Goacore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Γιατί τα ξεκίνησαν όλα αυτά; Ποια ήταν η αφορμή (που ίσως έψαχναν;) Δεν υπαρασπίζομαι τους Ισραηλινούς' date=' ίσα ίσα. Αλλά μήπως να ψάχναμε τι κρύβεται και κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων;[/quote'] Προσωπικη μου αποψη την απαντηση σε αυτο το ερωτημα την εδωσε ο φιλος στο ποστ #57 . (οποιος καταλαβε καταλαβε..δεν χρειαζετε μεγαλυτερη αναλυση γιατι περιμενουν στην γωνια καποιοι για να παραδωσουν μαθηματα ειρωνιας και "αστεισμων") θεωρω ΚΑΙ εγω πως ειναι η πιθανοτερη αιτια.
geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Και εγώ γιαυτο το έγραψα στο φόρουμ του ιντερνετ..Γιατι πιστεψα οτι ΔΕΝ ανοικει στο μπλα-μπλα' date=' και αν παραμείνει εδω..καλυτερα να κλείσει...[/quote'] Το ότι πήρες την ιδέα από το Ιντερνετ παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι το θέμα ανήκει εκεί. Με την ίδια λογική θα έπρεπε καί εγώ όταν πήρα τη σελίδα από το in.gr στο θέμα ''Η Πολιτισμένη?Δύση!'' να την παρουσιάσω στο φόρουμ γιά το Ιντερνετ. Πρόκειται γιά θέματα κοινωνικοπολιτικά καί όχι τεχνολογίας.Βλέπεις εξ άλλου πόσο...μπλα-μπλα πέφτει.
geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Και εγώ γιαυτο το έγραψα στο φόρουμ του ιντερνετ..Γιατι πιστεψα οτι ΔΕΝ ανοικει στο μπλα-μπλα' date=' και αν παραμείνει εδω..καλυτερα να κλείσει...[/quote'] Το ότι πήρες την ιδέα από το Ιντερνετ παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι το θέμα ανήκει εκεί. Με την ίδια λογική θα έπρεπε καί εγώ όταν πήρα τη σελίδα από το in.gr στο θέμα ''Η Πολιτισμένη?Δύση!'' να την παρουσιάσω στο φόρουμ γιά το Ιντερνετ. Πρόκειται γιά θέματα κοινωνικοπολιτικα όχι τεχνολογίας.Βλέπεις εξ άλλου πόσο...μπλα-μπλα πέφτει. edit: Επ σβήστε το δεύτερο μήνυμα please.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 KWSN_Men μονο αυτο προσεξες σε αυτο το thread??? γιατι εγω ειδα κατι μελη που βριζουν, βριζουν, βριζουν, τα υπολοιπα μελη με ακατονομαστους χαρακτηρισμους επειδη διεπραξαν το μεγαλο αδικημα να εκφρασουν την προσωπικη τους αποψη! κανε ενα κοπο απο την αρχη του thread αν δεν βαριεσε.. Επειδή έκανα τον κόπο που λες, γι΄ αυτό θέτα αυτό το ερώτημα. Μια σοβαρή σκέψη στο θέμα δεν είδα...
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Προσωπικη μου αποψη την απαντηση σε αυτο το ερωτημα την εδωσε ο φιλος στοποστ #57 . (οποιος καταλαβε καταλαβε..δεν χρειαζετε μεγαλυτερη αναλυση γιατι περιμενουν στην γωνια καποιοι για να παραδωσουν μαθηματα ειρωνιας και "αστεισμων") θεωρω ΚΑΙ εγω πως ειναι η πιθανοτερη αιτια. Κάποια θεωρία που να είναι λίγο πιο πραγματιστική και όχι παραθρησκευτική;
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Το ότι πήρες την ιδέα από το Ιντερνετ παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες δεν σημαίνει ότι το θέμα ανήκει εκεί.Με την ίδια λογική θα έπρεπε καί εγώ όταν πήρα τη σελίδα από το in.gr στο θέμα ''Η Πολιτισμένη?Δύση!'' να την παρουσιάσω στο φόρουμ γιά το Ιντερνετ. Πρόκειται γιά θέματα κοινωνικοπολιτικα όχι τεχνολογίας.Βλέπεις εξ άλλου πόσο...μπλα-μπλα πέφτει. edit: Επ σβήστε το δεύτερο μήνυμα please. Αν είχες κάνει edit στο δεύτερο σου μήνυμα πριν κάνω post εγώ μπορούσες να το σβήσεις μόνος σου ;-)
Goacore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Κάποια θεωρία που να είναι λίγο πιο πραγματιστική και όχι παραθρησκευτική; Το αν ειναι πραγματιστικη η παραθρησκευτικη θα το δειξει ο χρονος ειναι η αποψη μου..απολυτοι δεν μπορουμε να ειμαστε...αλλωστε κι εγω ειπα πριν "θεωρω" ως την πιο πιθανη αιτια.
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Το αν ειναι πραγματιστικη η παραθρησκευτικη θα το δειξει ο χρονος ειναι η αποψη μου..απολυτοι δεν μπορουμε να ειμαστε...αλλωστε κι εγω ειπα πριν "θεωρω" ως την πιο πιθανη αιτια. Άρα συζήτηση δε μπορούμε να κάνουμε, σωστά; Άλλο ένα σοβαρό topic που πάει χαράμι...
Dikemou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Όταν κάνεις σαφή ερώτηση, θα πάρεις και σαφή απάντηση. Ποιά "όλα αυτά";
KWSN_Men Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Όταν κάνεις σαφή ερώτηση' date=' θα πάρεις και σαφή απάντηση. Ποιά "όλα αυτά";[/quote'] Είχα την εντύπωση ότι το topic αφορά στην στις στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ στο έδαφός του και στο έδαφος του Λιβάνου...
Dikemou Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ωραία, οι επιχειρήσεις λοιπόν γίνονται με τη γελοία αφορμή της απαγωγής δύο Ισραηλινών στρατιωτών, και με πραγματικό στόχο να εξοντωθεί ο αραβικός, αυτόχθονας πληθυσμός των περιοχών, προκειμένου να έχουν ένα αμιγώς εβραϊκό κράτος, γεωγραφικά, οικονομικά, πολιτικά και πληθυσμιακά.
bandito Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 ο υβριστης του συγεκριμενου thread (και πολλων αλλων) απορησε αποψε γιατι ξαφνικα μας ηρθε να τα βαλουμε με τα φιλαρακια του...εχω μερικα ερωτηματα να θεσω...μηπως και καταλαβουν οι υβριστες γιατι αισθανετε ετσι ο Ελληνας για τον εβραιο..ειναι μονο μερικα' date=' θα μπορουσα να γραφω ωρες..ετσι σαν δειγμα...ενοειτε πως δεν προκειτε να σχολιασω τιποτα απο το παραληρημα του υβριστη πριν..τον παραδιδω απλα στην χλευη του κοσμο και στους moderators. 1. ειναι αληθεια οτι 4μελης επιτροπη εβραιων ειχαν επισκευτει τον Σημιτη οταν ηταν προθυπουργος και του ζητησαν να αφερεσει απο τις ταυτοτητες μας το θρησκευμα και την υποκοοτητα? 2. ειναι αληθεια οτι οι ισραηλινοι δεν σεβαστηκαν πριν 2 χρονια τα αγια μερη (συγεκριμενα ο χωρος που βρισκετε ο Παναγιος ταφος και πυροβολουσαν μεσα στον συγεκριμενο χωρο? 3.ειναι αληθεια πως το ισραηλ ενω γνωριζει οτι ειμαστε με την τουρκια σε διαρκη ενταση οτι τους δινει τεχνογνωσια πυρινικων και εχουν συνεργασια στην πολεμικη μηχανη? 4.ειναι αληθεια πως το ισραηλ δεν αναγνωρισε τους 2 τελευταιους πατριαρχες ? 5.ειναι αληθεια οτι ο προθυπουργος του ισραηλ δηλωσε πως θα γυρισει το λιβανο 20 χρονια πισω? 6. ειναι αληθεια οτι σκοτονουν παιδια στην παλεστινη και το λιβανο? 7.ειναι αληθεια πως μας παραμυθιαζαν τοσα χρονια για τον αινσταιν και εκρυβαν σε συρταρια την επιστολη που εστειλε ο αινσταιν στον Καραθεοδορη και του ζητουσε να του εξηγησει την θεωρια της σχετικοτητας? http://www.livepedia.gr/index.php/%CE%9A%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CE%BF%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%AE_%CE%9A%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82 8.ειναι αληθεια οτι οι εβραιοι μισουν θανασιμα τους ελληνες? 9. ειναι αληθεια οτι αυτα που αναγραφοντε στο βιβλιο "the protocols of zion" (τα οποια γραφτηκαν πριν απο 100 και πλεον χρονια) εφαρμοζοντε σημερα σαν να γραφτηκε το βιβλιο πριν 5 χρονια με απολυτη ακριβεια? αυτα και αλλα πολα...για οσους εχουν αποριες γιατι εκφραζει την αγανακτηση στην πλειοψηφια ο κοσμος..[/quote'] Ελπίδα καμια. Τουλάχιστον γέλασα με την ψυχή μου.
Goacore Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 αντι να γελας κανε την αυτοκριτικη σου ως moderator...οι χαρακτηρισμοι που υπηρξαν σε αυτο το thread ηταν παροιμοιωδης.. οι συνηθεις υποπτοι (που ολως περιεργως εχουν ασυλο απο σας) αποκαλεσαν τον κοσμο εδω μεσα Ηλιθιους, ναζιστομουτρα, καθυστερημενους, φασιστομουτρα, βλακες κλπ κλπ... και ενω ολοι περιμεναν τα συγεκριμενα αυτα ατομα να ειναι ειναι banned σημερα βγαινεις εσυ τωρα να μας πεις τι? οτι γελαςες με τα γραφομενα μου? κι εσυ τωρα εισαι moderator? δασκαλε που διδασκες....... φιλαρακο...μια τριχα απο τα αρχηδια μου εισαι... και μην εκτεμεταλυεσε την θεση σου για να κανεις επιθεσεις ανηθικες.. και ξερω οτι θα κανεις ΕΜΕΝΑ ban (ΛΟΛ) επειδη τολμαω να σου πω αληθειες... moderator να σου πετυχει ρε κοιτα...αντι να κανει την δουλεια του σωστα και να κανει ban τους υβριστες ποσταρει για να ειρωνευτει χρηστες...μα τι ΜΑΛΑΚΑΣ εισαι!! αγορι μου κοιτα να κανεις σωστα την δουλεια σου ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΜΙΣΕΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ WAREZ και μετα να μιλησεις για γελια...αντε μαλακομπουκωμα! p.s (περιμενω το ban....μην αργησεις....οχι τιποτα αλλο, αλλα για να ετοιμασω το νεο account)
geovard Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Εδώ πού τα λέμε καί οι δυό είστε απαράδεκτοι με τις ειρωνείες καί το απίθανο λεξιλόγιο! Καί να φανταστείτε πως σε λίγο ο κοσμος πάει εκκλησία.
DrLo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2006 Ωραία, οι επιχειρήσεις λοιπόν γίνονται με τη γελοία αφορμή της απαγωγής δύο Ισραηλινών στρατιωτών, και με πραγματικό στόχο να εξοντωθεί ο αραβικός, αυτόχθονας πληθυσμός των περιοχών, προκειμένου να έχουν ένα αμιγώς εβραϊκό κράτος, γεωγραφικά, οικονομικά, πολιτικά και πληθυσμιακά. Dikemou δε σε πιάνω. Πως εκδιόχνωντας τους λιβανέζους από το νότιο Λίβανο θα αποκτήσει το Ισραήλ αμιγώς εβραϊκό κράτος ? Δε διώχνει μουσουλμάνους από το δικό του έδαφος. Καταλαβαίνω ότι προσπαθεί να φτιάξει ένα κράτος "αποκομένο" από τους όχι και πολύ "συμπαθεις" γειτόνους του (Νομίζω αν μπορούσε θα πλυμμήριζε τα σύνορά του να το κάνει νησί ) Άλλωστε το κράτος τρου Ισραήλ (δε μιλάω για τα κατεχόμενα) έχω την εντύπωση ότι είναι από τα πιο "συμπαγή κράτη" του κόσμου με την έννοια ότι δεν στεγάζει διαφορετικές εθνότητες/θρησκίες σε σηματνικά ποσσοστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.