Προς το περιεχόμενο

help με δικυτο 3 υπολογιστων

Hamurabi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον.

εχω 3 πισι. Το δικο μου στο δωματιο μου, το λαπτοπ στο δωματιο μου επισης και του αδερφου μου που ειναι στον κατω οροφο.

Εγω εχω ιντερνετ στο πισι μου απο ενα wireless router που εχω και ο αδερφος μου απτον κατω οροφο ειναι συτνδεδεμενος ασυρματα με το ρουτερ και περνει απο κει ιντερνετ και αυτος.

Το ρουτερ τοχω συνδεδεμενο με το πισι μου με καλωδιο.

1) το ρουτερ εχει 5 υποδοχες για καλωδια δικτυιου. Στη μια απαυτες ειναι το πισι μου. Μπορω σε μια απτις αλλες να βαλω το λαπτοπ με καλωδιακι;

2) αν κανω το 1,το λαπτοπ θα εχει ιντερνετ ΚΑΙ θα ειναι και σε δικτυο με τα αλλα 2 πισι?

Δημοσ.

δηλαδη τι να συνδεσω το πισι μου με το λαπτοπ μου με καλωδιο για λαν, και τι να συνδεσω και τα 2 πανω στο ρουτερ, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα;

Δημοσ.
δηλαδη τι να συνδεσω το πισι μου με το λαπτοπ μου με καλωδιο για λαν, και τι να συνδεσω και τα 2 πανω στο ρουτερ, ειναι ακριβως το ιδιο πραγμα;

Ναι. Απλά το να συνδέσεις το laptop και το PC πάνω στον router είναι πιο εύκολο (συνήθως παίρνεις IP αυτόματα και φυσικά πρόσβαση στο Internet).

Δημοσ.
Απλά το να συνδέσεις το laptop και το PC πάνω στον router είναι πιο εύκολο

Και πιο γρήγορο ;)

Δημοσ.

to basiko ine ola me kapoio tropo na einai sindedemena sto router ite me kalodio ite xoris.xoris kalodio apla exeis pio mikri taxitita.54 mbps anti gia 100 alla den pisteuo oti tha se enoxlei auto.apla prosexe me ta firewall ip tha paroun ola efoson blepou to access point.kane share tous fakelous kaito basiko min xexaseis na ta baleis ola stin idia omada ergasias.idio workgroup sta agglika.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...