kkardo91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Για ποιο μιλάς για αυτό που έγραψε εκείνη Ασπασία και αυτός άνοιξε τον φάκελο και έλεγε μέσα Ασπασία. Μα αυτή ήταν δική του..
GIORGARAS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλά πριν έλεγες ότι δεν ήξεραν Ελληνικά και ήξερε να γράψει την λέξη Ασπασία? Σε εμένα ήταν Αγλαία. Οκ άμα τότε η λύση είναι ότι αυτή ήταν δικιά του, ο άλλος δικός οτυ, δεν γίνεται κουβέντα, να πούμε ότι είναι απατεώνας και τέλος. Μην τα εκμηδενίζουμε όλα.
kkardo91 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Οι περισσότεροι δεν ήταν Έλληνες. Και να σου πω κάτι πως γίνεται το εξής: Όταν έγραψε αυτή Ασπασία (με μικρά) έκανε ο copperfield ότι δεν μπορούσε να το διαβάσει -από τα κρύα αστεία του- και όταν άνοιξε τον φάκελο έλεγε ΑΣΠΑΣΙΑ με μεγάλα και λέει "ααα είναι το ίδιο......" Επίσης όταν έβαλε την άλλη να γράψει ένα φύλο πχ 5 κούπα αυτός δεν κοίταζε τι έγραφε και μόλις το έγραψε κοίταξε και της λέει γιατί το έχεις γράψει με γράμματα και ότι δεν καταλαβαίνει κλπ και την έβαλε να το ξαναγράψει με σύμβολα. Ε πως στο δίατανο ήξερε ότι θα το γράψει με γράμματα και το κοίταξε απ' την στιγμή που στο κόλπο δεν έπρεπε να το κοιτάξει??? Μήπως επειδή ήταν μέρος του show?
GIORGARAS Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δεν ξέρω, αλλά άμα ήταν δικιά του η κοπέλα θα ήξερε να το γράψει σωστά, θα ήταν δασκαλεμένη, όχι να την ρωτάει πάνω στην σκηνή. Μπορεί η κοπέλα να τον ρώτησε κάτι και να μην το άκουσες αφού δεν είχε μικρόφωνο και αν της εξήγησε πως να το γράψει, δεν νομίζω ότι το κοίταξε. Καλά τώρα δεν μπορούμε να λέμε τέτοια γιατί κανείς δεν έχει σίγουρες αποδείξεις, μπορούμε να βγάλουμε πολλές θεωρίες. Εγώ λέω πως τον ειδοποίησαν ότι δεν το έχει γράψει σωστά γιατί ο μαρκαδόρος έχει scanner και δεν έπιασε το γράμμα το ocr. Φαντασία ε? όμως αν έχει μεγάλη τεχνολογία γιατί όχι... κανείς δεν ξέρει μόνο αυτός και οι συνεργάτες του. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει, άστο στην <<μαγεία>> του...
HaTHoR Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 kkardo91, άστα αυτά και άσε τους ανθρώπους να το απολαύσουν. Αν εσένα δε σου άρεσε, εντάξει. Μην αναλύουμε άσκοπα το πως έκανε το ένα και πως έκανε το άλλο. 'Ασε που "προσβάλλεις" κάτι χιλιάδες άτομα που γούσταραν το σόου του. Δεν είναι ότι δεν τον έχουμε ξαναδεί έστω και στην τηλεόραση, όλοι ξέρουμε τι εστί David Copperfield - και εσύ πας να τον βγάλεις κρύο και ατάλαντο; Ενώ όλο το Tae Kwan Do είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια και είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα; Ενώ τον θαυμάζει όλος ο κόσμος εδώ και χρόνια; Και σιγά τα λεφτά -- φαντάζομαι και συ στα 30ρια θα'σουν. Όχι πως είναι κακό, αλλά λέμε τώρα. Σαν πολύ γκρινιάζεις. Μάλλον θα'χες κιάλλους λόγους που δεν πέρασες καλά εκείνο το βράδυ
djapal Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2006 Μια φορά να πω ότι διάβασα ένα thread και άκουσα καλά λόγια μόνο. Ψειρίζετε και την παραμικρή λεπτομέρεια. Απολαύστε μια φορά και κάτι. όλο γκρίνια γκρίνια δε βαρεθήκατε;;;; Καλά μέσα στη γκρίνια ζείτε; Ε ναι όταν το βλέπεις στην τηλεόραση, λες ωραίο κόλπο. Όταν έχεις σκάσει λεφτά, γκρινιάζεις. Γιατί ο Έλληνας, ακόμα και 5 ευρώ να πρέπει να δώσει για κάτι, σου λέει με ένα υφάκι... εγώ φίλε σκάω τα λεφτά μου!!! Θέλω το τέλειο! Τεσπα... θα πάω κι εγώ αύριο να περάσω καλά και όχι να κάθομαι να αναλύω αν η Ασπασία ήταν δική του ή του γείτονα....
Karnov Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 OK πηγαίνετε να απολαύσετε τον μάγο των εφφέ. Όποιος "ψαρώσει" ας ψάξει λίγο στο δίκτυο να δεί πως γίνονται τα κολπάκια. Μια διασκέδαση είναι όπως όλες οι άλλες που μας πλασάρουνε. Ψυχαγωγία όμως; ΟΧΙ Έλληνες ή Αμερικάνοι ; Σε λίγο δεν θα υπάρχει διαφορά.Globalization matters! ΥΣ... Δεν πάω
mentoras99 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 http://www.orthodoxia.gr/show.cfm?id=994&obcatid=2
kkardo91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 kkardo91, άστα αυτά και άσε τους ανθρώπους να το απολαύσουν. Αν εσένα δε σου άρεσε, εντάξει. Μην αναλύουμε άσκοπα το πως έκανε το ένα και πως έκανε το άλλο. 'Ασε που "προσβάλλεις" κάτι χιλιάδες άτομα που γούσταραν το σόου του. Δεν είναι ότι δεν τον έχουμε ξαναδεί έστω και στην τηλεόραση, όλοι ξέρουμε τι εστί David Copperfield - και εσύ πας να τον βγάλεις κρύο και ατάλαντο; Ενώ όλο το Tae Kwan Do είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια και είχε μείνει με ανοιχτό το στόμα; Ενώ τον θαυμάζει όλος ο κόσμος εδώ και χρόνια; Και σιγά τα λεφτά -- φαντάζομαι και συ στα 30ρια θα'σουν. Όχι πως είναι κακό, αλλά λέμε τώρα. Σαν πολύ γκρινιάζεις. Μάλλον θα'χες κιάλλους λόγους που δεν πέρασες καλά εκείνο το βράδυ Ρε συ δεν νομίζω οτι προσβάλλω κανέναν. Εντάξει άστο το χιούμορ αυτό είναι υποκειμενικό. Τον Copperfield ποτέ μου δεν τον αποκάλεσα ατάλαντο. Όπως είπα και σε άλλο μου ποστ ξέρει φοβερά κόλπα αλλά δεν τα έκανε. Πως να το κάνουμε?? Και εγώ τον θαυμάζω για αυτά που κάνει αλλά δεν τα έκανε.. Και δεν γκρινιάζω καθόλου. Δεν είμαι τέτοιος τύπος. Και ήμουν στα 80ρια. Και άλλους λόγους δεν είχα για να μην περάσω καλά ισα ισα που είχα πάει με την καλύτερη διάθεση. Απλά δεν μ' άρεσε αυτό που είδα. Δεν μ' άρεσε για την κλάση του Copperfield.
djapal Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Έλληνες ή Αμερικάνοι ; Σε λίγο δεν θα υπάρχει διαφορά.Globalization matters! Τι άκυρες ατάκες πετάτε ρε παιδιά ώρες ώρες... Δλδ επειδή του αρέσει του άλλου και θέλει να πάει... προσπαθώ να τα συνδέσω, να βγάλω κάποιο νόημα... που κολλάνε οι Αμερικανοί;;;;
επισκέπτη coolgus Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Εντάξει παιδιά, εσάς μπορεί να σας άρεσε αλλά να δέχεστε και τη διαφορετική γνώμη. Δε σημαίνει ότι γκρινιάζουμε η κλαίμε τα λεφτά μας. Εγώ το βρήκα σκέτη κοροιδία το όλο show. Και θέλω να συμμετέχουν στη συζήτηση άτομα που είδαν το συγκεκριμένο show και όχι τις τηλεοπτικές του εκπομπές. Το hype δε το έχω πάρει ποτέ σοβαρά υπόψη. Ας ξεκινήσουμε με την οργάνωση εκτός σταδίου που δεν είχε ούτε μια ταμπέλα για μια οργάνωση που διαφημίζεται από το καλοκαίρι. Μας λένε ότι το στάδιο ήταν γεμάτο και όσοι καθόντουσαν πάνω τους μετέφεραν κάτω στο VIP Πρέπει να είσαι τελείως τυφλός για να μη καταλάβεις ότι όλοι μπροστά στην εξέδρα και μερικοί σκόρπιοι ήταν κομπάρσοι και δικοί του άνθρωποι βασικά. Φάγαμε 30 λεπτά με την ιστορία του σε ένα video και τα "μαγικά" που μας έδειξε ήταν μια ξεπέτα που σε καμία περίπτωση δε δικαιολογούν το μύθο του. Πήγα εγώ να δω πως μιλάει ελληνικά ο coperfield η πήγα να δω το καραγκιόζη ; Μαγικά τρικ πήγα να δω και αυτά που είδα ήταν τα πιο απλά που μπορούσε να κάνει. Μην μου λέτε για το εισητήριο και τέτοια άλλα φαιδρά που και καλά θα έπρεπε να ήταν πολύ ακριβότερο αν ήθελα να δω τα διάσημα κόλπα του. 'Ελεος. Όπως και το άλλο που ακούω και διαφημίζουν, ότι έχει πουλήσει περισσότερα εισητήρια από madonna και MJ. Η Madonna και ο MJ δεν κάνουν 2 παραστάσεις την ημέρα επί 6 ημέρες. Μαγικό διαφημιστικό κόλπο και αυτό Βασικά αν ερχόταν εδώ η Madonna και προσπαθούσε να τραγουδήσει στα ελληνικά το Γλύκα Γλύκα και μετά έλεγε άλλα 10 τραγούδια που κανένα δεν θα ήταν επιτυχία της, θα της πετάγαμε ντομάτες η όχι ; Ακόμα και η γριά που ανέβηκε πάνω διαλεγμένη πάντα τυχαία από το κοινό και δε καταλάβαινε αγγλικά (ευτυχώς υπήρχε μεταφραστής), σε ένα ακόμα κρύο αστείο του David στα αγγλικά, το διασκέδασε και δε κράτησε τα προσχήματα περιμένοντας τη μετάφραση. Οφείλω να ομολογήσω ότι το κόλπο με το αυτοκίνητο ήταν μεγαλοπρεπές όπως θα έπρεπε να ήταν όλα τα κόλπα του και να μη χρειάζεται να ακούω συνέχεια μια ΒΛΑΜΕΝΗ ΠΑΠΙΑ. Γι'αυτό για μένα η παράσταση δεν αξίζει τα λεφτά της (εκτός και αν θέλετε να δείτε ένα κόλπο μόνο) και καλύτερα να δείτε τις τηλεοπτικές του εκπομπές γιατί αν τον δείτε από κοντά, ο μύθος καταρέει.
GIORGARAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Κοίτα συμφωνώ ότι μπορούσε να κάνει καλύτερα κόλπα και επίσης και εμένα το αμάξι ήταν το κόλπο που μου άρεσε πιο πολύ γιατί ήταν το πιο ανεξήγητο κόλπο.Βασικά αν έχεις δει άλλα show του που κάνει κάτι κόλπα μεγάλα, έχει τρελό εξοπλισμό. Θα μου πεις τώρα εμείς πληρώσαμε για αν δούμε τα απλά κόλπα? όχι αλλά δες το σαν εμπειρία, πότε θα ξανάρθει... η γριά που λες καταλάβαινε αγγλικά (φαινόταν και λίγο για ξένη) μα δεν μπορώ να πω ότι βοήθησε στο νούμερο, απλώς καθόταν δεν τον βοήθησε σε κάτι στο κόλπο, δηλαδή και κομπάρσα να ήταν δεν αλλάζει τίποτα. Όμως για τους δύσπιστους όταν δουν το κόλπο με το αμάξι (έστω μόνο αυτό) από κοντά και όχι από την τηλεόραση, θα πουν τι έγινε τώρα. Θα ήθελα κάποιος να σχολιάσει το κόλπο με τις Μπαχάμες (το πως έγινε το τρικ με το βίντεο) αν και βέβαια υπάρχουν άτομα που θα πάνε οπότε μην τους το χαλάσουμε.
GIORGARAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 φυσικά και να το δεις. Το ότι δεν έκανε τρελά κόλπα δεν σημαίνει κάτι. Εγώ μέχρι πριν από την μέση της παράστασης είχα μέτρια διάθεση σχετικά με το show αλλά στο φινάλε έφυγα ευχαριστημένος και για μένα αυτό μετράει. Εξάλλου είναι εμπειρία.
kkardo91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 @coolgus Λες και μίλησες για εμένα.. Με κάλυψες πλήρως... Για τις Μπαχάμες αυτό πού έκανε ήταν να σηκώσει πάλι μερικούς από τους ανθρώπους του και να βγάλουν και καλά αυτή την "φωτογραφία-απόδειξη" ότι πήγε στις Μπαχάμες..Το video στις Μπαχάμες το είχε γυρίσει από πρίν. Τι το αναιρεί αυτό απ' την στιγμή που οι άνθρωποι ήταν δικοί του??
GIORGARAS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2006 Ναι αλλά εγώ κοίταζα τον τρόπο γραφής κυρίως του ονόματος της κοπέλας και την ημερομηνία πάνω στην φωτογραφία. Είναι πανδύσκολο να είναι απόλυτα ίδιος ο τρόπος γραφής δύο φορές την ίδια πρόταση. Εξάλλου εγώ το δικαιολογώ με τεχνολογία, εντάξει τρικ ήταν. Πιο πολύ με εντυπωσίασε το αμάξι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.