nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ας ανοίξω και αυτό το topic,γιατί νομίζω ότι θα έχει πολύ ενδιαφέρον.... Ας πω λοιπόν εγώ πρώτος:έχω φάει 2 φορές ban...:oops: :oops: Τη μία επειδή επισύναψα ένα crack για το nod32 και την άλλη επειδή την είπα σε έναν moderator...Βασικά τον είπα φανταστικό αλλά αυτός μάλλον το πήρε πολύ βαριά....Και πάλι βέβαια του ζητάω ειλικρινά συγγνώμη....:oops: :oops: Λοιπόν ο καθένας ας λέει πόσες φορές έχει φάει ban και αν θέλει βέβαια και το λόγο.... Επίσης αν κάποιος moderator θεωρεί ότι το topic μου είναι προσβλητικό ας το κλειδώσει,αλλά αν το κάνει ας μου πει και το λόγο....Ευχαριστώ.:-| :-|
Lucifer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μπα, λίγο Τατιανίστικο ναι, προσβλητικό όχι. 2 φόρες και από εμένα για χριστοπαναγίες -όχι προς χρήστες μεν, αλλά heavy duty. Πάω να σαπίσω σε μια παραλία, να είστε φρόνιμοι γιατί το αφήνω στα χέρια του paredwse πια και αυτός δεν είναι γλυκός και ψαρωμένος!
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μπα' date=' λίγο Τατιανίστικο ναι, προσβλητικό όχι.2 φόρες και από εμένα για χριστοπαναγίες -όχι προς χρήστες μεν, αλλά heavy duty. Πάω να σαπίσω σε μια παραλία, να είστε φρόνιμοι γιατί το αφήνω στα χέρια του paredwse πια και αυτός δεν είναι γλυκός και ψαρωμένος![/quote'] Βρε με έβγαλες και Τατιάνα???Ντροπή..... :mrgreen: Πάντως ο paredwse είναι άξιος αντικαταστάτης σου μην ανησυχείς.... Κάνε καμμιά βουτιά και για μας έτσι??? :mrgreen:
WizeMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι είμαι καλό παιδί δεν έχω φάει ποτέ μου ban Δεν νομίζω να έχετε παράπονο lol
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Εγώ πάντως μπορώ να πω ότι είμαι καλό παιδί δεν έχω φάει ποτέ μου ban Δεν νομίζω να έχετε παράπονο lol Η φωτογραφία σου και η υπογραφή σου δε δείχνουν ότι είσαι και τόσο καλό παιδί(ή μήπως γατί??)πάντως...... :mrgreen: :mrgreen: Αλλά μπράβο σου.Είσαι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους εμάς τους παραβάτες.... :mrgreen:
MariaTs. Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Όχι, δεν έχω φάει καbanα εδώ στο ινσόμνια! Ότι έχω ακούσει τα εξ'αμάξης από διάφορους που τους ενοχλεί και μόνο η συμμετοχή μου, είναι γεγονός!
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Ότι έχω ακούσει τα εξ'αμάξης από διάφορους που τους ενοχλεί και μόνο η συμμετοχή μου, είναι γεγονός! Ε σιγά....Εγώ εκτός αυτού,έχω τεθεί και υπό επιτήρηση εδώ στο insomnia,τι μου λες τώρα..... :mrgreen: :mrgreen: Μέχρι και τα στοιχεία μου θέλησαν να βρουν λες και είμαι εγκληματίας.....
koukouloforos Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 κάποιος να μιλήσει και για μένα γιατί ειλικρινά έχω χάσει το λογαριασμό.
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 κάποιος να μιλήσει και για μένα γιατί ειλικρινά έχω χάσει το λογαριασμό. Ε καλά εσύ είσαι το φαινόμενο του insomnia....Είσαι το επίτιμος μέλος του topic μου.... :mrgreen:
greekboy Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Oυτε εγω εχω φαει ban...(εως τωρα)...αν και μια φορα ειχα μια γερη κοντρα με ενα μελος δεν εφαγα ban απλα σβηστηκαν τα ποστ μας και συνεχιστηκε το θεμα κανονικα(περιπου 5 ποστ ο καθενας)
EXARXEIA_CITY Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Αν και εχω κανει καποιες προσπαθειες δεν εχω κατεφερει να φαω ban.
WizeMan Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Η φωτογραφία σου και η υπογραφή σου δε δείχνουν ότι είσαι και τόσο καλό παιδί(ή μήπως γατί??)πάντως...... :mrgreen: :mrgreen: Αλλά μπράβο σου.Είσαι παράδειγμα προς μίμηση προς όλους εμάς τους παραβάτες.... :mrgreen: Its the power of the dark force...
tsakonas Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 και γω κανενα παει το ινσομνια............. ο λουσι εγινε μοντ....... 666 οοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σατανιστες ,αντιχριστοι να ποιοι ειναι πραγματικα O HAL9000 και η παρεα του
nontasg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2006 και γω κανενα παει το ινσομνια............. ο λουσι εγινε μοντ....... 666 οοοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σατανιστες ' date='αντιχριστοι να ποιοι ειναι πραγματικα O HAL9000 και η παρεα του[/quote'] Βρε άσε τα παιδιά να εκφραστούν....Δημοκρατία έχουμε..... :mrgreen:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.