ababapanos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Tα εισητήρια είναι των 30, 50, 80, 120 και 170 ευρώ. 5000 θεατές θα μπορούν να τον παρακολουθήσουν 1-6 Νοεμβρίου! Έρχεται στη Ελλαδα με 40 νταλίκες και 100 άτομα συνοδευτικό προσωπικό. Έχει καταφέρει να εξαφανίσει 13 θεατές και να τους εμφανίσει σε διαφορα μερη ανα τον κοσμο. άκουσα ότι καποια απο τα μαγικα κολπα που θα κανει στην Ελλαδα ειναι να πεταξει , οτι θα εξαφανησει καποιους απο τους θεατες και μπορει να εξαφανήσει τον Παρθενώνα αλλα αμφιβαλω αν θα τον αφησουν να το κανει ... και καλα θα του κανουν. Πληροφορίες - κρατήσεις στο 210-8840600
KaizerSoze Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Εγω λεω να εξαφανισει τον πιθηκο πουχει στην υπογραφη σου
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Απλά τους πληρώνει τα εισιτήρια one way...
aledjo Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 καπου ειχα δει ενα ρωσικο βιντεακι που εξηγουσε πως γινονται τα κολπα αυτα... ελεγε οτι οταν εξαφανισε το αγαλμα της ελευθεριας, απλος ειχε γυρισει τους προβολεις και απλα δε φωτιζοταν το αγαλμα! γι'αυτο δε φαινοταν....
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2006 καπου ειχα δει ενα ρωσικο βιντεακι που εξηγουσε πως γινονται τα κολπα αυτα...ελεγε οτι οταν εξαφανισε το αγαλμα της ελευθεριας' date=' απλος ειχε γυρισει τους προβολεις και απλα δε φωτιζοταν το αγαλμα! γι'αυτο δε φαινοταν....[/quote'] δεν ήταν τόσο απλό. Αντίθετα οι προβολείς δείχνανε προς το άγαλμα. Αυτό που έκανε, ήταν να βάλει όλο το κοινό σε μια περιστροφόμενη πλατφόρμα. Μετά έπεσε μια κουρτίνα και η πλατφόρμα μετακινήθηκε (πολύ πολύ αργά βέβαια και ενώ όλοι κοιτάγαν τις περίεργες κινήσεις που έκανε ο David) και όταν άνοιξε η κουρτίνα, το κοινό κοιτούσε στο κενό (ενώ το άγαλμα ήταν παραδίπλα).
Undead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 http://www.metacafe.com/watch/42627/david_...lazer_illusion/ http://video.google.com/videoplay?docid=194633005204962690 http://www.youtube.com/watch?v=9S6tJpUxvOU&search=disappear (eksafanisi tou agalmatos tis eleutherias) http://video.google.com/videoplay?docid=-5490785471121438310 Δείτε τα videos, είναι δυνατόν τα εξαφανίσει το άγαλμα της ελευθερίας? Πείτε γνώμες , να σας πω και εγώ.
Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 αν μπορει να εξαφανιζει το αγαλμα της ελευθεριας,ας εξαφανισει τον μπους και τον μπλερ απο προσωπου γης,και θα τον παραδεχτω τον τυπο!
Harkon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 χααχαχαχαχαχαχαχχ σωστόοοοος!!!! καλύτερα να τους εξαφανίσει και να τους εμφανίσει στο ιράκ μέσα
greekboy Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ego akousa oti tha erthi kai ellada gia na eksafanisi tin akropoli
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 εγώ αυτό που έχω ακούσει , είναι ότι παίζει με τα φώτα . Δηλαδή όλη τη δουλεία την κάνει ο φωτισμός. Έχει κάνει έρευνες πως αντιδρά το μάτι στην αλλαγή σκηνών και εκεί έχει επενδύσει το ταλέντο του. Ο φωτισμός είναι το βασικό του σημείο. Θα ήθελα να πήγαινα να τον έβλεπα και εδω στην Αθήνα , αλλά no money! Θα δω τα βίντεο και θα σας πω περισσότερα...
Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 ναι.αλλα θα του την φερω εγω! δεν ξερω τι τρικακι θα κανει μπροστα στους 50-100 λαλακες που θα τον παρακολουθησουν και θα τον λατρεψουν,αλλα εγω την ακροπολη την εχω θεα απο το μπαλκονι μου,και θα την βιντεοσκοπω! να δω,θα φαινετε απο το μπαλνοκι η οχι?εκει σε θελω κυριε κοπρεφιλντ!
Bougas Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 εγώ αυτό που έχω ακούσει , είναι ότι παίζει με τα φώτα . Δηλαδή όλη τη δουλεία την κάνει ο φωτισμός. Έχει κάνει έρευνες πως αντιδρά το μάτι στην αλλαγή σκηνών και εκεί έχει επενδύσει το ταλέντο του. Ο φωτισμός είναι το βασικό του σημείο. καλα ολα αυτα που λες φιλε.αλλα πως ο φωτισμος μπορει να με επιρεασει και να τον βλεπω να πεταει?γιατι ως γνωστων,ειναι το μεγαλο του τρικ το να πεταει στον αερα!
Jimmy_BlinD Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 καλα ολα αυτα που λες φιλε.αλλα πως ο φωτισμος μπορει να με επιρεασει και να τον βλεπω να πεταει?γιατι ως γνωστων,ειναι το μεγαλο του τρικ το να πεταει στον αερα! δεν έχει σημασία αυτό που λες , και πάλι με το φωτισμό γίνεται. Κάποια οπτασία έχει βρει και κόβει την εικόνα live δλδ , με καθρέφτες (κάτοπτρα) αυτό πρέπει να γίνεται. Και με τη βοήθεια κατάλληλου φωτισμούΔεν είπα ότι είμαι μέσα στα κόλπα αλλά σίγουρα υπάρχει λογική φυσική εξήγηση. Άλλωστε με τόσα χρήματα που βγάζει αυτός , πρέπει να έχει κάνει τρελή επένδυση σε έρευνες με θέμα τον φωτισμό και όλες του τις τεχνικές
INF3CTED Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2006 εγώ πάλι στο video που εξαφανίζει το άγαλμα της ελευθερίας άκουσα πως , οι θεατές κάθονται σε ένα περιστρεφόμενο δίσκο ο οποίος κινείται πολύ αργά και δεν το καταλαβαίνουν , και οι θεατές βλέπουν τις κινήσεις τους στην οθόνη και έχουν χαζάψει , ξαφνικά εξαφανίζει το άγαλμα. Ίσως είναι η πιο λογική εξήγηση , έχω ακούσει και πολλές , ότι χρησιμοποιεί συρικνωτική , αλλά αυτή "στέκη" πιο πολύ πιστεύω , εσείς τι λέτε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.