιο για λαν, και τι να συνδεσω και τα 2 πανω στο ρουτερ, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα;
Legionnaire Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 δηλαδη τι να συνδεσω το πισι μου με το λαπτοπ μου με καλωδιο για λαν, και τι να συνδεσω και τα 2 πανω στο ρουτερ, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα; Ναι. Απλά το να συνδέσεις το laptop και το PC πάνω στον router είναι πιο εύκολο (συνήθως παίρνεις IP αυτόματα και φυσικά πρόσβαση στο Internet).
de173 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Απλά το να συνδέσεις το laptop και το PC πάνω στον router είναι πιο εύκολο Και πιο γρήγορο
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2006 to basiko ine ola me kapoio tropo na einai sindedemena sto router ite me kalodio ite xoris.xoris kalodio apla exeis pio mikri taxitita.54 mbps anti gia 100 alla den pisteuo oti tha se enoxlei auto.apla prosexe me ta firewall ip tha paroun ola efoson blepou to access point.kane share tous fakelous kaito basiko min xexaseis na ta baleis ola stin idia omada ergasias.idio workgroup sta agglika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.