Προς το περιεχόμενο

ECDL tests

Undead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Στο ECDL έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία επιτήρησης των πιστοποιητικών ώστε στα 3 χρόνια να μην λήξουν. Όποιος πήρε ECDL μετά την 1/1/06 να πάει να το επιτηρήσει σε κάποιο εξεταστικό κέντρο.

Δηλαδή, εγώ που το πήρα πριν από μερικές μέρες δεν θα χρειαστεί ανανέωση σε 3 χρόνια έτσι; Κρίμα που δεν παίζει ρόλο ο βαθμός :

Εισαγωγή 89%

Windows 95%

Word 95%

Excel 97%

Access 86%

Powerpoint 97%

Internet & Outlook 97%

Δημοσ.
Δηλαδή, εγώ που το πήρα πριν από μερικές μέρες δεν θα χρειαστεί ανανέωση σε 3 χρόνια έτσι; Κρίμα που δεν παίζει ρόλο ο βαθμός :

Αν πήρες το πιστοποιητικό πχ στις 25/6/2007, του χρόνου μετά τις 25/6/2008 θα πρέπει να πας σε ένα εξεταστικό κέντρο με το ECDL και την ταυτότητά σου για να σου βγάλουν κωδικούς που θα χρησιμοποιείς κάθε χρόνο για να επιτηρείς το πιστοποιητικό σου, ώστε στα 3 χρόνια να ανανεωθεί η ημερομηνία του και να ισχύει στο Δημόσιο.

Θα βρεις τη διαδικασία στο http://www.dictiosi.gr/News/epitirisi.htm

Προσοχή! Αν δεν επιτηρήσεις το πιστοπιητικό σου δεν θα έχεις δικαίωμα να στο ανανεώσουν μόλις λήξει.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

λοιπόν κανένας δεν απαντά σε αυτό που ρώτησα, αντιθέτως έχω παρατηρήσει πως υπάρχουν κάποιοι π.χ. ο denny οι οποίοι είναι βαλτοί και το μόνο που κάνουν είναι να προωθούν τα προγράμματα που έχουν δημιουργήσει. Αυτό βέβαια δεν είναι κακό αλλά τουλάχιστον να έλεγαν όλη την αλήθεια.

Έγω πήγα σε μερικές σχολές να ρωτήσω και άλλα μου είπαν denny. Υπάρχουν και άλλα προγράμματα και πιο καλά. Δεν θέλω να αναφέρω ποιά, γιατί δεν με ενδιαφέρει η διαφήμιση.

Παιδιά δείτε τι πρόγραμμα χρησιμοποιούν οι σχολές και αυτό αγοράστε.

Δημοσ.

Ξερω οτι τωρα αυτο που ρωταω ειναι λιγο περιεργο, αλλα για να δωσω εξετασεις ecdl εντος του 2007 προτεινετε να παω σε φροντιστηριο ή να ασχοληθω μονος μου με τεστς?

Ασχολουμαι με τα pc εδω και 5-7 χρονια, οποτε εχω καποιες βασικες γνωσεις.Προτεινετε καποιο βιβλιο ή καποιο προγραμμα ωστε να κανω εξασκηση μονος μου?

Δημοσ.
Κατ' αρχάς, όλα αυτά τα τεστ υπάρχουν στο DC++, κατεβάστε τα από εκεί

δηλαδη εγω σε ποιο ρουμ πρεπει να παω για να τα κατεβασω?

Δημοσ.

καλημερα ..οχι μονο σε ποιο hub να ψαξουμε αυτο ειναι το τελευταιο..αλλα πως θα τα ψαξ0υμε.. ως ecdl test κτλ .. δεν βγαζει κ πολλα..κ πανω κατω τα ιδια... :rolleyes:

Δημοσ.

Παιδια ποιο τεστ ειναι το καλυτερο για τη δεδομενη χρονικη στιγμη?Αν ας πουμε καποιος μαθει απ'εξω τις απαντησεις σε ο,τι κανει λαθος, ειναι ετοιμος για ecdl ή καμια σχεση?Χρειαζεται και καποιο βοηθητικο βιβλιο?

Δημοσ.

Οι παρακάτω Εκδοτικοί Οίκοι έχουν εκδώσει στην ελληνική αγορά Πιστοποιημένη Εκπαιδευτική Ύλη για τα Προγράμματα Πιστοποίησης ECDL:

• Εκδόσεις Άβακα

• Εκδόσεις Β. Γκιούρδα

• Εκδόσεις Δίαυλος

• Εκδόσεις Κλειδάριθμος

• Εκδόσεις Libris Tech

• Εκδόσεις Νέων Τεχνολογιών

http://www.ecdl.gr

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

έχω διδάξει σε φροντιστήριο ECDL και απ' ότι βλέπω και εγώ, τα μαθήματα δεν χρειάζονται αν έχετε κάποιες γνώσεις υπολογιστών...

Αυτό που χρειάζεται είναι να κάνετε τα test ώστε να δείτε τι ζητάνε πάνω κάτω...

Ξέρει λοιπόν κανείς που μπορούμε να βρούμε τα test αυτά... Εγώ έχω δουλέψει το test4u edu και ήταν πολύ καλό...

Όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει!

Thanks εκ των προτέρων!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

προσπαθω να κατεβασω το τεστ 2be best μπορει να βοηθησει κανεις το απορο?δινει εξετασεις την κυριακη

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 μήνα μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...