Προς το περιεχόμενο

Πόσες φορές "φάγατε" ban στη μέχρι τώρα "θητεία" σας στο insomnia??

nontasg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια φορά έφαγα ban πριν 2,5 χρόνια γιατί ρώτησα αν υπήρχε crk για το ελληνικό παιχνίδι "World Basketball Manager".

Δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι - πάντως το μέλος mikaha δεν διάβασε τους κανόνες και θα μας ξαναεπισκεφτεί σε έναν μήνα... :P

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μια φορά έφαγα ban πριν 2' date='5 χρόνια γιατί ρώτησα αν υπήρχε crk για το ελληνικό παιχνίδι "World Basketball Manager".

[i']Δεν ξέρω αν υπάρχει ή όχι - πάντως το μέλος mikaha δεν διάβασε τους κανόνες και θα μας ξαναεπισκεφτεί σε έναν μήνα...[/i] :P

Μα......δεν έβαλες εσύ το crack....Απλά ρώτησες αν υπάρχει....Πολύ παράξενο!

Ε τουλάχιστον έχεις λιγότερα από μένα!!:mrgreen: :mrgreen:

Και με συγχωρείς το ban δεν είναι για μια βδομάδα???Εσύ γιατί ένα μήνα????

Απλά μου έκανε εντύπωση....Ίσως τότε να ήταν διαφορετικοί οι κανόνες....

Δημοσ.

ειμαι εδω και 6 χρονια περιπου εδω μεσα, και ποτε δεν εχω φαει ban

αν και παραλιγο να γινει μια φορα μιας και το humour μου δεν ηταν αποδεκτο αλλα το freedom of speech με εσωσε :P

Δημοσ.
ειμαι εδω και 6 χρονια περιπου εδω μεσα' date=' και ποτε δεν εχω φαει ban

αν και παραλιγο να γινει μια φορα μιας και το humour μου δεν ηταν αποδεκτο αλλα το freedom of speech με εσωσε :P[/quote']

για ολα υπαρχει η 1η φορα..

:D :D

Δημοσ.

Κι εγώ στα 4 χρόνια της παρουσίας μου εδώ δεν έχω δώσει αφορμή για να φάω ban...

Μπορεί ορισμένες φορές να ανεβαίνουν οι τόνοι αλλά πάντα σε ανεκτό επίπεδο ;)

Δημοσ.
ειμαι εδω και 6 χρονια περιπου εδω μεσα' date=' και ποτε δεν εχω φαει ban

αν και παραλιγο να γινει μια φορα μιας και το humour μου δεν ηταν αποδεκτο αλλα το freedom of speech με εσωσε :P[/quote']

Το δικό μου "φανταστικό" humor πάντως δεν ήταν καθόλου αποδεκτό από κάποιον και το δικό μου freedom of speech έχει καταπιεστεί ιδιαίτερα πολύ....Αλλά δεν πειράζει μωρέ,καλή καρδιά......Εγώ δεν κρατάω κακία σε κανέναν....:) :) :)

Δημοσ.
freedom of speech καταπιεσμένο με καμια 30αριά ποστ / ημέρα λίγο δύσκολο μου φαίνεται....

Φίλε μου,δεν υπάρχει κανόνας που να ορίζει τον αριθμό των posts ανά ημέρα.Άρα......

Αλλά άστο μη το συνεχίσουμε γιατί δεν έχω όρεξη για νέα παράπονα και σπόντες από διάφορους.....

Δημοσ.
Ωχ, ξύπνησε...

Ασχολήσου με τα topic σου και άσε με ήσυχο φιλαράκο,ΟΚ??Ήδη μου την έχεις σπάσει πάρα πολύ και δεν ξέρω γιατί ασχολείσαι μαζί μου.....:evil:

Παρακαλώ να σβηστούν όλα τα offtopic μηνύματα από εδώ μέσα μαζί και με τα δικά μου,no problem!

Δημοσ.
Ασχολήσου με τα topic σου και άσε με ήσυχο φιλαράκο,ΟΚ??Ήδη μου την έχεις σπάσει πάρα πολύ και δεν ξέρω γιατί ασχολείσαι μαζί μου.....

Παρακαλώ να σβηστούν όλα τα offtopic μηνύματα από εδώ μέσα μαζί και με τα δικά μου,no problem!

λολ σόρρυ που επεμβαίνω αλλά δεν είναι κάπως να επικαλείσαι freedom of speech και παράλληλα να δίνεις ντιρεκτίβες σε κάποιον σχετικά με το σε ποια τόπικ θα ποστάρει...

Tip: κοίτα λίγο τη ρότα σου και μη νομίζεις ότι φταίει ο γυαλός

Δημοσ.
λολ σόρρυ που επεμβαίνω αλλά δεν είναι κάπως να επικαλείσαι freedom of speech και παράλληλα να δίνεις ντιρεκτίβες σε κάποιον σχετικά με το σε ποια τόπικ θα ποστάρει...

Tip: κοίτα λίγο τη ρότα σου και μη νομίζεις ότι φταίει ο γυαλός

LL_NEO το συγκεκριμένο άτομο έχει μπει σε πολλά topics όπου μιλάω και μου επιτίθεται χωρίς λόγο...Αυτά τα posts λέω να σβηστούν και μαζί και οι απαντήσεις μου,no problem!Άν θέλει κατι να πει επί του θέματος δεν έχω κανένα πρόβλημα.Αλλά μηνύματα του στύλ "Ωχ ξύπνησε" με συγχωρείς πολύ αλλά δεν τα ανέχομαι.ΟΚ? ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...