Προς το περιεχόμενο

David Copperfield

ababapanos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν μόλις γύρισα από τον Copperfield και ήταν άθλιος. Έκανε 2-3 καλά κόλπα τα οποία ήταν όλα με κομπάρσους. Από εκεί και πέρα έλεγε συνέχεια κρύα αστεία ή αστεία τα οποία τα παρατράβαγε και γινόντουσαν κρύα. Έτρωγε πολύ χρόνο με όλα αυτά και έγινε βαρετό και τα κόλπα δεν ήταν πολλά. Τώρα αυτό με τις Μπαχάμες ήταν ελεεινό.. Το θέμα είναι ότι έδωσα τόσα λεφτά και περίμενα κάτι φαντασμαγορικό και κάτι μοναδικό αλλά έκανε τα χειρότερα του κόλπα.

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι ακριβώς εννοείς "ήταν με κομπάρσους";

Δημοσ.

Εννοώ άνθρωποι δικοί του. Δεν ήταν τυχαία επιλεγμένοι. Είχε διασκορπισμένους κάμποσους μέσα στο κοινό.

Δημοσ.

Ρε φίλε πέταγε μπάλες που χοροπηδούσαν και επέλεγε αυτούς που θα έχουν την μπάλα όταν τελειώσει η μουσική και δεν ήταν τυχαίο? Αν με αυτό το κόλπο επέλεγε δικά του άτομα, τότε ή χαζός είμαι ή πρέπει η μισή αίθουσα να είχε δικά του άτομα, έλεος. Να μου πεις για τις Μπαχάμες, να πω ναι, όχι όμως για τα άλλα.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν πρόσεξες τα ονόματα των "κομπάρσων" αλλά ήταν David, Joanna κλπ Πολύ Έλληνες. Άσε που ποτέ δεν μιλούσαν μόνο το όνομά τους είπαν. Δεν είπα ότι είναι η μισή αίθουσα δικά του άτομα αλλά θα ήταν καμιά 30 το λιγότερο.

Δημοσ.

ερωτηση για οποιον πηγε με εισητηριο των 30 ευρο: Βλεπατε τιποτα ή ειναι πολυ μακρια οι θέσεις?

Δημοσ.

Συγνώμη αλλά εγώ είδα και Έλληνες γιατί ήθελε στην σκηνή να πει κάποιες Ελληνικές λέξεις και ρώταγε έναν που είχε σηκώσει και το παιδί μίλαγε τέλεια Ελληνικά. Έναν ηλικιωμένο που ρώτησε, φαινόταν Έλληνας. Πέταγε φρίζμπι και το έπιανε πάντα δικό του άτομο? Δεν ξέρω, μου φαίνεται υπερβολικό εμένα.

Δημοσ.

Καλά ότι θέλουμε λέμε. Είναι δυνατόν να βάζει δικούς του ο Κόπερφηλντ στο κοινό; Ο Κόπερφηλντ;! Λες και μιλάμε για τον μάγο της γειτονιάς μας που τώρα άρχισε να πρωτογίνεται γνωστός.

Εκτός αν εννοείς ότι τόσα 20 χρόνια που κάνει παραστάσεις δεν βάζει δικούς του, αλλά το αποφάσισε τώρα. Στην συγκεκριμένη παράσταση.

Δημοσ.

Συγγνώμη που θα το πω αλλά τα κόλπα πού έκανε ήταν σαν αυτά του μάγου της γειτονιάς. Αυτό με το αμάξι ήταν φοβερό πράγματι και το τελευταίο που τους μετέφερε ήταν ωραίο αλλά όλα τα άλλα δεν ήταν αυτά που περίμενα. Τώρα αυτό με την λοταρία ήταν δικοί του άνθρωποι. Το κόλπο με τις Μπαχάμες απ' την άλλη μου προσβάλει την νοημοσύνη. Δεν λέω ότι δεν είναι καλός αλλά δεν έκανε καλά κόλπα.

Δημοσ.

Για να καταλάβω: υπάρχει κάποιος άλλος μάγος που σου αρέσει περισσότερο; Έχεις μήπως διαβάσει κάπου τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα κόλπα;

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Καλώς σας βρήκα.

Πρώτο post και θα είναι για τον κο Copperfield.

Oι δικές μου διαπιστώσεις περι του θεάματος, είναι:

1) Σε αυτό που κάνει είναι και "μάγος" και "μάγκας". Έχει δις και δόξα (και όποια Claudia θέλει)

2) Κάνει ακόμα και αυτούς που δεν πάνε να τον δούνε να μιλάνε γι αυτόν.

3) Τα κόλπα που κάνει είναι στα όρια του φυσικού και του μεταφυσικού. Εκεί είναι που δημιουργεί διλήμματα και προβλήματα στη λογική μας! :confused:

4) Κάθησα μια φορά να αναλύσω το κόλπο της πτήσης μόνος μου.Γιατί είχα πάθει πλάκα με τους κρίκους που περνάγανε απο το οριζοντιωμένο σώμα του. Θέλετε να μάθετε τι ανακάλυψα μετά απο ώρα και μετά απο πολύ slow motion;

Δεν περνάνε εντελώς απο πάνω του, αφήνουν ένα σημείο ελεύθερο. Τι υπάρχει σε αυτό το σημείο σας αφήνω να το βρείτε μόνοι σας.

5) Ο μακαβριότατος κύριος Χριστόδουλος πήγε, θα πάει στο show; A ξέχασα η Εκκλησία ΑΕ έχει άλλα πιο splatter tricks (βλέπε υπολείμματα Βησσαρίωνα) :twisted:

6) Στην τελική ο κύριος Copperfield και μόνο που έχει μαζέψει τόσες άρτιες τεχνικές, αυτό και μόνο είναι μια απόδειξη υπεράνθρωπης ικανότητας, "μαγικής" θα έλεγα. 8)

7) ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο Copperfield έχει πράγματι μαγικές δυνάμεις; :twisted: Και απλά αυτά που δείχνει στα show και φαίνονται τελικά στους ψαγμένους ως "κόλπα" είναι αντιπερισπασμός της προσοχής μας απο το πραγματικό του εαυτό; :-|

Δημοσ.
Για να καταλάβω: υπάρχει κάποιος άλλος μάγος που σου αρέσει περισσότερο; Έχεις μήπως διαβάσει κάπου τον τρόπο με τον οποίο γίνονται τα κόλπα;

Όχι δεν υπάρχει και δεν λέω ότι δεν είναι πραγματικά καλός απλά δεν έκανε τα καλά του κόλπα ή έστω μερικά από αυτά. Δεν ξέρω πως τα κάνει και το μόνο που λέω είναι ότι όταν πληρώνεις τόσα λεφτά για να δεις τον καλύτερο μάγο του κόσμου περιμένεις ένα φαντασμαγορικό show που θα σου μείνει αξέχαστο. Τι να μου μείνει αξέχαστο το κόλπο με την λοταρία ή το κόλπο με την πάπια? Ή μήπως με τις Μπαχάμες και το ηλίθιο συγκινητικό story?

Δημοσ.

α οκ. Κατάλαβα. Εμένα μάλλον θα μου άρεσε τότε (μ' αρέσουν τα ηλίθια συγκινητικά του Κοπερφηλντ). Κρίμα που δεν το βλέπω να πηγαίνω.

Δημοσ.

7) ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Τι γίνεται στην περίπτωση που ο Copperfield έχει πράγματι μαγικές δυνάμεις; :twisted: Και απλά αυτά που δείχνει στα show και φαίνονται τελικά στους ψαγμένους ως "κόλπα" είναι αντιπερισπασμός της προσοχής μας απο το πραγματικό του εαυτό; :-|

Αυτό τώρα το είπες για πλάκα ή το ενοούσες?:confused: Ρε σεις καταλάβετε ότι δεν υπάρχουν μάγοι...τουλάχιστον με την ένοια ''του πραγματικού μάγου'':???: ... όπως είπε και ο φίλος Manuel σε προηγούμενο ποστ τα κόλπα αυτά τα παίρνει ο copperfield από βιβλία που κυλοφορούν μεταξύ μάγων

Σε περίπτωση που δεν είναι πάντως, θα πω δύο λόγους. Ο πρώτος είναι ότι η ικανότητα των μάγων είναι στην παρουσίαση και όχι στα κόλπα που σκέφτονται. Είναι showman. Τα κόλπα είναι δεδομένα. Υπάρχουν γραμμένα σε βιβλία (που κυκλοφορούν μόνο μεταξύ τους) και οι βασικές ιδέες είναι πάντα οι ίδιες. Είναι ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ πράγματα πάντα, ΑΛΛΑ το βασικότερο πράγμα στη μαγεία είναι η παρουσίαση, με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνεται όσο πιο πιστευτό, χορταστικό (σαν θέαμα) και συναισθηματικό (στην περίπτωση του Κοπ) γίνεται.

Υ.Γ. Ξέρετε πότε κάνει παράσταση στην Αθήνα?

Δημοσ.

Αν εννοείς ότι δεν είχε υπερ-θεαματικά κόλπα που έχεις δει σε εκπομπές του συμφωνώ μεν, αλλά στην Ελλάδα είσαι, δεν ήταν καν σε αίθουσα με τις δυνατότητες ενός τέτοιου show που περίμενες. Να κρέμεται από σχοινιά δεμένος σε πολλά μέτρα ύψος και τα σχετικά. Σίγουρα μπορούσε να κάνει πολλά κόλπα παραπάνω, να πετάξει και άλλα που γίνονται σε μια τέτοια αίθουσα. Μερικά κόλπα όμως είναι δύσκολα εκτός έδρας ή ν α το πω αλλιώς απαιτεί πολλά λεφτά η μεταφορά των οργάνων του. Με την λοταρία το είχα δει σε show δικό του από τηλεόραση, αλλά ρε παιδιά με το όνομα του μωρού έμεινα, απίστευτο. Να σας πω μπορεί να έχει μαρκαδόρους ξέρω εγώ με ενσωματωμένους scanners δεν το αποκλείω αλλά είχε και διαφορετικό ορθογραφικό χαρακτήρα δεν ήταν απλώς μία αποτύπωση, για αυτό μιλάμε για υψηλή τεχνολογία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...