Προς το περιεχόμενο

Heroes Season 1

dk1210

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Τη σειρά δε θα την έλεγα παιδική. Είναι φαντασίας, παίζει σαν να είναι βασισμένη σε κομικ, αλλα παιδική δεν είναι. Imho το να την πεις παιδική την υποβιβάζει πολύ.

Τώρα πέρα του ότι η Niki είναι γυναικάρα, νομίζω ότι γενικά είναι πάντα εντός ρόλου και παίζει σωστά το διχασμένο άτομο - όχι ότι έχω γνωρίσει κάποιο για να ξέρω :P. Και η δύναμή της προφανώς επιδέχεται ανάπτυξη. Έχουν ένα σωρό πράγματα να κάνουν με αυτή (superstrength μπορεί να γίνει superspeed, superjump και υπάρχει πάντα και το θέμα με τους καθρέφτες και το θέμα με τη νεκρή αδελφή αν υποθέσουμε ότι είναι κάτι περισσότερο από το να μας δείχνει/δικαιολογεί το split ). Γιατί φρενάρει τη σειρά λοιπόν; Ακόμα και ο Matt που αρχίζει να με εκνευρίζει έχει δυνατότητες για ανάπτυξη και επέκταση... Maika can die, though.

Και ο Hiro γενικά είναι στο ρόλο του (όπως τον ξεκίνησε τέλος πάντων). Και ο ενθουσιασμός του και το παιδαριώδες -έστω- ύφος του είναι θετικά στοιχεία για τη σειρά και δίνουν ποικιλία. Αλλά στα δύο προηγούμενα επεισόδια -σε συνδυασμό με το απότομα στατικό storyline του ήταν κάκιστος. ΚΑΚΙΣΤΟΣ. Στο τελευταίο ήταν μάλλον καλύτερος (αλλά δεν είχε και μεγάλο ρόλο).

• Απαντ. 990
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τη σειρά δε θα την έλεγα παιδική. Είναι φαντασίας, παίζει σαν να είναι βασισμένη σε κομικ, αλλα παιδική δεν είναι. Imho το να την πεις παιδική την υποβιβάζει πολύ.

Δεν είναι παιδική όσον αφορά το θέμα της (όπως και οι ταινίες Xmen δεν είναι παιδικές), αλλά κατά τη γνώμη μου οι ερμηνείες και η ροή της ιστορίας δεν απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν παιδικά. Η ένστασή μου λοιπόν γίνεται ως προς τους σεναριογράφους και όχι ως προς το concept.

Τολμώ βεβαίως να παραδεχτώ ότι στο 116 κάααααπως βελτιώθηκαν τα πράγματα. Αλλά όχι αρκετά ώστε να αρχίσω να ξαναβλέπω τη σειρά με σοβαρό μάτι.

Δημοσ.

Μα γιατί να τη δεις σοβαρά; Δε νομίζω ότι και οι δημιουργοί θέλουν κάτι τέτοιο. Απλά κατα τη γνώμη μου η σειρά πετυχαίνει για τους ίδιους λόγους που πέτυχαν τα Xmen, Batman, Spiderman κλπ. Η αισθητική είναι η ίδια. Οι ερμηνείες κινούνται στο ίδιο κλίμα. Η ροή της ιστορίας επηρεάζεται και από το γεγονός ότι είναι τηλεοπτική σειρά (και δη Αμερικάνικη) - άρα επηρεάζεται απο θεαματικότητες, συμπάθειες-αντιπάθειες του κοινού απέναντι σε συγκεκριμένους χαρακτήρες/ηθοποιούς κλπ.

Δημοσ.

Όσον αφορά το θέμα Χίρο επίτηδες πιστεύω είναι γραμμένος έτσι ο ρόλος.Είναι το κωμικό στοιχείο της υπόθεσης που υπάρχει πάντα και σε πολλά κόμικ.

Δεν είναι και παιδική ρε παιδιά η σειρά κιόλας.Έλεος.Δεν σου είπε κανείς ότι θα δείς και το αριστούργημα της έβδομης τέχνης.Από τη στιγμή που το περιοχέμενος είναι τέτοιο,δηλάδη σαν ένα κόμικ στη ούσια,η πλοκή της σειράς πμορεί να κινηθεί σε συγκεκριμένα μονοπάτια και επίπεδα.Παρόλα αυτα η παραγωγή είναι πολύ καλή,σε κινηματογραφικά επίπεδα, οι πιο πολλές ερμηνείες δεν έιναι και άσχημες και σε κρατάει εθισμένο.Τι άλλο ζητάς;

Δημοσ.

To ειδα και εγω το επεισοδιο καθυστερημενα και οντως ειμαστε back on track...

Αναμενω αντιστοιχη συνεχεια!!

Αν και με χαλασε λιγο η φαση με τον Πετρελη και τον Αιζακ

• Members
Δημοσ.

Επειδή μερικοί μπορεί να μην το ξέρουν, ενημερώνω ότι το νέο επεισόδιο (17) έχει ήδη κυκλοφορήσει (λόγω του ότι στον Καναδά προβάλλεται μια μέρα νωρίτερα από ότι στις ΗΠΑ)...

• Moderators
Δημοσ.

ΣΟΒΑΡΑ!!?!!!

Και αυτό γίνεται ΚΑΘΕ εβδομάδα;

*runs to call uncle Sam*

edit: Το βρήκα!

(ελπίζω να μη ρίξει τα νούμερα της σειράς αυτή η αλλαγή, γιατί δε βλέπω το λόγο να μην το.... ζουλάρουν όσοι είναι στις States από θείους στον Καναδά)

• Members
Δημοσ.

Επειδή δεν μου επιτρέπεται να δώσω link, παραθέτω διάλογο από σχετική συζήτηση σε γνωστό μαγαζί του θείου:

So... Is this an early leak or a fake? Or did it air a day early?

Action: [ Reply ] [ Quote ]

it aired a day early in canda

Wh-wha-whhhaaattt?!?! O_o

Ya global rocks...

• Members
Δημοσ.

Από όσο είδα σε συζητήσεις που γίνονται σε 2-3 διαφορετικά "μαγαζιά" του θείου, κανείς δεν εξέφρασε παράπονο μέχρι τώρα και όλοι λένε ότι είναι αληθινό.

• Moderators
Δημοσ.

Ήταν όντως μια καλή εμπειρία. Και η υπόθεση προχωράει και συμβαίνουν τόσα πράγματα παρά το σχετικά περιορισμένο σκηνικό, το ότι δεν γίνεται πέρασμα απο όλους τους Heroes.

Πάντα τέτοια!

Δημοσ.

Για οσους δεν εχουν δει ακομα το επεισοδιο μια οδηγια:

Πριν πατησε play βγαλτε τον εξω για να τον παιζεται ανετα επι 45 λεπτα.

Το καλυτερο επεισοδιο heroes ever!

Τα ρεστα μου στους δημιουργους για αυτο το επεισοδιο πραγματικα.

45 λεπτα η αδρεναλινη στα υψη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...